Over Wim

Ik ben altijd DOL op het ‘over ons’ gedeelte van een website! Dat is meestal het eerste menu item waar ik op klik.

Waarom?

Omdat het daar bijna altijd gaat over ‘het bedrijf’, ‘het product’, ‘de ondernemer’, of ‘het merk’.

Maar de kans is groot dat je op deze site bent beland omdat je worstelt met je gewoontes en niet instaat bent om dit om te zetten naar gezonde gewoontes…toch, of je loopt tegen zaken aan die je niet in de hand hebt, of waar je geen invloed op hebt.

Vita-Jong

Tools voor Succes

01

realiteit check

Ik ben niet Gandalf (al ben ik wel grote fan van Sir Ian McKellen’s acteerwerk), het behalen van resultaat met je gezonde voornemens volhouden begint bij jezelf en je inzet.

Om de vruchten voor een leven lang plezier te plukken moet je eerst de benodigde tijd, moeite en zelfs geld investeren.

Je moet nieuwe dingen leren, dit brengt je soms buiten je comfortzone en er is tijd voor nodig

02

Het te bewandelde pad

Wat ik wel kan bieden is een te bewandelen pad. Ik kan je zeggen in welke richting je het succes kunt vinden en in welke richting je gedoemd bent aan te sluiten bij de duizenden sporters die starten met een crashdieet (dan ziet het eruit alsof ze goed bezig zijn maar einde van de rit vallen ze weer terug in oude eetgewoontes). 

03

Wims Aanbeveling

Lees of kijk wat van mijn materiaal. Verdiep je een tijdje in hoe ik de dingen aanpak. Pas het toe op jezelf.

Trek voor jezelf de conclusie of mijn manier van werken/ trainen en aandacht iets voor jou is (hint, ik richt mij op goede gewoontes).

Zo ja? Ga er dan op in als ik je een aanbod doe om samen te werken
Voor diegene die hier liever een gehypet verhaal vol zelfpromotie had willen lezen…

***DISCLAIMER*** wat hieronder volgt kost eigenlijk te veel tijd om te lezen!

Mijn naam is Wim de Jong.

Ik ben in 1968 geboren in Haarlem en ben daar opgegroeid. Door het vroege overlijden van mijn moeder was ik gedwongen om zelf de touwtjes in handen te nemen. In 2004 verhuisde ik naar Bennebroek en ben daar blijven wonen met mijn twee kinderen.

De scheiding was een dieptepunt in mijn leven, maar het betekende ook de start van een transformatieproces wat ik nooit had willen missen en wat me heel veel moois heeft gebracht! Ik ging mijn focussen op het sporten omdat ik merkte dat dit mijn goed deed in deze zware periode. De jaren die volgde heb ik meerdere sportcursussen opgezet.

De aanpak goot ik een aantal jaar geleden in een formule. Die formule heet het FIT-Programma.

Daarmee begon ik mensen te helpen (nee, niet gratis nee). En dat leverde me het nodige succes op.

Ik woon nog steeds in Bennebroek en met mijn nieuwe vrouw en focus ik me bijna uitsluitend op het coachen van mensen bij het behalen van hun gezonde voornemens.

Ik heb het veel over goede gewoontes en routines. Dat maakt mijn aanpak behoorlijk gevoelig. Niet iedereen houdt daarvan, wees gewaarschuwd.
Er is overigens een goede reden voor. Ik ben ervan overtuigd wanneer men deze krachtige manier van gezonde/ goede voornemens kan volhouden naar goede gewoontes en integreren in je levensstijl je geen zorgen hoeft te maken over je Life Balance.

Je hebt dus wat te doen! Ik kijk er enorm naar uit je verder te helpen!
Meestal zet ik mijn meest nuttige materiaal op mijn homepage. Ik raad je aan daar te beginnen.

Zet je schouders er onder! Stop nooit! En dan spreek ik je spoedig!

Blijf
Bewegen’

Elke dag

Contact Info

van Kinsbergenlaan 6, 2121 WB Bennebroek

Contact Info

06 – 52 333 979
info@vita-jong.nl