HET BOOTYLICIOUS-PROGRAMMA


THE BOOTYLICIOUS PROGRAMHet Bootylicious-programma is een online trainingsprogramma die ontworpen is om je te helpen sterke, gespierde billen te krijgen.
  • Trainingsplan en instructies voor 4 weken;
  • Volledig uitgelegde oefeningen;
  • Programma's voor beginners en gevorderden (totaal 8 weken).

Waarom dit programma?

We wilden het ontwikkelen van stevige bilspieren zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we dit programma gemaakt. Je hebt maar een paar minibandjes en 30-45 minuten nodig, 3 keer per week. 

Programmadetails:

  • Het doel van dit programma is om bilspieren op te bouwen die je altijd al wilde;
  • Ontworpen om je te helpen op de meest efficiënte manier spieren op te bouwen;
  • 19 instructievideo's voor individuele oefeningen;
  • Een trainingsplan voor beginners en gevorderden met instructies;
  • Een paar minibanden met verschillende weerstanden zijn de enige fitnessmaterialen die je nodig hebt voor dit programma;
  • Dit is een programma van 4 weken, met 3 trainingen per week. Het programma wordt moeilijker naarmate je vordert. Tegen het einde van de 4e week heb je de mooiste billen die je ooit hebt gehad!
Wim de Jong
Wim de Jong

Achter het programma

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig topvoetballer. Zijn topsport en 30 jaar coach ervaringen brengt hij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

Hij heeft honderden mensen geholpen om in vorm te komen en dit is één van de meest effectieve bilspierprogramma's die hij heeft bedacht. Het vereist bijna niets - alleen een paar mini bands, 3 dagen per week!

Het bootylicious programma

Voor wie is het Bootylicious-program?

Dit programma is voor iedereen die de bilspieren wil krijgen waar ze altijd van gedroomd hebben. Je kunt het op kantoor, thuis of in de sportschool doen. Het enige dat nodig is, is ongeveer 30 tot 45 minuten per dag, 3 keer per week.


Komt er een bruiloft aan? Komt het bikini seizoen eraan? Wil je gewoon je fitnessreis een kickstart geven?


Dan is dit programma perfect voor jou!

FAQ

Welke resultaten mag ik verwachten?

Resultaten zijn afhankelijk van tientallen factoren, waaronder je eerdere vorm, dieet, levensstijl, genetica enz. Daarom kunnen we geen garanties geven voor resultaten. Wat we wel kunnen beloven is dat je na 4 weken in een veel betere conditie bent dan toen je begon.

Ik heb medische aandoeningen - kan ik dit programma gebruiken?

Als je niet zeker weet of je medische aandoening(en) je vermogen om te trainen beïnvloeden, dan is het verplicht om je arts of andere gezondheidsspecialist te raadplegen voordat je aan dit programma begint.

Kan ik een programma op maat krijgen?

Dit is een programma dat bij bijna iedereen past en dat is het mooie ervan.

HET BOOTYLICIOUS-PROGRAMMA
27,-

THE BOOTYLICIOUS PROGRAM

Krijg toegang tot dit programma voor slechts een éénmalige betaling van €27,-!