GYMNASTICS RINGS PROGRAM


GYMNASTICS RINGS PROGRAMHet Gymnastics Home-programma is een online programma die is ontworpen om je te helpen gymnastiek te leren vanuit het comfort van je eigen huis.
  • Trainingsplan en instructies voor 4 weken;
  • Volledig uitgelegde oefeningen;
  • Gericht op het bovenlichaam en de core;
  • Kan in principe overal!

Waarom dit programma?

We wilden het opbouwen van spieren en kracht in het bovenlichaam met gymnastiekringen zo gemakkelijk en interessant mogelijk maken. Daarom hebben we dit programma gemaakt.


Alles wat je nodig hebt is een paar gymnastiekringen en ongeveer 1 uur per sessie, 3 keer per week. 


Programmadetails:

  • Het doel van dit programma is om je te helpen algehele lichaamsstabiliteit, kracht en spieren op te bouwen;
  • Het is gericht op het bovenlichaam en is ontworpen om je te helpen op de meest efficiënte manier spieren op te bouwen;
  • 12 instructievideo's voor individuele oefeningen;
  • Een volledig trainingsplan met instructies;
  • Een paar gymnastiekringen is alles wat je nodig hebt voor dit programma;
  • Dit is een programma van 4 weken, met 3 trainingen per week. Het programma wordt moeilijker naarmate je vordert. Tegen het einde van de 4e week heb je het sterkste bovenlichaam dat je ooit hebt gehad.
Wim de Jong
Wim de Jong

Achter het programma

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig topvoetballer. Zijn topsport en 30 jaar coach ervaringen brengt hij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

Hij heeft honderden mensen geholpen om in vorm te komen en dit is één van de meest effectieve spier- en kracht opbouwende programma's die hij heeft bedacht. 

Er is eigenlijk niets voor nodig - alleen een paar gymnastiekringen, 3 dagen per week!GYMNASTICS RINGS PROGRAM

Voor wie is het GYMNASTICS RINGS PROGRAM?

Dit programma is voor iedereen die waanzinnige kracht en spieren in het bovenlichaam wil krijgen. Je kunt het doen in het park, thuis of in een sportschool. Het enige dat nodig is, is ongeveer 1 uur per dag, 3 keer per week.

Moe van saaie oude sportschool workouts? Zie je het nog niet zitten om naar de sportschool te gaan? In oefening met alleen lichaamsgewicht?

Dan is dit programma perfect voor jou!

FAQ

Welke resultaten mag ik verwachten?

Resultaten zijn afhankelijk van tientallen factoren, waaronder je eerdere vorm, dieet, levensstijl, genetica enz. Daarom kunnen we geen garanties geven voor resultaten. Wat we wel kunnen beloven is dat je na 4 weken in een veel betere conditie bent dan toen je begon.

Ik heb medische aandoeningen - kan ik dit programma gebruiken?

Als je niet zeker weet of je medische aandoening(en) je vermogen om te trainen beïnvloeden, dan is het verplicht om je arts of andere gezondheidsspecialist te raadplegen voordat je aan dit programma begint.

Kan ik een programma op maat krijgen?

Dit is een programma dat bij bijna iedereen past en dat is het mooie ervan.

GYMNASTICS RINGS PROGRAM
97,-
57,-

GYMNASTICS RINGS PROGRAM

Krijg toegang tot dit programma voor slechts een éénmalige betaling van €57,-!