Presets Color

Primary
Secondary

Over Vita-Jong

Blijf in beweging

Onze missie

Vita-Jong verbindt sportieve fanatiekelingen. Naast ons kennis- en netwerkplatform, organiseren wij een diversiteit aan: trainingen (zowel online als offline), teamwedstrijden en sportieve evenementen

Een goede coach hoeft, naast kennis en ervaring, niet perse een achtergrond te hebben als topsporter. Onder het mom: “practise what you preach”, heb ik er persoonlijk altijd voor gekozen om mezelf te laten begeleiden door mensen die beide situaties kennen. Dit is de rode draad die zichtbaar is in de groei en ontwikkeling van Vita-Jong.

 

We hebben allemaal onze sterke kwaliteiten en de aandachtspunten waaraan gesleuteld mag worden. Het is een kunst om niet alles zelf te willen doen, maar je te verbinden met gelijkgestemden

Kom samen in beweging en optimaliseer de vitaliteit van jouw business op een effectieve werkwijze die in de praktijk toepasbaar, duurzaam en inspirerend is voor jou en jouw omgeving.

 

Hoe waardevol zou het zijn als je met jouw extra inspiratie, kennis en netwerk, de vitaliteit van de Nederlandse bevolking een boost kunt geven?

 

Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in mooie- en pittige tijden. Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen jouw carrière, gezinsleven en vrije tijd.

Blijf bewegen

De drijvende kracht achter Vita-Jong

Maak kennis met Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig Top veld- en zaalvoetballer. Vita-Jong is een organisatie die al ruim 5 jaar actief is in de health-branche. Zijn ervaringen brengt hij mee in evenementen en het verbinden van sportieve fanatiekelingen.

Net als iedere andere carrière is ook mijn reis naar de uiteindelijk behaalde titels, niet zonder obstakels verlopen.

Veel sociale activiteiten overslaan, tig uren alleen in de gym spenderen, non stop afgewogen maaltijden eten uit de welbekende tupperware bakjes, mentale schommelingen en onzekerheid door de prestatiedruk die je jezelf oplegt.

 

Je wilt je team van coaches, familieleden en vrienden die dagelijks met je meeleven, natuurlijk niet teleurstellen.

Blijf bewegen

“Wellicht is mijn lijfstijl niet herkenbaar, maar een aantal aspecten hebben wij zeker met elkaar gemeen”

N

Het missen van sociale activiteiten door een ambitieuze carrière;

N

De mentale prikkelingen door de technologie met notifications;

N

De prestatiedruk (die je jezelf oplegt);

N

Het niet willen teleurstellen van collega’s, familie en vrienden.

De grootste uitdaging destijds: Het uitvoeren van acties om progressie neer te zetten, maar vooral de dingen te laten om het netto resultaat te boeken EN gelijktijdig een sociaal leven te kunnen onderhouden

Ik ben van de rollercoaster gaan houden, zonder weerstand, geen groei… zonder dieptepunten, geen hoogtepunten.

Een glimlach van dankbaarheid verschijnt als ik terugdenk aan de reis die ik heb afgelegd en wat het mij heeft opgeleverd. Ik ben een Nederlands-, titel rijker bij de Top-amateurs van het zaal -en veldvoetbal.

Maar we weten allemaal: topsport is van tijdelijke duur en voor de meeste sporters financieel onzeker, what’s next?

Blijf bewegen

“Het werd tijd om mijn sportcarrière vanuit een ander perspectief te bekijken”

De mooie herinneringen, de leermomenten, welke competenties heb ik ontwikkelt en hoe ziet mijn toekomst eruit?

Het gaat niet meer om het “perfecte” fysiek op het podium of de beste prestatie op de wedstrijdvloer. Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in goede- en pittige tijden. 

Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen een carrière, het gezinsleven en vrije tijd.

We mogen dankbaar zijn voor het feit dat we de keuze kunnen maken, om te leren, te groeien en een bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid van jou en anderen.

Het delen van mijn passie, het optimaliseren van de vitaliteit van vele mensen en het verbinden van sportieve fanatiekelingen, heeft mij meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst nemen. 

Diensten op locatie

Personal training

 Voor ondernemers die hun vitaliteit een boost willen geven

01

Je bent een expert binnen jouw vakgebied en haalt voldoening uit je dagelijkse werkzaamheden.

Hoe waardevol zou het zijn als je met jouw extra energie, de werkethiek van collega ondernemers en werknemers een boost kunt geven? Wanneer jij vitaler voor de dag komt, heeft dat een positieve invloed op jouw omgeving!

Verbeter jouw fysieke en mentale conditie, zodat je productiever kan werken en intenser kunt genieten tijdens de ontspanningsmomenten. 

Bootcamptraining

Voor fanatiekelingen die samen willen werken aan hun gezondheid

02

Heb jij altijd al met een persoonlijke trainer willen werken maar lag dit net even boven het budget?

Geniet nu van alle voordelen maar dan voor een lagere prijs. SAMEN werken aan je gezondheid is niet alleen functioneel, maar ook veel leuker!

Verbeter jouw spierkracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en vetverbranding! Stap met een fitter en strakker lichaam, zelfverzekerd jouw badkleding in.

Hardlooptraining

Werk samen met je trainingsmaatje naar een prestatieloop

03

Vind je het net te spannend om alleen een wedstrijd te draaien? Ervaar jij sport ook als een uitlaatklap? 

Wij bieden jou een sportief, uitdagend en vooral leuk event!

Een community waar iedereen welkom is, hard wilt werken met een gezamenlijk doel: Fitter worden en grenzen verleggen zowel fysiek als mentaal. 

Het werkt niet alleen motiverend om samen te trainen, het is ook nog eens veel gezelliger! Kortom, een sportieve manier om jullie Hardlooptraining te bekronen!

Wat anderen over ons zeggen

Wim, mijn trainer, houd rekening met de gehele groep en heeft oog voor de situatie/conditie van ieder individu.

Marcel Wubbe

Analist

De personal trainingen bij Vita-Jong zijn echt super leuk om te doen omdat dit een enorme boost geeft aan je techniek.

Sarah Kienhuis

Logopedist