Inside & Outside

Ik kan intensiever trainen, herstel sneller en heb meer energie en een betere focus gedurende de dag!

Vita-Jong

Wim de Jong

Eigenaar van Vita-Jong

Als professioneel sportbegeleider, weet ik hoe belangrijk het is om goed voor je lichaam te zorgen en te presteren op het juiste moment.

We willen allemaal fit en vitaal ouder worden en we doen er alles aan om er piekfijn uit te zien. Maar hoe zorg je nou goed voor de binnenkant van je lichaam?

Dat is de reden waarom ik mensen willen inspireren om alles op een luchtige manier eens goed op een rijtje te zetten.

Een gezond gevoel betekent dat de mens lichamelijk en geestelijk goed kan functioneren voor zichzelf en in de samenleving. Een essentieel aspect dat waarde toevoegt aan onze samenleving. Ook willen we aantonen dat zogenaamd gezond eten niet altijd de realiteit is zoals dit in media wordt aangedragen.

Vele onderzoeken tonen aan dat het aanvullen van vitamines en mineralen van essentieel belang is.

Vita-Jong
De producten die ik zelf gebruik van Beyuna bevatten geen kunstmatige ingrediënten die niet door het lichaam worden opgenomen en worden constant op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten verbeterd, aangepast en ‘cleaner’ aangemaakt.

Waardevoller is het feit dat producten veilig zijn (NZVT) en direct voelbaar resultaat opleveren, iets wat je in eerste instantie niet “verwacht”.

‘Ik kan intensiever trainen, herstel sneller en heb meer energie en een betere focus gedurende de dag.’

Hieronder een introductiefilmpje van alle producten van Beyuna.

Beyuna, is een leverancier van 100% natuurlijke voedingssupplementen voor meer energie, uithoudingsvermogen en gewichtsbeheersing.

De voedingssupplementen van Beyuna geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven voor iedereen. Alle lichaamscellen hebben stoffen nodig om optimaal te functioneren.

Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw gezonde, persoonlijke levensstijl van binnenuit: ‘Inside Out’. De natuurlijke vitamines en mineralen van Beyuna worden gemaakt op basis van het Clean Label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft.

Be YOU – BeYUNA. Het gaat om JOU. Jouw gezondheid en toekomst. YUNA. Een Japanse meisjesnaam dat KRACHT betekent. Beyuna, jouw kracht!