Bedankt, je ontvangt het Bootylicious programma in je inbox!

Maar wacht nog even....

Om het nog gemakkelijker voor je te maken heb ik een online programma voor je klaargezet met 19 instructievideo's voor individuele oefeningen en 16 video's

in circuit vorm, zodat je met één druk op de knop kunt starten met je training!

Ontdek het online programma
Je hulpje voor de correcte uitvoering van de oefeningen!

20+

ONLINE PROGRAMMA'S


500+

BLIJE KLANTEN


30+

JAAR TRAININGSERVARING


Het gevoel van strakkere billen gaat verder dan alleen het fysieke; het is de energie die je uitstraalt wanneer je je lichaam en geest in perfecte harmonie hebt gebracht.

Bootylicious-programma

Gemak!

Met het programma kun je thuis trainen zonder naar de sportschool te gaan. Het programma is beschikbaar wanneer je het nodig hebt, waardoor het gemakkelijk te volgen is in je dagelijkse routine.
Bootylicious-programma

Effectiviteit!

Door het programma kun je efficiënt en effectief je bilspieren trainen met de bewezen oefeningen en technieken.
Bootylicious-programma

Flexibiliteit!

Het programma is ontworpen voor verschillende niveaus van moeilijkheid en duur, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past. Daarnaast kun je zelf bepalen wanneer en hoe vaak je de video's bekijkt en uitvoert.
Bootylicious-programma

Kostenbesparend!

Dit programma is goedkoper dan een sportschool abonnement of het inhuren van een personal trainer. Bovendien heb je met dit programma de mogelijkheid om het onbeperkt te gebruiken zonder extra kosten.
Bootylicious-programma

Druk..geen tijd...!

Voor mensen met een drukke levensstijl is dit uitermate handige,  toegankelijke en betaalbare tool om thuis te trainen.
Bootylicious-programma

Toegankelijkheid!

Dit Bootylicious programma is toegankelijk voor mensen van alle niveaus. Beginners kunnen beginnen met basisoefeningen en op hun eigen tempo vorderen, terwijl gevorderde sporters kunnen beginnen met meer opbouwende oefeningen.
Wim de Jong
Wim de Jong

Ik verbeterde mijn sportprestaties door consistent te trainen

Wim de Jong is een gepassioneerde trainer en coach, met +30 jaar ervaring in het coachen van mensen die fitter en gezonder willen worden, oftewel: geen stilzitter, altijd in beweging, een mentor en inspirator voor velen die hem kennen.

Met zijn uitgebreide kennis heeft hij zijn eigen Bootylicious programma ontwikkeld waarmee hij jou een compleet overzicht geeft voor 4 weken waarin oefeningen voorbijkomen, die er voor zorgen dat je een mooie, strakke billen krijgt.

Of je nog nooit aan Bootylicious training hebt gedaan of al aardig onderweg bent, dit is één van de meest effectieve Bootylicious programma die hij heeft bedacht. Er is eigenlijk niets voor nodig - je hebt maar een paar minibandjes en 30-45 minuten nodig, 3 keer per week!

START met het online programma
Rol je matje alvast uit !

Hoe je een killer Bootylicious workout kunt creëren met slechts een paar simpele oefeningen


Sport en beweging zijn essentieel voor een gezonde leefstijl. De meeste mensen weten dit ook en beginnen fanatiek met sporten. Niet snel daarna verliezen ze de motivatie en zijn ze weer terug bij af. Als sporten leuk blijft, dan raak je de motivatie niet kwijt.

Slechte en goede houding

Ontdek hoe deze sporters hun grenzen hebben verlegd en hun doelen hebben bereikt

Bootylicious heeft mijn verwachtingen overtroffen

Het programma heeft me geholpen om sterke en gespierde billen te krijgen, precies zoals beloofd. De 4 weken vlogen voorbij en ik voel me fitter en zelfverzekerder. Dit programma is geschikt voor iedereen die serieus is over het verbeteren van hun bilspieren..

Noah-22-jaar-Bootylicious-programma
Noah - 22 jaar

Ik ben onder de indruk van het Bootylicious-programma

Het heeft me geholpen om consistent te blijven trainen en mijn doelen te bereiken. De overzichtelijke trainingsplannen en goed uitgelegde oefeningen maakten het gemakkelijk om te volgen. Ik kan niet wachten om door te gaan naar het gevorderde programma!

Lio - 29 jaar-Bootylicious-programma
Lio - 29 jaar

Als drukke moeder had ik weinig tijd voor mezelf,...

...maar het Bootylicious-programma paste perfect in mijn schema. De korte maar effectieve trainingen gaven me de boost die ik nodig had. Na 4 weken merkte ik al verbeteringen op in mijn bilspieren. Dit programma heeft mijn zelfvertrouwen vergroot!

Senna - 28 jaar-Bootylicious-programma
Senna - 28 jaar
Online Bootylicious programma
€19,95 
7,95 (je bespaart 60%)

Met slechts een paar simpele oefeningen strakkere en mooiere billen in slechts 4 weken

  • 19 instructievideo's voor individuele oefeningen
  • 16 video's in circuit vorm
  • Trainingsplan en instructies voor 4 weken
  • Volledig uitgelegde oefeningen
  • Programma's voor beginners en gevorderden (totaal 8 weken)
  • Het trainingsplan is via desktop - Ipad en App te doorlopen!
Direct starten
Alleen nu met 60% korting!

Mijn billen zien er weer strakker en mooier uit

Ik ben zo blij dat ik het Bootylicious-programma heb ontdekt. De trainingsplannen zijn gevarieerd en uitdagend, en de gedetailleerde uitleg van de oefeningen zorgde ervoor dat ik ze juist kon uitvoeren. Mijn bilspieren hebben nog nooit zo goed aangevoeld na slechts 4 weken!
Dominique-31-jaar-Bootylicious-programma
Dominique
Bootylicious heeft me echt geholpen om mijn fitnessdoelen te bereiken. Het programma is goed gestructureerd en de begeleiding is uitstekend. Na 4 weken voel ik me sterker en strakker, vooral rond mijn billen. Dit is een investering in jezelf die het waard is!
Mischa - 35 jaar-Bootylicious-programma
Mischa

Fantastisch programma! De 4 weken vlogen voorbij en ik ben blij met de vooruitgang die ik heb geboekt. De combinatie van trainingsschema's en gedetailleerde uitleg van elke oefening maakte het gemakkelijk om mijn doelen te bereiken. Ik ga zeker door met het gevorderde programma.

Bobby - 48 jaar-Bootylicious-programma
Bobby

Start met het online Bootylicious programma en laat jouw lichaam weer stralen!

Online-bootylicious-programma
Start direct!
Alleen nu met 60% korting