Disclaimer

Vita-Jong, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 67611834 is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.vita-jong.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Vita-Jong streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Vita-Jong aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Vita-Jong niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Vita-Jong heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan een gezonder leven of het behoud hiervan. Daarnaast stelt hij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van sport(en) relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Vita-Jong kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Aan de berichtgevingen die Vita-Jong publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om een gelukkiger en gezonder leven te hebben.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@vita-jong.nl