Deze 3 Strategieën Helpen je om van gezonde voornemens naar goede gewoontens te werken

 

Hoe jij door het “HIGH-programma” meer grip kan krijgen op jouw leven … 

bij je werk, je privésituatie, met vrienden, in het weekend … en alle andere momenten.
Succes Verzekerd!

Beste levensgenieter,

?

Vrolijker ’s ochtends opstaan? JA!

?

Met meer energie de dag doorkomen? JA!

?

Niet meer terugvallen in ongezonde gewoontes? JA!

?

Niet steeds opnieuw moeten starten met sporten? JA!

?

Het gevoel dat je alles uit je leven haalt wat erin zit? JA!

Wat is het geheim?

Het is de techniek die ik de “HIGH – Methode” (Healthy Intentions to Good Habbits) noem.

Nieuwe start

Ik weet hoe het is om een nieuwe start te maken. Dit is wat ik deed toen ik als alleenstaande ouder van 2 kids een zware periode in mijn leven doormaakte, geen enkele structuur meer had en toch de drive vond om de juiste stappen te nemen waardoor ik weer kon genieten. Nu wil ik dat delen met jou!

Transformatieproces
De scheiding was een dieptepunt in mijn leven, maar het betekende ook de start van een transformatieproces wat ik nooit had willen missen en wat me heel veel moois heeft gebracht!

Bij dit proces had ik mezelf als doel gesteld om weer in mijn kracht te gaan staan, de verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven en te groeien als persoon. Dat lukte omdat ik alles op alles opgezet om mijn doel te bereiken door van binnen te transformeren.

Na mijn scheiding werd ik heel onzeker over mezelf en kon ik niet meer goed contact leggen met de mensen in mijn omgeving. Mijn kinderen waren alles voor mij, maar desondanks viel het alleenstaand vaderschap me zwaar. Slapen, wat ik altijd als de beste kon, ging bijna niet meer. Ik sliep nog maar 3 uur op een hele nacht. De energieke man die ik was, was helemaal WEG…. ik kon echt niks meer hebben.

Waar komt dit gevoel vandaan?

Ondanks dat ik me zo voelde, ben ik me meer gaan verdiepen in de mens.

Het ene moment mijn leven prima op de rit en het volgende moment totaal uit balans.

KOMT DIT JE BEKEND VOOR?

De oplossing
Ik heb bewust besloten om niet in dit gevoel te blijven hangen. Ik heb bewust de mentale knop omgezet en realiseerde me dat ik dit helemaal zelf moest doen.

Niemand anders was hier verantwoordelijk voor, alleen ikzelf.

Ik ben begonnen met tijd vrijmaken om meer te gaan sporten. Dat deed ik eigenlijk altijd al maar door de heftige periode kwam het er gewoon niet van. Door weer te gaan hardlopen merkte ik al na een paar weken dat het in mijn gedachten een stuk rustiger begon te worden. Door juist meer te gaan sporten kon ik gaandeweg steeds makkelijker mijn gedachten ordenen en kwam er weer balans in mijn denken en doen.

Tijdens het sporten ontmoette ik een aantal mensen die hetzelfde hadden meegemaakt. We voerden vele gesprekken en werden zo een soort klankbord voor elkaar. We zijn goede vrienden geworden en gebleven.

Wat leerde ik in deze periode:

• in plaats van doemdenken, koos ik om te gaan DOOM-denken (Daadkrachtige Ongedwongen Onafhankelijke Mindset)
• in plaats van af te wachten en achter de geraniums te gaan zitten, koos ik juist voor actie;
• in plaats van grote stappen te willen maken, koos ik om alles stap voor stap te gaan doen;

Resultaat
Door het sporten en het vergroten van mijn sociale kring kreeg ik de regie over mijn leven weer volledig in handen en kon ik de juiste beslissingen nemen. Mijn zelfvertrouwen groeide en dat gaf een waanzinnig goed gevoel! Ik geniet weer van het leven, van de sport, van mijn vrienden, van mijn kinderen en van mijn lieve, oh zo fijne vriendin die ik heb ontmoet.

 

Gelukkiger
Tijdens mijn transformatieproces ben ik mij gaan transformeren zoals je weet naar een nog gezondere levensstijl. Ik merkte door de juiste voeding en vooral te sporten ik meer en meer mij beter ging voelen en hier meer over wilde weten en ging me verdiepen in de mens.
Via internet las ik over de cirkel van het geluk, met als belangrijkste pilaren gezondheid, contacten, energie en familie. Als één van de pilaren omver licht, kan je jezelf nog aardig staande houden. Maar wanneer er twee of meer pilaren wegvallen, dan beïnvloedt dat alle andere pilaren. Voor mijn gevoel zat ik in deze fase en begreep ik dacht ik moest werken om beetje bij beetje weer happy te worden.

Toen ik in de goede flow zat, wilde ik deze blijven vasthouden en zelfs nog gaan “upgraden”.

Het moment kwam dat ik begon om mijn eigen bedrijf te starten.

 

Missie
Mijn missie werd mensen opnieuw in hun kracht zetten door hen het plezier van sporten te laten ervaren en dat sporten een enorm belangrijk hulpmiddel is in het mentale proces waar mensen doorheen gaan als zij hun kracht willen hervinden.

Ik wil mensen motiveren hun leven te transformeren naar een leven dat ze écht willen leiden. Met heel veel plezier & passie heb ik die droom werkelijkheid laten worden.

Ik ben zo trots en enthousiast over de manier hoe ik mijn transformatieproces ben doorlopen dat ik heb besloten om een cursus te maken voor alle Nederlanders met interesse.

 

Ik introduceer je:

Het HIGH-programma

“Het Stappenplan om Jouw IK te Transformeren op een Bewuste Manier van Gezonde Voornemens naar Goede Gewoontes”

%

module Mindset

%

Module balance

%

module sporten

In 3 Modules met elk diverse video lessen leer je exact hoe je een transformatieproces doorloopt, van Gezonde Voornemens naar Goede Gewoontes, terwijl je aan het sporten bent en ook nog eens op je voeding let.
Hieronder een overzicht van de drie modules.

Module Mindset
a. Bewustwording;
b. Hoe we leren;
c. Hoe we uitvoeren;
d. Blijvende gedragsverandering.
Module Balance

a. Beter slapen;
b. Gezonder eten en;
c. Meer tijd vinden voor beweging.

Module Sporten
a. Begin met wandelen (7 weken);
b. Klaar om te gaan hardlopen (7 weken);
c. 3 Non-Stop hardlopen (7 weken);
d. Langer lopen (7 weken);
e. Sneller worden (8 weken).
R

De modules worden per maand vrijgegeven. En we zijn (terwijl jij dit leest) de modules aan het filmen en monteren.
De eerste module is klaar en ik ben enorm trots op de content en ik weet dat dit jou enorm gaat helpen.
Tijdens de modules zul je ook twee dames voorbij zien komen die je verder helpen met sport – voeding – en voedingssuppletie, is het Wim die je het meest zult zien in de video’s, simpelweg omdat hij je door het hele traject begeleid.

R
Omdat het product nog niet helemaal klaar is kun je het nu aanschaffen voor een introductieprijs.

Je merkt er NIKS van dat de laatste modules nog niet klaar zijn, want elke maand gaat er een nieuwe module open, en we zorgen er natuurlijk voor dat alles tijdig klaar is wanneer jij bij de laatste modules bent aangekomen.

Wanneer de laatste modules gemonteerd zijn en in de leeromgeving staan, en het product dus officieel klaar is, gaan we de prijs omhoog doen naar meer marktconform.

Maar zelfs de verhoogde prijs is niet iets om van te schrikken.

R

Ik heb op internet diverse cursussen gezien/ gelezen maar geen één cursus online over dit onderwerp kwam overeen qua inhoud, en die ik tegenkwam waren een stuk duurder (€997).

Ik geef al deze informatie weg voor een fractie van de prijs die ik betaald heb. 

Daarnaast krijg je van mij deze 2 bonussen die je direct kunt inzetten vanaf de eerste dag:

E-book gezonde voornemens

Gezonde Voornemens Volhouden

(t.w.v. 27.00 EUR) 

Het Wandel – Hardlooptraject

(t.w.v. 27.00 EUR)

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:
De High-Methode – 397.00 EURO

In drie modules 

Gezonde Voornemens Volhouden – 27.00 EURO

In drie modules

Het wandel – HArdlooptraject – 27.00 EURO

In drie modules

Totaal: 451.00 EUR
Nogmaals, ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker… er staat geen prijs op Gezonde Goede Gewoontes.
Z
Wat zou het je waard zijn om Jouw IK te Transformeren naar een Bewustere Manier van Leven?
Z
Wat zou het je waard zijn       ’s ochtends vrolijker op te staan met een gevoel dat je lekker uitgeslapen bent en de dag weer aankan?
Z
Wat zou het je waard zijn om Goede Gewoontes vasttehouden en niet meer terug te vallen naar ongezonde routines
R

Wij hebben ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele strategieën volgt die ik met je gaat delen.

Zodra ik klaar ben met het filmen van alle modules, dan gaan we de volledige cursus aanbieden voor €451, omdat de waarde identiek (of eigenlijk hoger is) dan wat wij gevolgd hebben aan cursusmateriaal op internet.

Maar nu kun je meedoen voor de introductieprijs van slechts €97

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje dan is nu het moment, want de laatste modules kunnen elk moment klaar zijn.

Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

In deze 30 dagen kun je 1 module van de cursus volgen, en ga je zeker al resultaat zien. Maar mocht dit niet het geval zijn, stuur ons dan een e-mailtje en we retourneren jouw investering die je hebt gemaakt in jezelf volledig terug.

Ik verwacht dat de laatste modules klaar zijn binnen een maand, dus als je langer wacht en je komt volgende keer terug op deze pagina, dan kun je nog steeds meedoen, maar wel voor de normale (en hogere) prijs.

Deze cursus is nergens anders te volgen, is gemaakt door ons en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 25 jaar praktijkervaring (sport-diëtiste-voedingssuppletie -en professioneel sportbegeleider deskundige) en een enorme berg aan kennis die we op hebben gedaan in de vorm van boeken en cursussen en het vooral zelf hebben ondervonden.

Dus als jij wilt stoppen met je schuldig te voelen, wanneer je WEER terugvalt naar ongezonde voornemens….

Maar in plaats daarvan het transformatieproces durven aan te gaan maak dan gebruik van deze aanbieding van ons programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct beginnen met de eerste video, of de 2 bonussen.

451.00 euro €97

(eenmalige betaling)

Jij wilt dit. Gezonde Voornemens Omzetten naar Goede Gewoontes. Je gaat er geen spijt van krijgen.

R

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

Dit was Wim van het “HIGH-programma” en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken van Jouw IK te Transformeren naar een Bewuste Manier van Leven.

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Wij zijn het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en we spreken je in de eerste video.

451.00 euro €97

(eenmalige betaling)

R

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen? Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren… NIKS. Alles blijft hetzelfde.

Je blijft steeds terugvallen naar je Ongezonde Gewoontes, met sporten loop je steeds te hard van stapel dat je keer op keer blessures oploopt en steeds weer opnieuw moet beginnen. En het wordt alleen maar erger voor je.

De tijd verstrijkt en op een gegeven moment is er echt geen weg meer terug.

Laat dat niet gebeuren!

451.00 euro €97

(eenmalige betaling)