Presets Color

Primary
Secondary

Ben je op zoek naar een Sport Professional of een sportief event?

Ten alle tijden toegang tot waardevolle informatie, deel jouw ervaring en stel vragen aan gelijkgestemden!

Een goede coach hoeft, naast kennis en ervaring, niet perse een achtergrond te hebben als topsporter. Onder het mom: “practise what you preach”, heb ik er persoonlijk altijd voor gekozen om mezelf te laten begeleiden door mensen die beide situaties kennen. Dit is de rode draad die zichtbaar is in de groei en ontwikkeling van Vita-Jong.

We hebben allemaal onze sterke kwaliteiten en aandachtspunten waaraan gesleuteld mag worden. Het is een kunst om niet alles zelf te willen doen, maar je te verbinden met gelijkgestemden!

Maak kennis met Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer. De topsport en 25 jaar coach ervaringen brengt hij mee in de organisatie van evenementen en het verbinden van sportieve fanatiekelingen.

Ik kan het wel alleen, ik fix het wel alleen“. Een zin die ik vaak heb gebruikt, misschien niet altijd hardop, maar wel in mijn hoofd. En dan niet  in de vorm van: kijk eens wat ik kan en hoe zelfstandig ik ben, maar om mezelf te motiveren. Maar hoe vaak heb je er daadwerkelijk alleen voor gestaan? Hoe vaak heb je advies gevraagd aan collega ondernemers?

Net als topsport is ondernemen een vak en wordt door velen ervaren als een rollercoaster met flinke pieken en leerzame dalen. Hoe fijn zou het zijn wanneer je ten alle tijden toegang hebt tot de juiste informatie, jouw ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen aan gelijkgestemden?

Het delen van mijn passie, het optimaliseren van de vitaliteit van vele mensen en het verbinden van sportieve fanatiekelingen, heeft mij meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst nemen. 

We mogen dankbaar zijn voor het feit dat we de keuze kunnen maken om te leren, te groeien en een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van jezelf en anderen. Dus laten we er SAMEN iets waardevols van maken! 

Jouw kennis, tijd & energie is kostbaar

GEEN TIJD, ENERGIE EN GELDVERSPILLING!

Maar een effectieve werkwijze die in de praktijk toepasbaar, duurzaam en inspirerend is voor jou en jouw omgeving. 

Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen.

IETS MET BOMEN EN EEN BOS...?

Geen oneindige zoektochten, gevolgd door frustraties, irritante reclames, gevolgd door extra irritaties.

Hoe lekker zou het zijn als je ten alle tijden toegang hebt tot waardevolle informatie?

JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

Hard werken en hard genieten. Het mag gezien worden, erkend worden.. relax, je staat er echt niet alleen voor!

Wij staan niet langs de zijlijn te supporten, zijn een onderdeel van jouw team.

EEN PODIUM VOOR JOUW KENNIS EN ERVARING

Wanneer jij investeert in jouw persoonlijke groei en netwerk, zal dit een grote impact kunnen hebben op collega ondernemers EN klanten.

Dat moet dat toch gedeeld worden?

Ruim 25 jaar ervaring

De personal trainingen bij Vita-Jong zijn echt super leuk om te doen omdat dit een enorme boost geeft aan je techniek. Met 1-op-1 training krijg je heel gericht te horen wat je aan je techniek kan verbeteren waardoor je nog meer ontspannen kan hardlopen en het veel langer volhoudt. Heel efficient om een PT te doen zodat je wat je dan leert weer kan meenemen in de groepstraining.

Sarah Kienhuis

Logopedist

Ik neem deel aan de groep beginnende hardlopers bij Vita-Jong. Ik heb mij bij Vita-Jong aangesloten omdat ik zelf een “matige” discipline heb v.w.b. sport. In groep verband is het gemakkelijker om wekelijks te gaan lopen dan dat je alleen aan de slag gaat.
Wim, mijn trainer, houd rekening met de gehele groep en heeft oog voor de situatie/conditie van ieder individu. De wekelijkse trainingen zijn iedere keer anders en ombouwend. Je merkt na een paar weken al je progressie.
Een paar jaar geleden heb ik ook deelgenomen aan een groep en toen na ca 10 – 12 weken afgesloten met een loop van 5 km. Dat had ik alleen nooit voor elkaar gekregen.
Ik kan het een ieder aanraden zich te melden bij Vita-Jong die met sporten wil beginnen ongeacht je leeftijd.

Marcel Wubbe

Analist

Bootcamp is de ideale manier om lekker te sporten in de buitenlucht. Wim, onze trainer, geeft duidelijke instructies en weet iedere week weer een gevarieerd en uitdagend trainingsuur samen te stellen. De combinatie van balans, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid maken het een leuke training, die voorbij is voor je het weet. Iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en kan op zijn eigen niveau meedoen. Je wordt daarbij voldoende uitgedaagd. Wim weet ook goed gebruik te maken van de aanwezige ruimte. Iedere week is het weer een verrassing welk parcours hij nu weer heeft uitgezet. Samen met een groep trainen is ook heel fijn. De groep stimuleert automatisch. Ik heb binnen korte tijd mijn conditie- en krachtniveau flink verhoogd dankzij de tips van tricks van Wim. Ik kan bootcamptrainingen verzorgd door Vita-Jong aan iedereen aanbevelen. Het is gezellig en je komt gegarandeerd voldaan thuis.

Edith van Haasteren

Advocaat

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Personal training

 Voor ondernemers die hun vitaliteit een boost willen geven

01

Je bent een expert binnen jouw vakgebied en haalt voldoening uit je dagelijkse werkzaamheden.

Hoe waardevol zou het zijn als je met jouw extra energie, de werkethiek van collega ondernemers en werknemers een boost kunt geven? Wanneer jij vitaler voor de dag komt, heeft dat een positieve invloed op jouw omgeving!

Verbeter jouw fysieke en mentale conditie, zodat je productiever kan werken en intenser kunt genieten tijdens de ontspanningsmomenten. 

Bootcamptraining

Voor fanatiekelingen die samen willen werken aan hun gezondheid

02

Heb jij altijd al met een persoonlijke trainer willen werken maar lag dit net even boven het budget?

Geniet nu van alle voordelen maar dan voor een lagere prijs. SAMEN werken aan je gezondheid is niet alleen functioneel, maar ook veel leuker!

Verbeter jouw spierkracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en vetverbranding! Stap met een fitter en strakker lichaam, zelfverzekerd jouw badkleding in.

Hardlooptraining

Werk samen met je trainingsmaatje naar een prestatieloop

03

Vind je het net te spannend om alleen een wedstrijd te draaien? Ervaar jij sport ook als een uitlaatklap? 

Wij bieden jou een sportief, uitdagend en vooral leuk event!

Een community waar iedereen welkom is, hard wilt werken met een gezamenlijk doel: Fitter worden en grenzen verleggen zowel fysiek als mentaal. 

Het werkt niet alleen motiverend om samen te trainen, het is ook nog eens veel gezelliger! Kortom, een sportieve manier om jullie Hardlooptraining te bekronen!

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...