De Vita-Jong Club

Jouw Toegang tot Gezondheid, Energie en Vreugde:
De Vita-Jong Club!

Ben jij op zoek naar een gezonde verandering in je leven, maar weet je niet waar te beginnen? De Vita-Jong Club is jouw kompas naar een energiek en evenwichtig leven.

Ja, ik wil verandering
Lanceervoordeel: nu tijdelijk van €27,-/ maand voor slechts €7,-/ maand
De Vita-Jong Club

Het leven van alledag kan een strijd worden als het gaat om het handhaven van een gezonde leefstijl.


We begrijpen dat verleidingen en drukke schema's vaak winnen van onze goede bedoelingen.


Het is gemakkelijk om vast te zitten in slechte gewoonten en moeilijk om de juiste informatie te vinden te midden van de overvloed aan tegenstrijdige adviezen.


Dit is waar de Vita-Jong Club opduikt, als jouw kompas door de gezonde leefstijl jungle.


We hebben de valkuilen geïdentificeerd en bieden je een gestructureerde, ondersteunende omgeving om deze obstakels te overwinnen.

Ja ik wil lid worden
Lanceervoordeel: nu tijdelijk van €27,-/ maand voor slechts €7,-/ maand

Herken jij je in één van deze uitspraken:

 • Ik voel me soms overweldigd door de eindeloze stroom van informatie over gezondheid en fitness?

 • Ik ben opzoek naar een eenvoudige en effectieve manier om mijn levensstijl te verbeteren?

 • Ik heb moeite om gemotiveerd te blijven en consequent gezonde keuzes te maken?

 • Ik heb het gevoel dat ik in een sleur zit en snak naar vernieuwing in mijn leven?

 • Ik ben het zat van de snelle oplossingen en wil nu echt duurzame veranderingen?

 • Ik zou willen dat ik meer energie had om te genieten van de dingen waar ik van houdt?

 • Ik droom van een leven waarin ik vol van zelfvertrouwen kan stralen?

Als dit klinkt als jou, dan is de Vita-Jong Club precies wat je nodig hebt!


Bij de Vita-Jong Club geloven we in leren en groeien.

We begrijpen dat het aanpassen van je leefstijl een reis is, geen bestemming.

Daarom hebben we een platform gecreëerd dat je niet alleen voorziet van kant-en-klare oplossingen, maar ook met de kennis en ondersteuning om duurzame veranderingen te maken.

Onze maandelijkse uitdagingen, recepten bibliotheek, workout-programma's en E-books zijn ontworpen om je stap voor stap te begeleiden.

We willen dat je niet alleen gezonder wordt, maar ook begrijpt waarom bepaalde keuzes goed voor je zijn.


Bij de Vita-Jong Club investeer je in jezelf en in je toekomstige welzijn.

De vraag die je jezelf waarschijnlijk stelt is: "Wat kan de Vita-Jong Club voor mij betekenen?

Simpel gezegd, het levert je een leven op vol vitaliteit, energie en zelfvertrouwen. Je zult de vruchten plukken van je inspanningen en je gezondheid aanzienlijk verbeteren. Denk aan de vreugde van onbelemmerde energie om je dromen na te jagen, de zelfverzekerdheid om je beste zelf te zijn, en het genot van heerlijke en voedzame maaltijden die je lichaam koestert.


Je zult deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die jouw reis ondersteunen en vieren. Met de Vita-Jong Club haal je het beste uit jezelf en bouw je een welzijnsparcours dat een leven lang meegaat.


Kom aan boord en ontdek hoe een gezonde leefstijl je leven kan veranderen.

Ja ik wil nu lid worden
maandelijks opzegbaar
Lanceervoordeel: nu tijdelijk van €27,-/ maand voor slechts €7,-/ maand

"Waarom zou je wachten op

een duurzaam gezond leven

als je nu al direct kunt beginnen?"


- Wim de Jong -
Wim de Jong
Wim de Jong

Hoi! Ik ben Wim de Jong, een toegewijde trainer en coach met meer dan 30 jaar ervaring.

Met een schat aan kennis heb ik mijn eigen platform ontwikkeld om jou te begeleiden op je weg naar een levensstijl die je altijd al hebt gewenst.


Maar wat maakt mij zo uniek?


Ik deel niet alleen mijn rijke ervaring, maar ook mijn onuitputtelijke passie voor gezondheid en welzijn. Ik begrijp dat elke persoon uniek is, met individuele doelen en uitdagingen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, stress wilt verminderen, of gewoon een gezondere levensstijl wilt omarmen, ik heb de kennis en toewijding om je te helpen slagen.


Op dit platform ontdek je niet alleen de beproefde methoden die ik heb ontwikkeld gedurende mijn indrukwekkende carrière, maar je krijgt ook toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die jouw reis zullen ondersteunen.


Hier vind je inspirerende verhalen van mensen die hun doelen hebben bereikt en hun leven hebben getransformeerd onder mijn begeleiding.


Dus, als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven, blijf dan lezen en ontdek hoe ik, Wim de Jong, en mijn platform jou kunnen helpen om je doelen te bereiken en een nieuwe levensstijl te omarmen.

Iedereen Lijkt Niet Meer Fit of Leeft Ongezond

In een wereld waar stress, drukte en verleidingen aan de orde van de dag zijn, lijkt het soms alsof gezondheid en fitheid ongrijpbaar zijn geworden.

Velen van ons worstelen met de constante zoektocht naar balans tussen werk, gezin en welzijn.

Het lijkt erop dat gezonde gewoonten steeds moeilijker te handhaven zijn.

Maar hier bij de Vita-Jong Club begrijpen we de uitdagingen van het moderne leven. We weten dat je gezondheid en welzijn van het grootste belang zijn, zelfs te midden van de chaos.

Daarom hebben we een platform gecreëerd dat je ondersteunt, motiveert en begeleidt op je reis naar een gezondere leefstijl.

Laten we samen de strijd tegen ongezonde gewoonten aangaan en het tij keren. Bij de Vita-Jong Club zijn we er om je te helpen je vitaliteit terug te winnen en te laten zien dat een gezonde leefstijl voor iedereen haalbaar is.


Kom aan boord en ontdek hoe je jezelf kunt transformeren, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt.

Wat kun je verwachten:

 • Maandelijkse Challenges: Elke maand krijg je een nieuwe uitdaging om jezelf te overtreffen, je grenzen te verleggen en nieuwe gezonde gewoonten te creëren.

 • Recepten Bibliotheek: Toegang tot een steeds groeiende verzameling van nieuwe gezonde en heerlijke recepten per maand, samengesteld door onze experts.

 • Workout Programma's: Onze professionele sportbegeleiders hebben effectieve workout-programma's ontworpen die passen bij jouw doelen en fitnessniveau.

 • E-books over Gezonde Leefstijl: Leer meer met onze informatieve E-books over voeding, beweging en mentale gezondheid.

 • BONUS: Kortingen op Nieuwe Cursussen: Als lid van de Vita-Jong Club krijg je exclusieve kortingen op de nieuwste cursussen en programma's die we lanceren. Dit is jouw kans om diepgaande kennis op te doen en je gezondheid en levenskwaliteit naar nieuwe hoogten te tillen.


  Het leven is te kort om lusteloos of prikkelbaar langs de lijn te zitten.
  Het is een basisrecht om te stralen en met meer vertrouwen lekker in je vel te zitten!Wat levert het je direct op:

 • Meer Energie: Je zult onmiddellijk een toename van energie opmerken. Onze gerichte workout-programma's en gezonde recepten zullen je helpen om je vitaler te voelen, zodat je elke dag kunt stralen.

 • Gewichtsbeheersing: Door deel te nemen aan onze uitdagingen en toegang te hebben tot gezonde recepten, kun je direct werken aan gewichtsbeheersing en een gezond lichaamsgewicht bereiken.

 • Stressvermindering: Onze benadering van gezonde leefstijl omvat ook aandacht voor mentale gezondheid. Je zult direct de voordelen van stressvermindering ervaren, wat kan leiden tot betere slaap en emotioneel welzijn.

 • Sterker Immuunsysteem: Door je lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien en regelmatig te bewegen, versterk je direct je immuunsysteem, waardoor je beter bestand bent tegen ziekten.

 • Verbeterde Concentratie: Een gezonde leefstijl heeft ook voordelen voor je mentale scherpte. Je zult merken dat je concentratie en focus verbeteren, wat van invloed kan zijn op je werk- en dagelijkse taken.

 • Betere Slaapkwaliteit: Veel deelnemers ervaren al binnen enkele weken verbeteringen in hun slaapkwaliteit. Een goede nachtrust is essentieel voor algemeen welzijn en energie.

 • Zelfvertrouwen: Naarmate je gezondere gewoonten ontwikkelt en je doelen bereikt, zul je direct een boost in zelfvertrouwen ervaren, wat zich kan vertalen in alle aspecten van je leven.

Ja ik wil nu lid worden
maandelijks opzegbaar
Lanceervoordeel: nu tijdelijk van €27,-/ maand voor slechts €7,-/ maand

en dat kun je leren in de vita-jong club! 


Een Nederlands membership, helemaal gericht op jouw Gezondeleefstijl


Leer hoe je mijn platform kunt inzetten - om de strijd tegen ongezonde gewoonten aan te gaan - en de weg naar een levensstijl waar je altijd al van hebt gedroomd.

Introducing....de

VITA-JONG CLUB

De Vita-Jong Club
De plek voor mensen die een gezonder, fitter en een gelukkiger leven willen - en een nieuwe levensstijl willen omarmen. 
Ja, ik wil lid worden
MAANDELIJKS opzegbaar!
Lanceervoordeel: nu tijdelijk van €27,-/ maand voor slechts €7,-/ maand

Wat zeggen anderen over de Vita-Jong Club?

"De Vita-Jong Club heeft me geholpen om mijn gezondheid serieus te nemen. Ik heb mijn leefstijl volledig veranderd en voel me beter dan ooit tevoren. Ik raad dit platform ten zeerste aan aan iedereen die zijn welzijn wil verbeteren."
Test-Saar
Saar
"Ik was op zoek naar een plek waar ik betrouwbare informatie kon vinden over gezondheid en fitness. De Vita-Jong Club heeft me niet teleurgesteld. De E-books zijn goed geschreven en geven me de kennis die ik nodig heb om goede keuzes te maken."
Carolien van Haasteren
Carolien
"Dit is de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan. Ik voel me sterker, gezonder en zelfverzekerder dan ooit tevoren. De Vita-Jong Club heeft me geholpen om mijn doelen te bereiken en mijn levensstijl te veranderen."
Bootcamptraining
Mats
De Vita-Jong Club

Maandelijkse Challenges

Elke maand krijg je een nieuwe uitdaging om jezelf te overtreffen, je grenzen te verleggen en nieuwe gezonde gewoonten te creëren

null


De Vita-Jong Club

Recepten Bibliotheek

Toegang tot een steeds groeiende verzameling van nieuwe gezonde en heerlijke recepten


De Vita-Jong Club

WorkOut Programma's

Mijn effectieve workout-programma's ontworpen die passen bij jouw doelen en fitnessniveauDe Vita-Jong Club

E-books over Gezonde Leefstijl:

Leer meer met mijn informatieve E-books over voeding, beweging en mentale gezondheid
De Vita-Jong Club

BONUS: Kortingen op Nieuwe Cursussen

Als lid van de Vita-Jong Club krijg je exclusieve kortingen op de nieuwste cursussen en programma's die ik lanceer. Dit is jouw kans om diepgaande kennis op te doen en je gezondheid en levenskwaliteit naar nieuwe hoogten te tillen.

WORD LID VAN DE VITA-JONG CLUB EN 


Leer alles over Gezondeleefstijl


Laat mijn platform jou begeleiden op de reis naar het verslaan van ongezonde gewoonten en het bereiken van de levensstijl waar je altijd al van hebt gedroomd.

Doe vandaag nog mee!

De Vita-Jong Club

Je krijgt als lid meteen toegang toe:

 • Maandelijkse Challenges

 • Recepten Bibliotheek

 • Workout Programma's

 • E-books over Gezonde Leefstijl

 • Kortingen op Nieuwe Cursussen

 • Toegang tot de community van gelijkgestemden
   

Het is tijd om te stralen en met vertrouwen in je vel te zitten. Sluit je aan bij ons vandaag!

Wat tevreden leden zeggen over de Vita-Jong Club?

Ivescia
"Ik ben zo dankbaar dat ik de Vita-Jong Club heb ontdekt! Het heeft mijn leven echt veranderd. De maandelijkse uitdagingen zijn uitdagend maar haalbaar, en ik voel me sterker en energieker dan ooit tevoren."
Bouchra
"Ik had nooit gedacht dat ik zoveel kon leren over gezonde leefstijl totdat ik lid werd van de Vita-Jong Club. De E-books zijn informatief en praktisch, en ik ben dol op de heerlijke recepten. Ik kan dit platform niet genoeg aanbevelen!"
Lonneke
"Ik ben een drukke moeder en had moeite om tijd te vinden voor mijn gezondheid. De Vita-Jong Club heeft me geholpen om kleine, haalbare veranderingen in mijn leefstijl aan te brengen, en ik voel me veel beter nu. Bedankt, Vita-Jong Club!"
Brendan
"Dit is meer dan een club, het is een levensveranderende ervaring. De Vita-Jong Club heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en mijn gezondheid in eigen handen te nemen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel dit platform voor me heeft betekend."

7 dagen niet goed - geld terug garantie!

Weet je niet zeker of de Vita-Jong Club voor jou is?

Goed nieuws, je kunt de club 7 dagen proberen. Als het niet is wat je zoekt, of als je niet tevreden bent, dan kun je zonder opgaaf van reden je lidmaatschap opzeggen.

De Vita-Jong Club
De Vita-Jong Club

De Vita-Jong Club

Meer Energie

Een leven op vol vitaliteit, energie en zelfvertrouwen!

Community Building

Je zult deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die jouw reis ondersteunen en vieren.

€ 7,- / mnd
En krijg direct toegang 
Vraag

Ik heb nog een vraag voor je.....


Wat als de Vita-Jong Club je kan helpen om de beste versie van jezelf te worden?Ik zorg ervoor dat alle tools beschikbaar zijn om te zorgen dat mijn klanten succesvol zijn. Het is mijn doel dat jij met wat je leert in de Vita-Jong Club tijd gaat besparen, zodat je sneller een leven van vitaliteit, energie en zelfvertrouwen kunt hebben!


Kom aan boord en ontdek hoe jij voor maar 7 euro per maand je gezonde leefstijl je leven kunt veranderen!


Heb je nog vragen?

Zal ik slagen met 100% zekerheid?

Je krijgt tools en ondersteuning die 100% efficiënt zijn, maar de implementatie is aan jouw.

Hoe krijg ik toegang tot de Vita-Jong Club en alle tools?

Na de verwerking van je betaling, krijg je per e-mail de inloggegevens van de online leeromgeving en community van de Vita-Jong Club. Je krijgt onmiddellijk toegang tot alle tools.

Kan ik vragen stellen?

Jazeker! Je krijgt bij de prijs van 7 euro de kans om vragen te stellen! Je kunt vragen stellen in het online forum op mijn website. Ik ben hier dagelijks (op weekdagen) te vinden en zal je vragen binnen 48 uur beantwoorden.

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt maandelijks vooraf per iDeal, Bancontact of creditcard.

Daarna wordt het lidmaatschap maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven.

Je ontvangt netjes een factuur.

Hoe werkt opzeggen?

Je kunt op elk moment opzeggen, je lidmaatschap wordt dan per het volgende moment dat je zou moeten betalen opgezegd.

Stel, je betaling gaat elke 8e van de maand in, dan kun je tot en met 7 maart opzeggen om niet langer te hoeven betalen op 8 maart.

Je kunt de eerste 7 dagen zonder reden opzeggen – dat is mijn garantie aan jou. Daarna kun je dus op elk moment opzeggen.

Ik ga hier netjes mee om, geen gepush of je toch lid wil blijven of lastige procedures, waar we allemaal een grondige hekel aan hebben.

Uiteraard hoop ik dat je gewoon lid blijft.

Wat zijn de terug betalingsgegevens?

Mail naar:

Vita-Jong Club
info@vita-jong.nl

Ik wil een permanente verandering in mijn leefstijl dus...

JA IK WIL LID WORDEN
€7 / maand - maandelijks opzegbaar
Ik blijf constant nieuwe uitdagingen en inhoud toevoegen, dus het lidmaatschap wordt steeds waardevoller. Wees er nu bij om te profiteren van de lanceringstarieven!