training

Bootcamptraining

Wil je fitter, energieker en sterker worden

proefles

BOOTCAMPTRAININGEN


BLIJE KLANTEN


JAAR TRAININGSERVARING


Kom lekker buiten sporten in een motiverende setting. Het leven is toch zoveel leuker met een fit lichaam!


Bootcamptraining

Geen zin meer in de sportschool?

Waarom zou je niet buiten gaan sporten? Bij onze bootcamptrainingen in Bennebroek sporten we in de buitenlucht. Niet binnen in de sportschool, maar wel met alle materialen die je daar vindt.

De trainingen zijn in groepsverband, zodat je nog gemotiveerder bent om het beste uit jezelf te halen en sneller resultaat boekt. Bovendien staat plezier voorop en zijn de trainingen voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je een beginnende sporter bent, of een fanatieke marathonloper. De trainingen zijn voor iedereen leuk en uitdagend.


Dus wil je:

  • Stoppen met roepen: 'Ik moet echt weer gaan sporten'
  • Jezelf (nog) fitter voelen
  • Lekker actief buiten zijn
  • En meer energie hebben?


Wacht dan niet langer en doe een keer mee!

Bootcamptraining

Door gevarieerde trainingen blijf je gemotiveerd

Sport en beweging zijn essentieel voor een gezonde leefstijl. De meeste mensen weten dit ook en beginnen fanatiek met sporten. Niet snel daarna verliezen ze de motivatie en zijn ze weer terug bij af. Als sporten leuk blijft, dan raak je de motivatie niet kwijt.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het geven van groepslessen waarbij variatie en plezier voorop staan. Inmiddels doe ik dit al 6 jaar lang en zijn er meer dan 100 vaste klanten. Ze zijn elke week gemotiveerd en keer op keer het beste uit zichzelf willen halen.

Ik zorg voor veel variatie in de trainingen. We werken met verschillende materialen en plezier staat voorop! Daardoor weet ik zeker dat jij je persoonlijke doelen bereikt!

Na jaren twijfel toch begonnen met sporten bij Wim! En geen spijt van! Ik ben begonnen met bootcamp, 2 keer per week, voorlopig op basis van personal training. Wim weet bij mij de motivatie erin te houden en het trainen gaat op een leuke gezellige manier en ik weet zeker dat ik mijn doel ga bereiken. Wim is professioneel en weet precies wat voor schema er bij mij past nadat ik aangeven had wat mijn doel was. Echt een aanrader om met hem te gaan sporten!!
Carolien van Haasteren
Carolien van Haasteren - Hoofddorp
Het is erg fijn met Wim te trainen. Hij is zeer toegewijd en betrokken! Met de nodige dosis humor loodst hij je moeiteloos door een training heen. Dankzij de begeleiding van Wim ben ik eindelijk aan het afvallen en mijn conditie, lichaam en kracht zijn enorm verbeterd. Je moet het nog steeds zelf doen, maar zijn deskundigheid en motivatie zijn voor mij ontzettend belangrijk. Nu moet ik het volhouden maar ik kan altijd op hem terugvallen en dat geeft een steuntje in de rug. Dank je wel Wim!
Elena Dekker
Elena Dekker - Haarlem
Na een pittig ziekbed met goede afloop heb ik mijn sportgympen weer uit de kast gehaald! Op zoek naar fitheid, kracht, balans, soepelheid en een paar kilootjes minder. Na vier weken heb ik mijn belangrijkste tool weer in beeld: het spelende kind! Plezier in plaats van competitie. Wedstrijdje om de lol in plaats van de harde lijn. Mijn vertrouwen is terug met dank aan Wim. Altijd vrolijk, ontspannen, rustig en waar je denkt ‘heb ik wat gedaan vandaan?’ kom je toch met spierpijn thuis en kijk je alweer uit naar de volgende training (die overigens nooit hetzelfde is, dus saai wordt het niet)!
Sandra de Weijze
Sandra de Weijze - Bennebroek
Bootcamptraining

Bootcamptraining bij Vita-Jong

... is anders dan je zou verwachten als je aan bootcamp denkt. Plezier staat altijd voorop! Er zijn geen schreeuwende coaches, je hoeft niet met bomen te sjouwen en je hoeft al helemaal niet door de modder te tijgeren.

Wat doen we wel? Buiten trainen met materialen die in je in de sportschool vind. Of we gaan back-to-basic en doen oefeningen waarbij je alleen je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Het is zo veel meer dan alleen maar bootcamp; de trainingen zijn een combinatie van fitness, circuittraining en crossfit. We gebruiken alleen de beste elementen van deze verschillende onderdelen en brengen ze samen in één groepstraining. Hierdoor zijn de trainingen nooit hetzelfde en ga je altijd met een glimlach naar huis.

Info Bootcamptraining

Bootcamptraining

wk

MA
19:30

Maandag

Verbeter je kracht & conditie zodat je sneller in staat bent om te herstellen na fysieke en/of mentale inspanning!


Bij de Bootcamptraining van Vita-Jong weet je zeker dat je jouw lichaam de juiste trainingsprikkel geeft en de oefeningen correct uitvoert. 


Start op de maandagen 19:30 – 20:30 uur.

proefles
Bootcamptraining

wk

WOE

19:30

Woensdag

Het is wel de kunst je trainingsmomenten als prioriteit te zien en in te plannen binnen jouw drukke sociale leven.


De tijd vliegt voorbij en voordat je er erg in hebt sta je het avondeten al weer voor te bereiden en besef je dat je weer geen tijd voor jezelf hebt genomen.


Start op de woensdagen 19:30 – 20:30 uur.

proefles


Dit is wat je krijgt bij Vita-Jong

Buiten sporten
Trainen in de frisse buitenlucht. Voor extra vitamine D, een schonere lucht en een fijner gevoel.
Meer spiermassa
Doordat het trainen met (kracht) materialen, bouw je spiermassa op en merk je al snel dat je sterker wordt.
Betere conditie
De trainingen zijn afwisselend met kracht en cardio. Door de cardio-oefeningen krijg je meer uithoudingsvermogen.
Meer energie
Door afwisselende trainingen, blijf je jouw lichaam steeds uitdagen. Hierdoor wordt je sterker en voel je je energieker.
Bereik je doel
Door de groepslessen en de leuke trainingen blijf je gemotiveerd. Motivatie is de sleutel tot succes!
Plezier
Leuke trainingen en een leuke sfeer, zodat je er niet tegenop gaat zien om te sporten, maar juist naar trainingen gaat uitkijken!
Groepslessen
De groepen bestaan uit maximaal 12 personen, zodat we iedereen aandacht kunnen geven en motiveren.
Events
Voor de bootcamp trainen we geregeld naar een leuk event toe. Denk bijvoorbeeld aan Strong Viking Run.
Personal Training
Goede techniek is belangrijker dan snelheid. We bieden naast de reguliere bootcamptrainingen ook Personal Training aan.
Test-Saar

"Bootcamp is de ideale manier om lekker te sporten in de buitenlucht. Wim geeft duidelijke instructies en weet iedere week weer een gevarieerd en uitdagend trainingsuur samen te stellen. De combinatie van balans, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid maken het een leuke training, die voorbij is voor je het weet. Iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en kan op zijn eigen niveau meedoen. Je wordt daarbij voldoende uitgedaagd. Wim weet ook goed gebruik te maken van de aanwezige ruimte. Iedere week is het weer een verrassing welk parcours hij nu weer heeft uitgezet. Samen met een groep trainen is ook heel fijn. De groep stimuleert automatisch. Ik heb binnen korte tijd mijn conditie- en krachtniveau flink verhoogd dankzij de tips van tricks van Wim. Ik kan bootcamptrainingen verzorgd door Wim aan iedereen aanbevelen. Het is gezellig en je komt gegarandeerd voldaan thuis."


Saar Kienhuis - Heemstede

Heerlijk in de buitenlucht sporten, onder goede begeleiding en het is erg laagdrempelig.
Na verloop van tijd voel je je vanzelf een stuk energieker, fitter en sterker.

Arnold Bomans
Arnold Bomans - Heemstede

In je eigen tempo en niveau wordt je met veel enthousiasme door de oefeningen heen geholpen. Ook de groep is erg enthousiast en aardig. Ik ben blij dat ik een sport heb gevonden die bij me past!

Stephanie de Bas
Stephanie de Bas - Bennebroek

Wim is een ervaren en enthousiaste trainer. Zijn programma is heel gevarieerd waardoor geen twee trainingen hetzelfde zijn. Er is veel persoonlijke aandacht. Na de training heb ik altijd een super voldaan gevoel. Ook de locaties zijn top en het sporten in de buitenlucht is heerlijk. Aanrader!

Edith van Haasteren
Edith van Haasteren - Bennebroek
Robert Visser

"Buiten sporten... Niet iets waarvan ik dacht dat het bij me zou passen. Maar al na de eerste les was ik om. Wim is een fantastische instructeur die oog heeft voor ieder individu en je constant motiveert om het beste uit jezelf te halen. De lessen zijn afwisselend en zowel bevorderend voor je conditie als je kracht; met gebruik van oneindig veel attributen. Dat gecombineerd met een altijd gezellige sfeer... Dan kun je zelfs als het vriest buiten sporten!"

Robert Visser - Vogelenzang

Zin om een keer mee te doen?  

De trainingen zijn in groepsverband, zodat je nog gemotiveerder bent om het beste uit jezelf te halen. Plezier staat voorop en de trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. Of je nou nog nooit gesport hebt, of een marathonloper bent; de trainingen zijn voor iedereen leuk en uitdagend.

Ben je nieuwsgierig en wil je een keer meedoen? Dat kan! Boek hieronder je gratis proefles! Geen zorgen, een proefles is 100% vrijblijvend en je zit nergens aan vast.
claim je gratis proefles

Proces en werkwijze:

Phone
Laten we elkaar eerst leren kennen, zodat we kunnen ervaren of er een match is tussen jouw behoeften, onze werkwijze.
training
Tijdens deze proefles train je gezellig mee met de groep.
Afhankelijk van jouw ervaring en conditie zullen we aanpassingen voor jou doorvoeren.
Match
Wanneer je besluit om wekelijks mee te trainen, zal het aanmeld proces opgestart worden.
Het activeren van jouw lidmaatschap, een korte vragenlijst en tour door de Vita-Jong App komen aan bod.
Programma
Het reserveren van de lessen, de wekelijks trainingssessies en periodieke meetmomenten zullen lopen via Vita-Jong App.

De ideale manier om jouw voortgang in de gaten te houden!

Extra

De begeleiding wordt aangevuld met een Online leefstijl coaching platform, dat zich richt op voeding, sport, bewegen en ontspanningsmomenten.

Wanneer er behoefte is aan extra online coachings en/of voedingsbegeleiding, kunnen deze toegevoegd worden aan het begeleidingspakket.

De trainingsperiode is voor tenminste 3 maanden en wordt automatisch maandelijks verlengt.

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen worden gegeven in Bennebroek en omgeving. De bootcamp trainingslocatie is op de parkeerplaats van “Het Rottegat”. Het adres is Isaäc Sweerslaan 5, 2121 VN Bennebroek.

Ik wil me aanmelden voor een proefles, hoe werkt dat?

Om je aan te melden voor een proefles klik je op de oranje button. Vul je gegevens in en kies de dag en tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw proefles te bevestigen.

Wat moet ik meenemen naar de training?

Goede zin ;-)!

En een flesje water zul je ook nodig hebben bij de bootcamp, zodat je af en toe wat kan drinken tijdens de training. Verder hoef je niks mee te nemen, wij zorgen voor alle matten en materialen.

Wat kan ik het beste aantrekken?

Je kan gewoon sportkleding aan. Als het koud is, draag dan verschillende lagen, zo kan je altijd iets uit doen als je het warm krijgt. Sportschoenen met genoeg grip zorgen er voor dat je niet uitglijdt als het gras nat is.

Wat gebeurt er als het regent?

Als het regent gaan de trainingen gewoon door. Of het moet zo erg zijn dat de veiligheid niet meer gegarandeerd is. Als dit het geval is, dan wordt dit voorafgaand de training doorgegeven aan iedereen die zich voor de desbetreffende training heeft aangemeld.

Hoe zwaar zijn de bootcamptrainingen?

Zo zwaar als je zelf wilt! De oefeningen zijn vaak op tijd, dan kan je zelf beslissen hoeveel herhalingen je in die tijd wilt uitvoeren. Ook qua materialen kan je kiezen welk gewicht je wilt gebruiken. We nemen gewichten mee die variëren van 2 t/m 24kg! Zo is het voor iedereen leuk en is het voor iedereen toegankelijk.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn voor een proefles?

Als je voor het eerst komt, is het fijn als je 10 minuten eerder kan komen. Zo kan je de locatie bekijken, kan je vragen stellen en kan ik je wat extra uitleg over de training geven. Zo weet je van te voren al hoe de training eruit ziet en wat je kan verwachten.

Ik heb een blessure, kan ik dan alsnog meedoen?

Ja hoor, dat is geen probleem. Laat voorafgaand de training even weten wat voor een blessure je hebt. Dan zorgen wij ervoor dat je aangepaste oefeningen krijgt, zodat je gewoon mee kan doen!

Een heerlijke manier om te sporten, lekker dichtbij huis. Heel veel variatie en het is voor iedereen haalbaar. Iedere week een andere training met veel verschillende materialen.
Leontien Rooijers
Leontien Rooijers - Bennebroek
Ik doe met veel plezier mee aan het bootcamp programma. Wim is in staat om een gemengde groep deelnemers persoonlijk te motiveren en te sturen. Iedere keer met nieuwe oefeningen blijft het wekelijks een sportief feestje om steeds fitter te worden. Door Wim’s begeleiding lukt het mij zelfs om dit zonder blessures te doen.
Michiel Das
Michiel Das - Bennebroek

Leuke, gezellige, afwisselende trainingen. Ik vind het heel leuk dat iedere training weer anders is en je (ook al train je in een groep) ook persoonlijk wordt uitgedaagd. Wim motiveert je op een leuke manier om iedere keer net een beetje extra te doen. Kortom: een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om lekker buiten te sporten!

Annelies van Dijk
Annelies van Dijk - Bennebroek

Wil je een keer meedoen?

Kennismaken
Geen zorgen, een proefles is 100% vrijblijvend en je zit nergens aan vast.
© 2016 - 2023 Vita-Jong