Bootcamptraining

Wil jij lekker buiten sporten in een motiverende setting?

Elke week een andere Bootcamp programma!

500+

BOOTCAMPTRAININGEN


500+

BLIJE KLANTEN


30+

JAAR TRAININGSERVARING


Bootcamp

Intensief en persoonlijk!

De trainingen zijn ontworpen om je uit te dagen en je te helpen je grenzen te verleggen. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt om je doelen te bereiken!
Bootcamp

Snelle resultaten!

Door de intensieve trainingen en ons specifieke programma, zul je merkbare vooruitgang zien in je conditie en kracht!
Bootcamp

Variatie in trainingen!

Onze bootcamptrainingen bieden veel variatie en uitdaging. Je zult nooit twee keer dezelfde training krijgen, zodat je altijd wordt uitgedaagd en gemotiveerd blijft!
Bootcamp

Alle niveaus!

Onze bootcamptrainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Wij zullen je helpen om de oefeningen aan te passen aan jouw niveau, zodat je altijd veilig en effectief traint!
Bootcamp

Gezellige sfeer!

Er heerst altijd een gezellige sfeer , waarin je wordt aangemoedigd om elkaar te ondersteunen en te motiveren. Je zult je thuis voelen bij onze community en geïnspireerd raken door de resultaten die je samen bereikt!
Bootcamp

Kort en effectief

Onze bootcamptrainingen zijn ontworpen om korte en effectieve trainingssessies aan te bieden die perfect zijn voor drukke mensen die hun gezondheid en fitheid willen verbeteren.
Wim de Jong

Haal het beste uit jouw training met de kennis en expertise van Wim

Wim was een topvoetballer en na zijn carrière als voetballer besloot hij zijn kennis en ervaring te gebruiken om anderen te helpen. Hij begon als voetbaltrainer en ontwikkelde al snel een passie voor de bootcamp-en hardlooptrainingen.

Inmiddels geeft Wim al meer dan +30 jaar trainingen en heeft hij honderden mensen geholpen om fitter en gezonder te worden. Hij heeft een unieke methode ontwikkeld voor zijn bootcamptrainingen. Zijn trainingen zijn altijd uitdagend en gevarieerd en hij weet precies hoe hij mensen kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wim is een geliefde trainer die altijd klaarstaat voor zijn klanten. Hij heeft een groot hart en is zeer betrokken bij zijn cliënten. Zijn liefde voor sport en beweging is aanstekelijk en hij weet altijd een positieve sfeer te creëren tijdens zijn trainingen. Wim is niet alleen een trainer, maar ook een mentor en inspirator voor velen die hem kennen.

Zij zijn enthousiast over de Bootcamp 

Een echte aanrader
Na jaren twijfel toch begonnen met sporten. En geen spijt van! Ik ben begonnen met bootcamp, 2 keer per week, voorlopig op basis van personal training. Wim weet bij mij de motivatie erin te houden en het trainen gaat op een leuke gezellige manier en ik weet zeker dat ik mijn doel ga bereiken. Wim is professioneel en weet precies wat voor schema er bij mij past nadat ik aangeven had wat mijn doel was. Echt een aanrader om met hem te gaan sporten!!
Carolien van Haasteren
Carolien van Haasteren - Hoofddorp

Eindelijk aan het afvallen

Het is erg fijn met Wim te trainen. Hij is zeer toegewijd en betrokken! Met de nodige dosis humor loodst hij je moeiteloos door een training heen. Dankzij de begeleiding van Wim ben ik eindelijk aan het afvallen en mijn conditie, lichaam en kracht zijn enorm verbeterd. Je moet het nog steeds zelf doen, maar zijn deskundigheid en motivatie zijn voor mij ontzettend belangrijk. Nu moet ik het volhouden maar ik kan altijd op hem terugvallen en dat geeft een steuntje in de rug. Dank je wel Wim!
Elena Dekker
Elena Dekker - Haarlem

Mijn vertrouwen is terug

Na een pittig ziekbed met goede afloop heb ik mijn sportgympen weer uit de kast gehaald! Op zoek naar fitheid, kracht, balans, soepelheid en een paar kilootjes minder. Na vier weken heb ik mijn belangrijkste tool weer in beeld: het spelende kind! Plezier in plaats van competitie. Wedstrijdje om de lol in plaats van de harde lijn. Mijn vertrouwen is terug met dank aan Wim. Altijd vrolijk, ontspannen, rustig en waar je denkt ‘heb ik wat gedaan vandaan?’ kom je toch met spierpijn thuis en kijk je alweer uit naar de volgende training (die overigens nooit hetzelfde is, dus saai wordt het niet)!
Sandra de Weijze
Sandra de Weijze - Bennebroek

Wanneer & Waar?

Bootcamptraining-Vita-Jong

Dag

Maan

19:30

Maandag

Maandagen van 18:30 - 19:30 uur 19:30 - 20:30 uur


Isaac Sweerslaan 3, 2121 WB Bennebroek


Maximale groepsgrootte: 12 pers

Bootcamptraining-Vita-Jong

Dag

Woen
19:30

Woensdag

Woensdagen van 18:30 - 19:30 uur en 19:30 - 20:30 uur


Isaac Sweerslaan 3, 2121 WB Bennebroek


Maximale groepsgrootte: 12 pers

Bootcamptraining-Vita-Jong

Dag

Vrij
09:00

Vrijdag

Vrijdagen van 09:00 - 10:00 uur


Isaac Sweerslaan 3, 2121 WB Bennebroek


Maximale groepsgrootte: 12 pers

Word geïnspireerd door onze sportieve helden

Energieker, fitter en sterker

Heerlijk in de buitenlucht sporten, onder goede begeleiding en het is erg laagdrempelig.
Na verloop van tijd voel je je vanzelf een stuk energieker, fitter en sterker.

Arnold Bomans
Arnold Bomans - Heemstede

In je eigen tempo

En niveau wordt je met veel enthousiasme door de oefeningen heen geholpen. Ook de groep is erg enthousiast en aardig. Ik ben blij dat ik een sport heb gevonden die bij me past!

Stephanie de Bas
Stephanie de Bas - Bennebroek
Persoonlijke aandacht

Wim is een ervaren en enthousiaste trainer. Zijn programma is heel gevarieerd waardoor geen twee trainingen hetzelfde zijn. Er is veel persoonlijke aandacht. Na de training heb ik altijd een super voldaan gevoel. Ook de locaties zijn top en het sporten in de buitenlucht is heerlijk. Aanrader!

Edith van Haasteren
Edith van Haasteren - Bennebroek

Geef jouw lichaam extra power!

Bootcamptraining

Geef jouw lichaam extra power!

Bootcamptraining