Duo Personal Training

Wil jij de beste begeleiding in training, snel resultaat en een fitter lichaam?

Ik ben Wim de Jong

Direct contact

Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bel, mail of Appen via de WhatsApp knop op deze pagina. Ik reageer over het algemeen vrij snel.

06 52 333 979
info@vita-jong.nl

Personal training

Hoe ga ik je helpen?

Met de methode die jij leuk vind!

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding? Maar sport je liever met een bekende erbij? Dan is Duo Personal Training iets voor jou! Kies zelf wie je meeneemt! Dat kan je broer of zus zijn, maar ook een vriend of vriendin, kortom iemand met wie jij graag sport of wil gaan sporten!

En de grootste voordelen? Samen boek je meer resultaat, het is gezellig en per persoon is het voordeliger dan Personal Training! De tarieven voor Duo Personal Training zijn namelijk hetzelfde als 1 op 1 training alleen kan je nu de kosten delen!

Duo Personal Training traject

Intakegesprek

Wanneer je een intakegesprek heb aangevraagd neem ik binnen 24 uur contact met je op. In dit gesprek leren we elkaar kennen, zodat we kunnen ervaren of er een match is tussen jouw behoeften, mijn werkwijze en de beschikbare trainingsmomenten en locatie. Als aan het einde van het gesprek blijkt dat we matchen plannen we een kennismaking training sessie in.

Kennismaking training sessie

Tijdens deze trainingssessie komen basisbewegingen aan bod om het zogenaamde 0 of start punt vast te leggen. Bij deze training bepalen we jouw einddoel en kijken we wat je huidige niveau is.

Yes, het is een match!

Wanneer we besluiten samen jouw gezondheid te optimaliseren, zal het aanmeld proces opgestart worden. We plannen je trainingen in, bepalen een frequentie en kijken welke oefeningen jij nodig hebt. Het activeren van jouw lidmaatschap, een korte vragenlijst en tour door de Vita-Jong app komen aan bod.

Een persoonlijk programma

Ik stel een programma samen dat past bij jouw doelen en mogelijkheden en vooral die jij leuk vind. De wekelijks trainingssessies en periodieke meetmomenten zullen terug te vinden zijn in de Vita-Jong app. Een ideale manier om jouw voortgang in de gaten te houden!

Extra

De begeleiding wordt aangevuld met een online leefstijl coaching platform, dat zich richt op voeding, sport, bewegen en ontspanningsmomenten. Wanneer er behoefte is aan extra online coaching en/of voedingsbegeleiding, kunnen deze toegevoegd worden aan het begeleidingspakket. 

Trainingsperiode

De trainingsperiode is voor tenminste 3 maanden en wordt automatisch maandelijks verlengt.

Onze pakketten

JOUW INVESTERING