Presets Color

Primary
Secondary

“Wim is een heel positief ingestelde man die die positiviteit overdraagt!

Opbouwend, enthousiast en met kennis van zaken! Echt heel leuk om bij en met hem hard te lopen .”

Dop Kruimel

Advocaat-Generaal, Openbaar Ministerie

“Ik neem deel aan de groep beginnende hardlopers bij Wim. Ik heb mij bij Wim aangesloten omdat ik zelf een “matige” discipline heb v.w.b. sport. In groep verband is het gemakkelijker om wekelijks te gaan lopen dan dat je alleen aan de slag gaat.
Wim houd rekening met de gehele groep en heeft oog voor de situatie/conditie van ieder individu. De wekelijkse trainingen zijn iedere keer anders en ombouwend. Je merkt na een paar weken al je progressie.
Een paar jaar geleden heb ik ook deelgenomen aan een groep en toen na ca 10 – 12 weken afgesloten met een loop van 5 km. Dat had ik alleen nooit voor elkaar gekregen.
Ik kan het een ieder aanraden zich te melden bij Wim die met sporten wil beginnen ongeacht je leeftijd.”

Marcel Wubbe

Analyst at, Xerox

“Bootcamp is de ideale manier om lekker te sporten in de buitenlucht. Wim geeft duidelijke instructies en weet iedere week weer een gevarieerd en uitdagend trainingsuur samen te stellen. De combinatie van balans, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid maken het een leuke training, die voorbij is voor je het weet. Iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en kan op zijn eigen niveau meedoen. Je wordt daarbij voldoende uitgedaagd. Wim weet ook goed gebruik te maken van de aanwezige ruimte. Iedere week is het weer een verrassing welk parcours hij nu weer heeft uitgezet. Samen met een groep trainen is ook heel fijn. De groep stimuleert automatisch. Ik heb binnen korte tijd mijn conditie- en krachtniveau flink verhoogd dankzij de tips van tricks van Wim. Ik kan bootcamptrainingen verzorgd door Wim aan iedereen aanbevelen. Het is gezellig en je komt gegarandeerd voldaan thuis.”

Edith van Haasteren

Advocaat, Achmea Advocatuur

Ik ken Wim oorspronkelijk vanuit mijn tijd als bestuurslid bij de voetbalvereniging Noordwijk.
Wim speelde in het 1e team van de club, op het hoogste niveau van het amateurvoetbal. Hij manifesteerde zich als een motor, een aanjager binnen het team.

Later hebben wij samen 2 jaar lang het 1e damesteam van de VV Noordwijk getraind en bij wedstrijden begeleid.
Zijn enthousiasme bracht het team naar het eerst behaalde kampioenschap van een damesteam bij VV Noordwijk.

Vita-Jong is een logisch vervolg op wat Wim in zijn sportieve loopbaan heeft voorgestaan en uitgedragen: gezond leven door lichaamsbeweging en gezonde voeding. Wim koppelt sportiviteit aan doorzettingsvermogen, grenzen opzoeken en deze verleggen.
Bij die uitdagingen gaat hij u graag begeleiden. Uw kinderen worden door Wim warm onthaald tijdens de sportieve feestjes.

Uit eigen waarneming zeg ik u dat hij fantastisch met kinderen omgaat. Die ervaring heeft hij natuurlijk opgedaan in het opvoeden van zijn eigen 2 kinderen, maar ook in het doceren van technische voetbalvaardigheden bij Soccerskills.

Uw kinderen zullen genieten, van de eerste tot de laatste minuut, als ze met Wim een middag doorbrengen om niet te vergeten.

Ik mag Vita-Jong warm bij u aanbevelen.

Ger Oostenmeijer,

Vrijwilliger , VV Noordwijk

Beste Wim,
Nogmaals dank voor jouw trainingen bij onder 13 – 1 van sv BSM seizoen 2014-2015. De set up was altijd geweldig inspirerend.
Door je enthousiaste, interpersoonlijke en praktische aanpak hebben alle spelers zich duidelijk verbeterd en daardoor ook op een hoger niveau in de competitie gehandhaafd.

Nogmaals dank hiervoor.

Raymond Mulder

Coach onder de 13 – 1, svBSM

Al jaren wilde ik gaan hardlopen.
Ik probeerde het wel eens met zelfbedachte schema’s maar dit vlotte niet. Of ik liep letterlijk te hard van stapel waardoor ik het niet volhield, of ik miste net dat stukje doorzettingsvermogen om goed door te pakken.
In maart 2015 ben ik samen met Wim gaan hardlopen. Hij hielp me eerst met het stellen van een realistisch doel. Dat was het lopen van 5 kilometer en dat zou in de zomervakantie gelukt moeten zijn.

Wim heeft mij fantastisch begeleid om dit doel te halen.
Naast dat hij een superenthousiaste persoonlijkheid is met enorme passie voor sport, beschikt hij over de rust en het geduld om beginnende sporters goed te begeleiden. Hij waakt ervoor dat ik niet over mijn grenzen heen ga – want dan is hardlopen al snel niet leuk meer – maar zorgt er tegelijkertijd voor dat ik deze wel steeds hoger leg.

Wim legt je de oefeningen goed uit en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Dat ervaar ik als heel prettig. Dankzij Wim loop ik nu met veel plezier 10 kilometer door gebied met hoogteverschillen, inclusief snelheidsintervallen. Ik voel me daarna echt top; heel gezond en super ontspannen.

Van Wim heb ik geleerd door te zetten. Daardoor ben ik hardlopen echt leuk gaan vinden en ik ga er zeker mee door. Kortom mijn ervaring met Vita-Jong is een heel positieve. Ik kan het iedereen aanraden!

Wim, dank je wel voor al je tips en tricks!

Edith van Haasteren

Advocaat, Achmea Advocatuur

Beste Wim,

Heel veel dank voor het super leuke voetbalpartijtje vandaag!

Ties en de jongens hebben echt genoten en vonden het allemaal heel leuk! Ze zaten allemaal heel rustig in de auto, maar in het pannenkoekenhuis hadden ze toch weer best wat energie ?

Het was een heel leuk en gevarieerd programma en ik vind het heel knap hoe je met de soms wat lastige situaties bent omgegaan en hebt opgelost. Respect!

Bedankt ook voor het leuke voetbaldoel,Ties is er heel blij mee!

Wij gaan jou zeker aanbevelen!

Hartelijke groet van Ties, Mark en Frederieke

Frederieke Mesters

Moeder van de jarige Ties, "Sportfeestje "Ties"