PowerBoost Je Vitaliteit

Geef je lichaam wat extra power, gun jezelf meer ademruimte en hou dagelijks meer energie over

Maak van 2021 jouw jaar. Start vol gas en blaas je concurrentie weg

Het is tijd om de volledige focus te behouden, vooral NU!

Ondernemen is geweldig, onwijs leerzaam en geeft voldoening.

Ook is het de uitdaging om naast deze verantwoordelijkheden trainingsmomenten als prioriteit te zien en te plannen binnen jouw ambitieuze en sociale leven.

Zijn jouw body & mind in topconditie? Kun jij optimaal presteren?

In een wereld vol prikkels raken we snel afgeleid van het pad dat we zouden moeten bewandelen om fitter te worden en onze vitaliteit te behouden.

Een goede coach hoeft, naast kennis en ervaring, niet perse een achtergrond te hebben als topsporter. Onder het mom: “practise what you preach”, heb ik er persoonlijk altijd voor gekozen om mezelf te laten begeleiden door mensen die beide situaties kennen. Dit is de rode draad die zichtbaar is in de groei en ontwikkeling van Vita-Jong.

We hebben allemaal onze sterke kwaliteiten en aandachtspunten waaraan gesleuteld mag worden. Het is een kunst om patronen te herkennen, te doorbreken en/of te vervangen.

Zodoende dat ik dit PowerBoost Vitaliteits programma hebt ontwikkelt. In dit programma weet je zeker dat je jouw lichaam de juiste trainingsprikkel geeft en de oefeningen correct uitvoert.
Het doel is dus om je kracht te verbeteren & conditie zodat je sneller in staat bent om te herstellen na fysieke en/of mentale inspanning. Geef je lichaam wat extra power, gun jezelf meer ademruimte en hou dagelijks meer energie over. 

PowerBoost Je Vitaliteit!
Het enige wat je voor dit programma nodig hebt is je eigen energie om er wat van te maken en niet bij de pakken neer te zitten. 

Wie ben ik om jou wat te vertellen?

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig Top veld- en zaalvoetballer. De topsport en 25 jaar coach ervaringen brengt hij mee in de organisatie van evenementen en het verbinden van sportieve fanatiekelingen.

“Mijn grootste uitdaging tijdens mijn sportcarrière: koers houden en afleidingen weerstaan in pittige tijden. Het missen van sociale activiteiten en de prestatiedruk, die je jezelf oplegt, omdat je niemand wilt teleurstellen.”

Het delen van mijn passie, het optimaliseren van de vitaliteit van vele mensen en het verbinden van sportieve fanatiekelingen, heeft mij meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst nemen. 

We mogen dankbaar zijn voor het feit dat we de keuze kunnen maken, om te werken aan onze mentale en fysieke gezondheid.

Wim

Klaar om vol gas te geven met jouw vitaliteit?

Hoe lekker zou het zijn om meer energie over te houden om extra activiteiten te kunnen ondernemen zakelijk of privé.

Stap even weg van de dagelijkse hectiek;

Geef jouw body & mind de training dat het verdient;

Geen tijd, energie en geldverspilling aan sportschool abonnementen die jou niet verder helpen;

Niet alleen, maar met een coach die verzekerd dat jij met het juiste programma traint.

Het verbeteren van jouw conditie begint met:

Het stellen van prioriteiten;

Het inplannen van trainingsmomenten;

Het uitvoeren van deze trainingsmomenten, ongeacht hoe je je voelt.

Met als resultaat:

Minder ziekteverzuim en ziektekosten;

Meer energie, vitaliteit, focus en zelfvertrouwen.

Verbeter jouw fysieke en mentale conditie, zodat je productiever kan werken en intenser kunt genieten tijdens de ontspanningsmomenten.

Dit programma is NIET voor jou als je:

Q

Verwacht dat anderen je garantie geven en in je investeren en je niet naar jezelf en je eigen mogelijkheden kijkt;

Q

Bang bent om iets anders te doen dan je nu aan het doen bent, ook al behaal je niet het resultaat dat je wilt behalen;

Q

Denkt dat dit niet ontzettend hard werken is en je met amper werk en verandering successen kunt behalen.

Dit programma is Wel voor jou als je:

;

Tijd en energie in jezelf wilt stoppen, zodat jij vitaler voor de dag komt en daardoor jouw omgeving positiever kan beïnvloeden.

Wat kan ik verwachten tijdens deze PowerBoost Je Vitaliteit?

Wij gaan jou helpen door functioneel en gevarieerde sporttrainingen op locatie aan te bieden.

De begeleiding wordt aangevuld middels een leefstijl coaching platform dat zich richt op voeding, sport & bewegen en ontspanningsmomenten.

– Relevante leefstijl tips & gezonde recepten in onze educatie groepen

– Motivatie door de opzet als ‘sociale community’

– Fun-factor door uitdagingen en ranglijsten

_

Vita-Jong Online Portaal

– Voedingsprogramma

– Onovertroffen trainings- en beweeg begeleiding

– Plan verschillende ontspanningsmomenten in om jezelf op te laden

– Voortgangsregistratie: maatwerk test- en meetmodule

– Beschikbaar op pc, tablet en/of mobiele telefoon

p

Het programma kan worden uitgebreid met:

– Individuele coaching pakketten (2-4 sessies per maand, 30 min per sessie)

– Uitgebreide voeding en/of trainingsbegeleiding

Kortom, Wil jij:

;

Een fitter en strakker lichaam?

;

Tijd besparen en productief te werk gaan?

;

Op een verantwoordelijke manier werken aan je gezondheid?

;

Meer energie, kracht, power en een betere focus gedurende de dag?

;

Je slaapkwaliteit verbeteren? Met daarbij een bonus: minder energie dipjes overdag?

Omdat je vandaag de website bezoekt, krijg je de gelegenheid om de PowerBoost Je Vitaliteit programma aan te schaffen voor een unieke tijdelijke prijs van slechts €160,- incl 21% BTW./ maand (op basis van 1 training per week op locatie)

Direct starten met de PowerBoost

€160

Op naar een beter jaar!

Klinkt het bedrag voor dit programma te weinig voor de waarde die je eruit kan halen? Je hebt hier helemaal gelijk in.

De reden hiervan is dat ik jou graag wil helpen vanwege de huidige crisissituatie waarin we nu zitten. Het wordt bijna onmogelijk gemaakt om lekker buiten te sporten en te werken aan je Vitaliteit.

Wanneer je wilt wachten en niet wilt profiteren van de huidige prijs, dan is dat ook helemaal prima.

Weet wel dat de prijs omhooggaat zodra ik van mening ben dat alles gestabiliseerd is en we weer alle mogelijkheden hebben. Daarnaast is het ook zo dat de kans bestaat dat je op een wachtlijst komt te staan wanneer je te lang twijfelt met aanmelden.

Het is echter geen beter moment om nu meer tijd en energie in jezelf te steken dan nu op dit moment. Blijf de hele dag gefocust met meer energie, vitaliteit en zelfvertrouwen! Wie wil dat nou niet!

We hebben een probleem en oplossing. Bepaal voor jezelf wat voor jou de beste keuze is.

Het probleem: Je hebt geen energie en conditie.

Ondernemen is geweldig, onwijs leerzaam en geeft voldoening maar kost ook veel tijd en energie. De uitdaging is om naast deze verantwoordelijkheden trainingsmomenten als prioriteit te zien en te plannen binnen jouw ambitieuze en sociale leven.

De oplossing: In een wereld vol prikkels raken we snel afgeleid van het pad dat we zouden moeten bewandelen om fitter te worden en onze vitaliteit te behouden.

Met het PowerBoost programma ben je geen extra tijd kwijt. Ook weet je zeker dat je jouw lichaam de juiste trainingsprikkel geeft en de oefeningen correct uitvoert. Verbeter je kracht & conditie zodat je sneller in staat bent om te herstellen na fysieke en/of mentale inspanning.

Geef je lichaam wat extra power, gun jezelf meer ademruimte en hou dagelijks meer energie over.

Met het PowerBoost Je Vitaliteit krijg je van mij de handvatten die je nodig hebt om met de oplossing aan de slag te gaan.

Natuurlijk moet je wel zelf actie ondernemen en daadwerkelijk veranderingen aanbrengen. Als jij niks met de informatie doet, dan kun je beter niet meedoen met dit programma. Het programma is dus alleen geschikt voor actienemers.

Je kunt op dit moment al meedoen voor een eenmalige investering van slechts 160 euro. De kans is klein dat ik deze prijs nog zal blijven hanteren wanneer alle coronaperikelen gestabiliseerd zijn.

Veel gestelde Vragen

Is dit programma voor iedereen geschikt?
Ja, dit programma is voor iedereen geschikt. Ben je geblesseerd of heb je lichamelijke beperkingen? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat ook jij met een voldaan gevoel de training uit gaat. Voor iedereen toegankelijk: Jong of ervaren, fit of minder fit, met een basiskracht/uithoudingsvermogen pakket, kun je heerlijk meedoen. Onze ervaring = jouw resultaat. 100% aandacht voor jouw doelen! 1 op 1.

Kan ik ook later meedoen?
Tuurlijk kun je later ook meedoen echter heb je de kans van de 25% korting mis te lopen. Wanneer de crisissituatie stabiliseert dan zal de prijs weer omhooggaan.

Moet ik sportief zijn voor deze PowerBooster?
Nee hoor, dit hoeft niet perse. In de trainingen gaat het voornamelijk om het verbeteren van je Energieniveau en conditie.

Hoe krijg ik toegang tot de Vita-Jong Online-Portaal?
Zodra je betaling verricht is wordt jouw lidmaatschap geactiveerd en krijg je een account voor de Vita-Jong Online-Portaal.

En dan?
Maken we een kennismaking training sessie. Tijdens deze trainingssessie komen basisbewegingen aan bod om het zogenaamde 0 of start punt vast te leggen.
Dit uur sluiten we af met een workout waarbij zowel kracht en conditie aan bod komen.
Op basis hiervan wordt er advies gegeven over het traject wat wij aan kunnen bieden aan de hand van jouw behoeften. Een korte vragenlijst en tour door de Vita-Jong app komen daarna aan bod. 

Hoelang krijg ik toegang tot de Vita-Jong Online-Portaal?
Je hebt toegang tot het portaal zolang het lidmaatschap loopt. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld bij je gegevens en trainingen. Beschikbaar op pc, tablet en/of mobiele telefoon.

Wat als ik, ondanks alles, niet tevreden ben over de PowerBoost Je Vitaliteit programma?
Oh nee, dat willen we natuurlijk niet! Mocht je niet tevreden zijn met de PowerBoost, dan hoor ik het graag. Stuur binnen 14 dagen na aankoop een mail via het contactformulier en je krijgt je geld terug.

Hoe kan ik afrekenen?
Wanneer je hieronder op de knop “Plaats de PowerBoost je Vitaliteit in mijn winkelmand” klikt, dan kom je direct op de afrekenpagina van dit programma uit. Vervolgens kun je betalen met iDEAL.

Direct starten met de PowerBoost

€160