Presets Color

Primary
Secondary

Blijf in beweging

bij De leukste en meest persoonlijke
Sport- en healthclub

Wij helpen mensen de juiste keuzes te maken voor een beter, gezonder en gelukkiger leven!

Blijf in beweging

bij De leukste en meest persoonlijke
Sport- en healthclub

Wij helpen mensen de juiste keuzes te maken voor een beter, gezonder en gelukkiger leven!

Personal training

Persoonlijke begeleiding
01
Door personal training bereik je vaak eerder het doel dan als je het alleen zou moeten doen. Je krijgt de optimale begeleiding in zowel training als voeding.

Bootcamptraining

Persoonlijke begeleiding
02
Het leuke aan een bootcamptraining is dat je persoonlijke begeleiding krijgt van een personal trainer terwijl je tegelijkertijd gezellig in groepsverband traint.

Hardlooptraining

Persoonlijke begeleiding
03
Hardlopen is goed voor je conditie en kan je helpen om te ontspannen in stressvolle periodes. Verder verbrand je met hardlopen veel calorieën.

Over ons

WAAROM WIJ WAAROM VOOR ONS KIEZEN? PERSOONLIJKE AANDACHT.

Door te sporten vergroot de mobiliteit zodat je meer bewegingsvrijheid kunt brengen, vrolijker ‘s ochtends opstaan, met meer energie de dag doorkomen & niet meer terugvallen in ongezonde gewoontes. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis proefles.

Onze buitenlocaties bieden je een geweldige plek om te trainen, of je er nu bent om wat calorieën te verbranden of traint voor iets specifiekers. Waarom bezoekt je niet eerst een training en neem je een kijkje? We zijn er om je te helpen!

Vita-Jong is een gezellig professioneel laagdrempelig Sport-bedrijf in Bennebroek.

Je krijgt bij Vita-Jong persoonlijke begeleiding en een trainingsprogramma op maat.

Vita-Jong 1
Vita-Jong
Vita-Jong
Vita-Jong

25

jaren van

onze sportprogramma's

onze aanbevolen trainingen

Personal training

Wil jij graag afvallen & je leefstijl veranderen?

Bootcamptraining

Bij een bootcamptraining doe je conditionele en spierversterkende oefeningen die het functioneel bewegen bevorderen.

Hardlooptraining

Met hardlopen verbrand je veel calorieën. Plus dat hardlopen een makkelijke manier is om aan bewegen te doen, dat zijn feiten die algemeen bekend zijn.

Wat onze klanten zeggen!

Ik neem deel aan de groep beginnende hardlopers bij Vita-Jong. Ik heb mij bij Vita-Jong aangesloten omdat ik zelf een “matige” discipline heb v.w.b. sport. In groep verband is het gemakkelijker om wekelijks te gaan lopen dan dat je alleen aan de slag gaat.
Wim, mijn trainer, houd rekening met de gehele groep en heeft oog voor de situatie/conditie van ieder individu. De wekelijkse trainingen zijn iedere keer anders en ombouwend. Je merkt na een paar weken al je progressie.
Een paar jaar geleden heb ik ook deelgenomen aan een groep en toen na ca 10 – 12 weken afgesloten met een loop van 5 km. Dat had ik alleen nooit voor elkaar gekregen.
Ik kan het een ieder aanraden zich te melden bij Vita-Jong die met sporten wil beginnen ongeacht je leeftijd.

Marcel Wubbe

Analist

De personal trainingen bij Vita-Jong zijn echt super leuk om te doen omdat dit een enorme boost geeft aan je techniek. Met 1-op-1 training krijg je heel gericht te horen wat je aan je techniek kan verbeteren waardoor je nog meer ontspannen kan hardlopen en het veel langer volhoudt. Heel efficient om een PT te doen zodat je wat je dan leert weer kan meenemen in de groepstraining.

Sarah Kienhuis

Logopedist

Bootcamp is de ideale manier om lekker te sporten in de buitenlucht. Wim, onze trainer, geeft duidelijke instructies en weet iedere week weer een gevarieerd en uitdagend trainingsuur samen te stellen. De combinatie van balans, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid maken het een leuke training, die voorbij is voor je het weet. Iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en kan op zijn eigen niveau meedoen. Je wordt daarbij voldoende uitgedaagd. Wim weet ook goed gebruik te maken van de aanwezige ruimte. Iedere week is het weer een verrassing welk parcours hij nu weer heeft uitgezet. Samen met een groep trainen is ook heel fijn. De groep stimuleert automatisch. Ik heb binnen korte tijd mijn conditie- en krachtniveau flink verhoogd dankzij de tips van tricks van Wim. Ik kan bootcamptrainingen verzorgd door Vita-Jong aan iedereen aanbevelen. Het is gezellig en je komt gegarandeerd voldaan thuis.

Edith van Haasteren

Advocaat

Blijf bewegen

Vita-Jong

Professionele Sportbegeleiding

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...