Sportprogramma’s

Personal Training

Bij Vita-Jong kun je terecht voor Personal Training op maat. Wij geven training op verschillende locaties in de buitenlucht in en om Bennebroek.

Hardlooptraining

Bij Vita-Jong kun je terecht voor professionele hardlooptrainingen op maat voor zo wel de beginnende als de gevorderde hardlopers. Wij geven training op verschillende locaties in de buitenlucht in en om Bennebroek.

Bootcamptraining

Bij Vita-Jong kun je terecht voor professionele bootcamptrainingen. Deze trainingen zijn geschikt voor zo wel de beginnende als de gevorderde sporters. Wij geven de trainingen op een prachtige locatie, op een veld naast de tuinen van het St. Lucia Klooster in Bennebroek.

veel GESTELDE vragen

Aanmeldingen trainingen

De registratie/ aanmelding verloopt via de online (App) omgeving van Virtuagym.
Voor apple download hier.
Voor Android download hier.

Beperking of blessure

Heb je een beperking of een blessure? Laat het vooraf even weten aan de trainer. Die kan er dan rekening mee houden en je een alternatieve oefening aanbieden. Vul alle info in je profiel van Virtuagym.

Jij bent verantwoordelijk voor je lichaam

Jij bent verantwoordelijk voor je lichaam: mocht je tijdens de training pijn voelen, geef dit dan tijdig aan. Jij kent de grenzen van je lichaam het beste. Respecteer die grenzen.

Beginnende of gevorderde sporter

Wanneer je weer begint met sporten wil je graag (snel) meters maken en op niveau komen. Dit kan een valkuil zijn voor iedere sporter. Geef de juiste info door aan de trainer wanneer je weer begint met sporten zodat hij goed kan inschatten waar het beginpunt is qua nivaue. (trainer monitort tijdens de les ook…)

Duur van de trainingen

De trainingen duren 60 minuten. Klik op het rooster welke training je wilt volgen. Je kunt je aanmelden door in het rooster op de training te klikken. Dit kan allemaal via de App maar ook in de desktop versie!

Afmelden

Afmelden doe je heel gemakkelijk via App.

Annulering van de trainingen

Bij minder dan 2 aanmeldingen behoudt Vita-Jong zich het recht voor om de training 1 uur voor aanvang te annuleren.

Welkom

Je bent vanaf 10 minuten voor aanvang van de training van harte welkom.

Trainingslocaties
  • Hardlooptrainingen worden hoofdzakelijk in de Amsterdamse waterleidingduinen (Ingang Oase – Panneland) gegeven. Je kunt hier komen met de auto – motor – fiets. Parkeergelegenheid genoeg. Betaaldparkeren (jaarkaart verkrijgbaar) voor auto’s maar ook gratis te parkeren op de ventweg langs de Vogelenzangse weg.
    Bootcamptrainingen worden gegeven op het veld einde van de Ruijterlaan in Bennebroek naast het St. Lucia Klooster.

Blijf
Bewegen’

Elke dag min. intensief een 1/2 uur

Adres

van Kinsbergenlaan 6, 2121 WB Bennebroek

Bel

06 – 52 333 979

Email

info@vita-jong.nl