Geniet van een plattere buik en sterkere core, zonder een expert te zijn in buikspier training

  • In één oogopslag jouw trainingsprogramma 
  • Welke oefeningen het beste werken om snel en effectief te trainen
  • Nooit meer gissen welke oefeningen je hoeft te doen
  • De juiste uitvoering en houding tijdens de oefeningen
  • Tips waarom training niet genoeg is om zichtbare buikspieren te krijgen.
50%
Leuk dat je het core programma wilt downloaden. Je bent er bijna!
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we het programma jouw kunnen toesturen.
CLAIM JOUW GRATIS EXEMPLAAR
Flat Stomach Home program
Het 4-weken programma voor een plattere buik en een sterkere core

Ik heb altijd al een platte buik willen hebben, maar nooit gedacht dat het mogelijk was in slechts 4 weken. Na het volgen van dit programma, kan ik zeggen dat ik eindelijk de platte buik heb waar ik altijd van gedroomd heb. Het voelt geweldig om zo zelfverzekerd te zijn in mijn eigen lichaam!

Sarah - 32 jaar

Jouw tool voor een strakkere buik

Wim de Jong is een gepassioneerde trainer en coach, met +30 jaar ervaring in het coachen van mensen die fitter en gezonder willen worden, oftewel: geen stilzitter, altijd in beweging, een mentor en inspirator voor velen die hem kennen.

Met zijn uitgebreide kennis heeft hij zijn eigen core programma ontwikkeld waarmee hij jou een compleet overzicht geeft voor 4 weken waarin oefeningen voorbijkomen, die er voor zorgen dat je een mooie, strakke buik en sterke core krijgt.

Of je nog nooit aan buikspier training hebt gedaan of al aardig onderweg bent, dit is één van de meest effectieve core programma die hij heeft bedacht. Er is eigenlijk niets voor nodig - alleen je goede wil en de vloer, 3 dagen per week, 8-45 minuten per keer!

50%
Leuk dat je het core programma wilt downloaden. Je bent er bijna!
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we het programma jouw kunnen toesturen.
CLAIM JOUW GRATIS EXEMPLAAR
Wim de Jong
Wim de Jong

Door doelen te stellen, grenzen te verleggen

Een echte aanrader
Ik heb verschillende programma's geprobeerd om een strakkere buik te krijgen, maar zonder succes. Deze methode is echter anders. Het is intens, maar de resultaten zijn verbluffend. Na 4 weken heb ik een platte en strakkere buik gekregen. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!
Het 4-weken programma voor een plattere buik en een sterkere core
Jan - 45 jaar

Eindelijk aan het afvallen

Ik ben zo blij dat ik deze methode heb geprobeerd. Het was uitdagend, maar ik had het gevoel dat ik echt iets deed voor mijn lichaam. Na 4 weken zie ik duidelijk een verschil en ik voel me zoveel beter. Ik ben trots op mezelf en blij dat ik de stap heb gezet!
Lisa - 30 jaar

Mijn vertrouwen is terug

Ik was sceptisch toen ik begon met deze 4 weken durende uitdaging, maar het resultaat heeft me echt verrast. Mijn buik is veel strakker en mijn algehele conditie is verbeterd. Ik kan deze methode zeker aanraden aan iedereen die een strakkere buik wil!

Het 4-weken programma voor een plattere buik en een sterkere core
Tom - 40 jaar

Download jouw gratis programma

Je ontvangt 'm direct in je inbox!

50%
Leuk dat je het core programma wilt downloaden. Je bent er bijna!
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we het programma jouw kunnen toesturen.
CLAIM JOUW GRATIS EXEMPLAAR
Flat Stomach Home program