4-Week Sugar Detox Challenge


4-WEEK SUGAR DETOX CHALLENGEOntdek de impact van suikerverslaving terwijl ik je meeneem in deze challenge, zodat je in de toekomst betere keuzes kunt maken!
  • Hoofstuk 1: Introductie
  • Hoofdstuk 2: Verborgen Suikers Begrijpen
  • Hoofdstuk 3: Suiker Geleidelijk Verminderen
  • Hoofdstuk 4: Bewerkte Voedingsmiddelen en Suiker Begrijpen
  • Hoofdstuk 5: Maaltijden Plannen voor een Suikerdetox
  • Hoofdstuk 6: Omgaan met Sociale en Emotionele Triggers
  • Hoofdstuk 7: Een Duurzame Suikervrije Levensstijl Creëren
  • Vier Weken Suikerdetox Plan
Wim de Jong
Wim de Jong

Achter deze challenge

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig topvoetballer. Zijn topsport en 30 jaar coach ervaringen brengt hij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

Wim heeft de 4 weken durende Suiker Detox Challenge gemaakt om je een solide basis te geven in het begrijpen van suikerverslaving, de voordelen van een suiker detox en hoe je jezelf kunt voorbereiden op deze transformerende reis.

4 weken Suiker Detox Challenge

Voor wie is deze challenge?

Deze challenge is voor mensen die suikerinname geleidelijk willen verminderen. Ik geloof in kleine, beheersbare aanpakken, die op de lange termijn duurzamer zijn dan drastische, onmiddellijke veranderingen.

Op naar een duurzaam suikervrije levensstijl :-)

4-WEEK SUGAR DETOX CHALLENGE

Welke resultaten mag ik verwachten?

Voor een succesvolle suikerdetox is zowel mentale als fysieke voorbereiding nodig. Stel duidelijke doelen - Ruim je voorraadkast op - Zoek steun - Je Mindset is belangrijk. Als je hier goed mee omgaat dan kom je waar jij wilt komen!

Ik heb medische aandoeningen - kan ik met deze challenge meedoen?

Hoewel de inname van minder suiker over het algemeen als veilig wordt beschouwd, is het altijd het beste om je arts te raadplegen voordat je begint met deze challenge, vooral als je medische aandoeningen hebt. Afhankelijk van je specifieke aandoeningen, kan je arts je adviseren over welke aanpassingen je moet maken om de challenge veilig en effectief voor je te maken. Het is belangrijk om naar je lichaam te luisteren en de challenge aan te passen aan je individuele behoeften en grenzen.

Kan ik een challenge op maat krijgen?

Dit is een challenge dat bij bijna iedereen past en dat is het mooie ervan.

4-Week Sugar Detox Challenge
17,-

4-WEEK SUGAR DETOX CHALLENGE

Krijg toegang tot deze challenge voor slechts een éénmalige betaling van €17,-!