30-Day Intuitive Eating Challenge


30-DAY INTUITIVE EATING CHALLENGEDeze 30-daagse intuïtieve Eating Challenge helpt je om af te stemmen op de unieke behoeften van je lichaam en een gezonde relatie met eten te creëren. Leer vertrouwen op de signalen van je lichaam en laat diëten en beperkend eetgedrag los. Het doel is om vrede te sluiten met eten en je lichaam en je te laten voelen wat goed voor je is.
  • De basisprincipes van intuïtief eten;
  • Het ontwikkelen van een positieve relatie met voedsel;
  • Mindful eten voor een bewustere relatie met voeding;
  • Zelfcompassie en zelfvertrouwen als onderdeel van het proces naar intuïtief eten.
Wim de Jong
Wim de Jong

Achter deze challenge

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig topvoetballer. Zijn topsport en 30 jaar coach ervaringen brengt hij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

De 30-daagse Intuitive Eating Challenge is een van zijn meest effectieve Eet Challenges, waarbij hij honderden mensen heeft geholpen om in vorm te komen.


Belangrijk Onthoud dat iedereen zijn eigen unieke reis heeft, dus pas de challenge aan jouw behoeften en comfort niveau aan.

Door elke dag tijd te besteden aan het cultiveren van mindfulness, kun je stress verminderen, zelfbewustzijn vergroten en je algehele levenskwaliteit verbeteren.Door elke dag tijd te besteden aan het cultiveren van mindfulness, kun je stress verminderen, zelfbewustzijn vergroten en je algehele levenskwaliteit verbeteren.Door elke dag tijd te besteden aan het cultiveren van mindfulness, kun je stress verminderen, zelfbewustzijn vergroten en je algehele levenskwaliteit verbeteren. Door elke dag tijd te besteden aan het cultiveren van mindfulness, kun je stress verminderen, zelfbewustzijn vergroten en je algehele levenskwaliteit verbeteren. Door elke dag tijd te besteden aan het cultiveren van mindfulness, kun je stress verminderen, zelfbewustzijn vergroten en je algehele levenskwaliteit verbeteren. 

4-Week Mindfulness Challenge: A Comprehensive Guide

Voor wie is deze challenge?

De 30-daagse Intuitive Eating Challenge is geschikt voor iedereen die een gezonde relatie met eten wil ontwikkelen en meer bewust wil worden van de signalen van het lichaam. Het kan vooral nuttig zijn voor mensen die worstelen met diëten, beperkend eetgedrag of een verstoorde relatie met voeding. Het is belangrijk op te merken dat deze challenge niet bedoeld is als vervanging voor professionele hulp bij eetstoornissen of andere gezondheidsproblemen.

    

FAQ-30-DAY-INTUITIVE-EATING-CHALLENGE

Welke resultaten mag ik verwachten?

Deze 30-daagse intuïtieve Eating Challenge helpt je om af te stemmen op de unieke behoeften van je lichaam en een gezonde relatie met eten te creëren. Leer vertrouwen op de signalen van je lichaam en laat diëten en beperkend eetgedrag los. Het doel is om vrede te sluiten met eten en je lichaam te laten voelen wat goed voor je is.

Ik heb medische aandoeningen - kan ik met deze challenge meedoen

Hoewel intuïtief eten-beoefening over het algemeen als veilig wordt beschouwd, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je begint met een nieuwe oefening of challenge, vooral als je medische aandoeningen hebt. Afhankelijk van je specifieke aandoeningen, kan je arts je adviseren over welke aanpassingen je moet maken om de challenge veilig en effectief voor je te maken. Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en de challenge aan te passen aan je individuele behoeften en grenzen.

Kan ik een challenge op maat krijgen?

Dit is een challenge dat bij bijna iedereen past en dat is het mooie ervan.

30-Day Intuitive Eating Challenge
17,-

30-DAY INTUITIVE EATING CHALLENGE

Krijg toegang tot deze challenge voor slechts een éénmalige betaling van €17,-!