THE 30-DAY DIGITAL DETOX CHALLENGE


THE 30-DAY DIGITAL DETOX CHALLENGEHerwin de Controle, Verfris je Geest en Herontdek het Leven Buiten het Scherm
  • Dag 1-2: Bewustwordingsfase;
  • Dag 3-7: Reductiefase;
  • Dag 8-14: Fase van Aanzienlijke Bezuinigingen;
  • Dag 15-21: Strikte Beperkingsfase;
  • Dag 22-28: Digitaal-Vrije Fase;
  • Dag 29-30: Reflectie- en Planningsfase.
Wim de Jong
Wim de Jong

Achter deze challenge

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig topvoetballer. Zijn topsport en 30 jaar coach ervaringen brengt hij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

De 30-daagse Digital Detox Challenge is erop gericht om je bewust te maken van je huidige digitale gewoonten. Het doel is om een nauwkeurig beeld te krijgen van je huidige digitale leven, zodat je begrijpt waar je tijd en energie aan worden besteed.

Onthoud dat dit proces niet bedoeld is om schuld of schaamte op te wekken. Zie het in plaats daarvan als een kans om inzicht te krijgen in je gewoonten en bewuste beslissingen te nemen over je digitale leven in de toekomst.

Voor wie is deze challenge?

Moderne technologie heeft ons ongekende toegang gegeven tot informatie, entertainment en communicatiemiddelen, allemaal binnen handbereik. Toch heeft deze digitale overvloed een prijs. Overmatige schermtijd kan leiden tot stress, slaapstoornissen en een verminderd concentratievermogen. 

Daarom introduceren we de 30-daagse Digital Detox Challenge - een kans om weer controle te krijgen over je digitale gewoonten, je geest op te frissen en het leven buiten het scherm te herontdekken.

FAQ-Digital-Detox-CHALLENGE

Welke resultaten mag ik verwachten?

De 30-daagse Digital Detox Challenge is erop gericht om je bewust te maken van je huidige digitale gewoonten. Het doel is om een nauwkeurig beeld te krijgen van je huidige digitale leven, zodat je begrijpt waar je tijd en energie aan worden besteed. Dit is voor iedereen anders.

Ik heb medische aandoeningen - kan ik met deze challenge meedoen?

Het is verstandig om altijd eerst contact op te nemen met je arts voordat je aan deze challenge begint, vooral als je medische aandoeningen hebt. Je arts kan je specifiek advies geven over de aanpassingen die je moet maken om deze challenge veilig en doeltreffend te voltooien. Het is essentieel om goed naar je lichaam te luisteren en de challenge te personaliseren op basis van je individuele behoeften en grenzen, aangezien minder aandacht voor mogelijke risico's altijd als veiliger wordt beschouwd.

Kan ik een challenge op maat krijgen?

Dit is een challenge dat bij bijna iedereen past en dat is het mooie ervan.

THE 30-DAY DIGITAL DETOX CHALLENGE
3,95

THE 30-DAY DIGITAL DETOX CHALLENGE

Krijg toegang tot deze challenge voor slechts een éénmalige betaling van €3,95!