Intake aanvragen voor Personal Training

Hieronder uitleg proces en werkwijze voor de intake

AANVRAGEN

Proces en werkwijze:

Phone

Telefonische kennismaking

Laten we elkaar eerst leren kennen, zodat we kunnen ervaren of er een match is tussen jouw behoeften, onze werkwijze en de beschikbare trainingsmomenten en locatie.
training

Gratis trainingssessie 

Tijdens deze trainingssessie komen basisbewegingen aan bod om het zogenaamde 0 of start punt vast te leggen. Dit uur sluiten we af met een workout waarbij zowel kracht en conditie aan bod komen. Op basis hiervan wordt er advies gegeven over het traject wat ik aan kan bieden aan de hand van jouw behoeften.
Match

Yes, het is een match!

Wanneer we besluiten samen jouw gezondheid te optimaliseren, zal het aanmeld proces opgestart worden. Het activeren van jouw lidmaatschap, een korte vragenlijst en tour door de Vita-Jong app komen aan bod.
Programma

Een persoonlijk programma

Ik stel een programma samen dat past bij jouw doelen en mogelijkheden. De wekelijks trainingssessies en periodieke meetmomenten zullen terug te vinden in de Vita-Jong app. Een ideale manier om jouw voortgang in de gaten te houden!
Extra

Extra

De begeleiding wordt aangevuld met een Online leefstijl coaching platform, dat zich richt op voeding, sport, bewegen en ontspanningsmomenten. Wanneer er behoefte is aan extra online coaching en/of voedingsbegeleiding, kunnen deze toegevoegd worden aan het begeleidingspakket. De trainingsperiode is voor tenminste 3 maanden en wordt automatisch maandelijks verlengt.

Intake personal training aanvragen

Deze sessie is 100% gratis en vrijblijvend.