De gids als je wilt beginnen met hardlopen

  • Een foolproof stappenplan om een hardloper te worden
  • Module 1: begin met wandelen
  • Module 2: klaar om te gaan hardlopen
  • Module 3: non stop hardlopen
  • Module 4: langer lopen
  • Module 5: sneller worden 
50%
Leuk dat je de gids, het wandel hardlooptraject wilt downloaden.
Je bent er bijna! Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we je de gids kunnen toesturen.
Claim jouw gratis exemplaar
Het wandel hardlooptraject
Pien - 28 jaar

Geweldige gids voor beginners! Ik heb altijd al willen beginnen met hardlopen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Deze gids heeft me echt geholpen om de overgang van wandelen naar hardlopen soepel te laten verlopen. De stapsgewijze instructies en tips waren zeer nuttig. Nu ben ik in staat om geleidelijk mijn uithoudingsvermogen op te bouwen en mijn hardloopdoelen te bereiken. Bedankt voor deze waardevolle gids!

Pien - 28 jaar

Jouw gids voor een lang wandel en hardloop plezier 

Wim de Jong is een gepassioneerde trainer en coach, met +30 jaar ervaring in het coachen van mensen die fitter en gezonder willen worden, oftewel: geen stilzitter, altijd in beweging, een mentor en inspirator voor velen die hem kennen.

Met zijn uitgebreide kennis heeft hij zijn eigen gids ontwikkeld waarmee hij jou een complete reis laat maken van wandelen naar het hardlopen. 

50%
Leuk dat je de gids, het wandel hardlooptraject wilt downloaden.
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we het programma jouw kunnen toesturen.
CLAIM JOUW GRATIS EXEMPLAAR
Wim de Jong
Wim de Jong

Door doelen te stellen, grenzen te verleggen

Fantastische gids voor wandelaars die willen hardlopen! Ik hou van wandelen, maar wilde mijn training naar een hoger niveau tillen. Deze gids heeft me geholpen om de juiste mindset te krijgen en mijn lichaam voor te bereiden op hardlopen. Het gaf me vertrouwen om geleidelijk aan te beginnen en mezelf uit te dagen. De gids was goed gestructureerd en gemakkelijk te volgen. Ik ben erg tevreden met mijn vooruitgang en kan niet wachten om mijn volgende doel te bereiken!
Paul - 43 jaar
Paul - 43 jaar
Goede begeleiding voor beginners. Ik had al wat ervaring met wandelen, maar wilde de uitdaging aangaan om te gaan hardlopen. Deze gids bood een duidelijke overgang en gaf me de nodige motivatie om door te zetten. Ik vond vooral de tips over het kiezen van de juiste schoenen en het stretchen na het hardlopen erg waardevol. Ik raad deze gids zeker aan voor iedereen die de stap naar hardlopen wil zetten.
Fred - 38 jaar
Fred - 37 jaar

De perfecte gids voor een gezonde levensstijl! Ik wilde mijn conditie verbeteren en besloot om van wandelen over te gaan op hardlopen. Deze gids heeft me geholpen om een gestructureerd plan te volgen en mijn voortgang bij te houden. Ik ben nu in staat om regelmatig te hardlopen en voel me fitter dan ooit tevoren!

Rebecca - 40 jaar
Rebecca - 40 jaar

Download jouw gratis Gids

Je ontvangt 'm direct in je inbox!

50%
Leuk dat je de gids, het wandel hardlooptraject wilt downloaden.
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we het programma jouw kunnen toesturen.
CLAIM JOUW GRATIS EXEMPLAAR
Het wandel hardlooptraject