Bedankt, je ontvangt het wandel hardlooptraject in je inbox!

Maar wacht nog even

Hardloopprogramma 0-3 km


Om het nog gemakkelijker voor je te maken heb ik een hardloopprogramma voor je klaarstaan waarin je in 6 weken traint in groepsverband van naar van 0 naar 3 kilometer op een prachtige buitenlocatie onderbegeleiding van professionele sportbegeleider!

Ontdek het hardloopprogramma
De stok achter de deur!

1000+

HARDLOOPTRAININGEN


500+

BLIJE KLANTEN


30+

JAAR TRAININGSERVARING


Vind je het net te spannend om alleen je hardlooptrainingen te draaien?

Hardlooptraining-Vita-Jong

Intensief en persoonlijk!

De trainingen zijn ontworpen om je uit te dagen en je te helpen je grenzen te verleggen. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt om je doelen te bereiken!
Hardlooptraining-Vita-Jong

Mooiste buitenlocaties!

De trainingen worden gegeven in de prachtige Amsterdamse Waterleiding Duinen (ingang de OASE). 
Hardlooptraining-Vita-Jong

Variatie in trainingen!

Onze hardlooptrainingen bieden veel variatie en uitdaging. Je zult nooit twee keer dezelfde training krijgen, zodat je altijd wordt uitgedaagd en gemotiveerd blijft!
Hardlooptraining-Vita-Jong

Alle niveaus!

Onze hardlooptrainingen zijn geschikt voor alle niveaus. Wij zullen je helpen om de oefeningen aan te passen aan jouw niveau, zodat je altijd veilig en effectief traint!
Hardlooptraining-Vita-Jong

Gezellige sfeer!

Er heerst altijd een gezellige sfeer, waarin je wordt aangemoedigd om elkaar te ondersteunen en te motiveren. Je zult je thuis voelen bij onze community en geïnspireerd raken door de resultaten die je samen bereikt!
Hardloopprogramma 0-3 km

Bereik je doel!

Door de groepslessen en de leuke trainingen blijf je gemotiveerd. Motivatie is de sleutel tot succes!
Wim de Jong
Wim de Jong

Ik verbeterde mijn sportprestaties door consistent te trainen

Wim de Jong is een gepassioneerde trainer en coach, met +30 jaar ervaring in het coachen van mensen die fitter en gezonder willen worden, oftewel: geen stilzitter, altijd in beweging, een mentor en inspirator voor velen die hem kennen.

Met zijn uitgebreide kennis heeft hij zijn eigen hardloopprogramma ontwikkeld waarmee hij jou in 6 weken tijd leert hardlopen van 0 naar 3 kilometer. 

Of je nog nooit aan hardlooptraining hebt gedaan of al aardig onderweg bent, dit is één van de meest effectieve hardloopprogramma's die hij heeft bedacht. Er is eigenlijk niets voor nodig - alleen je goede wil, 3 dagen per week, 60 minuten per keer!

START met het hardloopprogramma
Maar 12 plekken beschikbaar!

Buitenlucht boost je vitaliteit!


Sport en beweging zijn essentieel voor een gezonde leefstijl. De meeste mensen weten dit ook en beginnen fanatiek met sporten. Niet snel daarna verliezen ze de motivatie en zijn ze weer terug bij af. Als sporten leuk blijft, dan raak je de motivatie niet kwijt.

Rivarna Kromodjojo

“Al jaren wilde ik gaan hardlopen. Ik probeerde het wel eens met zelfbedachte schema’s maar dit vlotte niet. Of ik liep letterlijk te hard van stapel waardoor ik het niet volhield, of ik miste net dat stukje doorzettingsvermogen om goed door te pakken. Wim hielp me eerst met het stellen van een realistisch doel. Dat was het lopen van 5 kilometer. Wim heeft mij fantastisch begeleid om dit doel te halen. Naast dat hij een super enthousiaste persoonlijkheid is met enorme passie voor sport, beschikt hij over de rust en het geduld om beginnende sporters goed te begeleiden. Hij waakt ervoor dat ik niet over mijn grenzen heen ga – want dan is hardlopen al snel niet leuk meer – maar zorgt er tegelijkertijd voor dat ik deze wel steeds hoger leg. Wim legt je de oefeningen goed uit en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Dat ervaar ik als heel prettig. Dankzij Wim loop ik nu met veel plezier 10 kilometer door gebied met hoogteverschillen, inclusief snelheid intervallen. Ik voel me daarna echt top; heel gezond en super ontspannen. Van Wim heb ik geleerd door te zetten. Daardoor ben ik hardlopen echt leuk gaan vinden en ik ga er zeker mee door. Kortom mijn ervaring met Vita-Jong is een heel positieve. Ik kan het iedereen aanraden! Wim, dank je wel voor al je tips en tricks!”


Rivarna Kromodjojo - Hoofddorp
Hardloopprogramma 0-3 km
€47 
27,95 (je bespaart 40%)

Train in 6 weken van 0 naar 3 KM

    • Hardlooptraining in groepsverband 6x
    • Hardloopschema elke week
    • Tips en tricks voor het hardlopen
    • Maximaal 12 deelnemers!
Direct starten
Alleen nu met 40% korting!

Ontdek hoe deze sporters hun grenzen hebben verlegd en hun doelen hebben bereikt

Groepsgevoel :-)
Vooraf nooit gedacht dat ik zo fanatiek mee zou doen maar ik vind het heerlijk, vooral het groepsgevoel wat er heerst en het aanstekelijke enthousiasme van Wim. Helemaal top!!!
Eva Thomkins
Eva Thomkins - Hillegom

Een echte aanrader :-)

Leuke, gezellige, afwisselende trainingen. Ik vind het heel leuk dat iedere training weer anders is en je (ook al train je in een groep) ook persoonlijk wordt uitgedaagd. Wim motiveert je op een leuke manier om iedere keer net een beetje extra te doen. Kortom: een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om lekker buiten te sporten!

Annelies van Dijk
Annelies van Dijk - Bennebroek

Mijn vertrouwen is terug

Ik doe mee met de hardlooptrainingen van Wim en in korte tijd is mijn conditie heel erg vooruit gegaan. Wim weet je tijdens de training te enthousiasmeren om net nog weer een stapje verder te gaan. Hij verzint altijd leuke oefeningen zodat de training nooit saai is. Hij heeft veel aandacht voor alle deelnemers en past trainingen goed aan op het niveau. Ik loop weer met veel plezier hard.
Jiska Memelink
Jiska Memelink - Heemstede

Start met het hardloopprogramma en laat jouw lichaam weer stralen!

Hardloopprogramma 0-3 km
Start direct!
Alleen nu met 40% korting