Trainingen

Gevarieerd maar persoonlijk sportaanbod.

Van personal training, small group training, hardlopen tot bootcamp voor jong en oud.

Fit zijn geef je energie!
Mijn sport concepten
L

Personal Training

1 op 1 training met alle aandacht voor jouw doelen om een droom resultaat te behalen.

Locatie Bootcamptraining
L

Bootcamptraining

Buiten sporten op de parkeerplaats van Het Rottegat van Bennebroek in een motiverende setting en onder professionele begeleiding.

Locatie hardlooptraining
L

Hardlooptraining

Hoe fijn zou het zijn om een mooi doel te hebben, of toe te werken naar een tof event, een persoonlijk record, een bepaalde afstand?

Tiener Bootcamp
L

Tiener Bootcamp

Ik laat de jeugd kennis maken met bootcamp om de voordelen te ervaren van een actievere en gezondere leefstijl.

Binnenlocatie
L

Circuit training

Deze training bevat alles wat je nodig hebt om een goede full-body workout te doen. Je volledige lichaam wordt getraind.

Binnenlocatie
L

BBB-training

Tijdens deze training pak je de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen!

Binnenlocatie
L

HIIT-Training

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Hou jij ervan om op hoge intensiteit te trainen, of je grenzen te verleggen?

Personal training
L

Duo personal training

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding? Maar sport je liever met een bekende erbij? Dan is Duo Personal Training iets voor jou! 

Binnenlocatie
L

Training in aanbouw

Ik ben druk aan de achterkant bezig om nog meer aanbod te creeren voor mijn leden. Dus stay tuned!

ERVARINGEN

Wat mijn leden zeggen

Annelies van Dijk
Annelies van Dijk
2022-06-16
Leuke, gezellige, afwisselende trainingen voor zowel het hardlopen als de bootcamp! Ik vind het heel leuk dat iedere training weer anders is en je (ook al train je in een groep) ook persoonlijk wordt uitgedaagd. Wim motiveert je op een leuke manier om iedere keer net een beetje extra te doen. Kortom: een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om lekker buiten te sporten!
Michiel Das
Michiel Das
2022-06-15
Ik doe met veel plezier mee aan het bootcamp programma van Vita-Jong. Wim is in staat om een gemengde groep deelnemers persoonlijk te motiveren en te sturen. Iedere keer met nieuwe oefeningen blijft het wekelijks een sportief feestje om steeds fitter te worden. Door Wim’s begeleiding lukt het mij zelfs om dit zonder blessures te doen.
Joan Rikaart
Joan Rikaart
2020-12-19
Helaas mijn hardlooptrainigen moeten stoppen, maar wat heeft Wim gedaan wat hij kon voor mij. Betrokken stimulerend maar ook afremmend als nodig. Goede tips en een fantastische sfeer. Ik ga het enorm missen en hoop stiekem in het voorjaar wellicht weer n loopje te mogen doen. Dan absoluut met Wim.
Marcel Wubbe
Marcel Wubbe
2020-12-03
Ik sport al een paar jaar bij Wim en dat voor iemand die géén sportman is. Sporten bij Wim doe ik omdat ik fit wil blijven. Het kleine groepsverband geeft net genoeg druk om je wekelijkse sport actie niet weer vooruit te schuiven. Wim daagt je uit net iets meer uit jezelf te halen dan je alleen zou hebben gedaan. Daardoor neemt je conditie toe. Hij houdt goed rekening met het individu en met de groep. Hij deelt de groepen in op beginners en gevorderden. Lopen in het duingebied, prachtige omgeving. We hebben al een aantal keren aan een loop mee gedaan. Ik heb dan de 5 km gelopen en binnenkort zal ik de 7 km gaan lopen. Ik weet zeker dat ik het alleen nooit zou hebben gelopen. Wil je iets aan sport doen i.p.v. aan de gewichten hangen in de sportschool? Probeer het eens, een proefles bij Wim. Marcel Wubbe
Jiska Memelink
Jiska Memelink
2020-12-03
Ik doe mee met de hardlooptrainingen van Wim en in korte tijd is mijn conditie heel erg vooruit gegaan. Wim weet je tijdens de training te enthousiasmeren om net nog weer een stapje verder te gaan. Hij verzint altijd leuke oefeningen zodat de training nooit saai is. Hij heeft veel aandacht voor alle deelnemers en past trainingen goed aan op het niveau. Ik loop weer met veel plezier hard.
Annemiek Felthuis
Annemiek Felthuis
2020-12-02
Prettige trainingen in zowel bootcamp als hardlooptraining. Aanrader voor zowel de beginnende als gevorderde sporter.
Mauthner Alm
Mauthner Alm
2020-12-02
Wim geeft op een prettige manier les. Het niveau wordt aan de cursist aangepast en op een goede manier opgebouwd waardoor ik veel minder vaak geblesseerd ben en daardoor weer het plezier in hardlopen terug heb gekregen. Daarnaast stelt Wim gedurende de sessies de doelen bij waardoor de lessen uitdagend blijven.
Edith van Haasteren
Edith van Haasteren
2020-12-02
Wim is een ervaren en enthousiaste trainer. Zijn programma is heel gevarieerd waardoor geen twee trainingen hetzelfde zijn. Er is veel persoonlijke aandacht. Na de training heb ik altijd een super voldaan gevoel. Ook de locaties zijn top en het sporten in de buitenlucht is heerlijk. Aanrader!
Michel van den Ban
Michel van den Ban
2019-11-04
Know About US

Vita-Jong APP

Bij Vita-Jong maken we gebruik van een app (Virtuagym) waarbij wij alles per persoon kunnen bijhouden, zoals trainingsschema, voeding, voortgang en inplannen trainingen. Dit maakt het mogelijk om een persoonlijk en uniek plan op te zetten voor jou en je te motiveren er alles uit te halen.

Deze app bevat ook een Vita-Jong community waarin we recepten, kennis, kortingen en uitdagingen posten special voor de Vita-Jong community. Een leuke plek om je te laten motiveren door de andere klanten en inspiratie op te doen om je doel te bereiken.

Recepten

Uitdagingen

Trainingsschema

Workouts

Vita-Jong App

PLAN JE TRAININGEN IN

Mijn rooster