Hét foolproof stappenplan!

  • De Voordelen van wandelen
  • Je doelen stellen
  • Jouw wandelroutine bepalen
  • Veel gemaakte fouten om te voorkomen
  • Je wandeluitrusting en gadgets
  • Je voeding strategieën
  • Blessures voorkomen en gezond blijven
  • Een voorbeeld schema voor beginners
50%
Leuk dat je de gids, het beginnen met een wandelroutine wilt downloaden.
Je bent er bijna! Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we je de gids kunnen toesturen.
Claim jouw gratis exemplaar
Het Beginnen met een wandelroutine voor gewichtsverlies
Pien - 28 jaar

Deze wandelgids is geweldig! Het heeft me geholpen om niet alleen gewicht te verliezen, maar ook om mijn algehele gezondheid te verbeteren. De informatie over het instellen van doelen was erg motiverend en het programma is gemakkelijk aan te passen aan mijn drukke schema. Ik raad deze gids aan iedereen aan die op zoek is naar een duurzame manier om in vorm te komen.

Pien - 28 jaar

De gids naar een slankere, gezondere versie van jezelf

Wim de Jong is een gepassioneerde trainer en coach, met +30 jaar ervaring in het coachen van mensen die fitter en gezonder willen worden, oftewel: geen stilzitter, altijd in beweging, een mentor en inspirator voor velen die hem kennen.

Met zijn uitgebreide kennis heeft hij zijn eigen gids ontwikkeld waarmee hij jou op weg helpt om een wandelroutine op te bouwen.

50%
Leuk dat je de gids, het beginnen met een wandelroutine wilt downloaden.
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we het programma jouw kunnen toesturen.
CLAIM JOUW GRATIS EXEMPLAAR
Wim de Jong
Wim de Jong

Door doelen te stellen, grenzen te verleggen

Ik ben dol op deze wandelgids! Als iemand die nieuw is in fitness en gewichtsverlies, vond ik de stapsgewijze aanpak van deze gids erg behulpzaam. Het heeft me geholpen om realistische doelen te stellen en een wandelroutine op te bouwen die ik gemakkelijk kon volhouden. De tips over techniek en motivatie waren ook geweldig. Sterk aanbevolen!
Paul - 43 jaar
Paul - 43 jaar
Deze gids was precies wat ik nodig had om weer in beweging te komen. Het heeft me geholpen om een haalbaar wekelijks wandelprogramma op te stellen en me bewust gemaakt van de juiste technieken. Het enige wat ik zou toevoegen is meer informatie over voeding, maar over het algemeen ben ik blij met mijn vooruitgang dankzij deze gids.
Fred - 38 jaar
Fred - 37 jaar

Ik ben zwanger en was op zoek naar een geschikte vorm van lichaamsbeweging. Deze gids heeft me geleerd hoe ik veilig en op mijn eigen tempo kan wandelen tijdens mijn zwangerschap. Het heeft me gerustgesteld en ik voel me nu veel energieker. Ik geef het geen vijf sterren omdat ik graag meer specifieke zwangerschapstips had gezien.

Rebecca - 40 jaar
Rebecca - 40 jaar

Download jouw gratis Gids

Je ontvangt 'm direct in je inbox!

50%
Leuk dat je de gids, het beginnen met een wandelroutine wilt downloaden.
Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we het programma jouw kunnen toesturen.
CLAIM JOUW GRATIS EXEMPLAAR
Het Beginnen met een wandelroutine voor gewichtsverlies