Loop je regelmatig vast met voeding of training?

Heb je een basiskennis over voeding, sport en bewegen? Dan is dit de perfecte tool om jouw vitaliteit op nummer 1 te zetten!

Soms raak je de grip op jouw dagelijks ritme kwijt, oude gewoontes sluipen erin...

En uiteindelijk hou je geen energie meer over om jezelf te motiveren 😢

Het de uitdaging om trainingsmomenten en gezonde voeding als prioriteit te zien.

Je bent tenslotte ambitieus en kunt jezelf regelmatig verliezen in jouw missie! Stiekem kan ik me daar wel in vinden. Maar vergeet niet, zonder een fitte body & mind, kun je ook minder impact maken met jouw missie.

Verbeter je conditie zodat je sneller in staat bent om te herstellen na fysieke en/of mentale inspanning.

Wanneer je een overzicht van jouw patronen hebt, kun je aanpassingen maken wanneer je niet genoeg progressie boekt of vast loopt. Geef je lichaam wat extra power, gun jezelf meer ademruimte en hou dagelijks meer energie over.

“Toen ik ging ondernemen, zette ik mijzelf op de 2e plaats”

Ik ben Wim de Jong
Een goede coach hoeft, naast kennis en ervaring, geen topsport achtergrond te hebben. Onder het mom: “practise what you preach”, heb ik er altijd voor gekozen om mezelf te laten begeleiden door mensen die beide situaties kennen. Dit is de rode draad die zichtbaar is in de groei en ontwikkeling van Vita-Jong.

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig topvoetballer. Zijn topsport en 30 jaar coach ervaringen brengt hij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

“De grootste uitdaging na mijn sportcarrière: het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, beweging en ontspanning.
Het delen van mijn passie, het optimaliseren van de vitaliteit van vele mensen, heeft mij meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst nemen.

We mogen dankbaar zijn voor het feit dat we de keuze kunnen maken, om te werken aan onze mentale en fysieke gezondheid.

Durf jij eerlijk te zijn 😇 Op een schaal van 1-10: Hoe fit voel jij je?

Wanneer je blijft schommelen, zullen de effecten hierop steeds heftiger worden.

Hoe hoger de pieken, hoe dieper de dalen en vaak wordt de uitdaging alsmaar groter om een “normaal” patroon te kunnen volhouden.

Laat staan optimaliseren. Niet alleen op de werkvloer, maar ook privé.

Zonder verandering zul je het bekende jojo effect in energie dipjes en snaai momenten behouden.

Tijden van alles of niets waarbij er weinig mee te winnen valt. Jouw tijd en energie zijn kostbaar, ga er zuinig mee om.

Wil jij:

Locatie hardlooptraining

een fitter en strakker lichaam?

tijd besparen en productief te werk gaan?

op een verantwoordelijke manier werken aan je gezondheid?

meer energie, kracht, power en een betere focus gedurende de dag?

je slaapkwaliteit verbeteren?

minder energie dipjes overdag?

Wanneer jij vitaler voor de dag komt, heeft dat een positieve invloed op jouw omgeving!

Een vangnet om op terug te vallen

01
Geen tijd, energie en geldverspilling aan de vele “tijdelijk” oplossingen; Niet alleen, maar met een coach die over de schouder met je meekijkt.

Meer energie, vitaliteit en focus

02
Het is niet de uitdaging om 1 dieet te volgen. Het gaat om de dagelijkse effort, een lifestyle, gezondheidspatronen die je voeden, lichamelijk en geestelijk.

Structuur en overzicht houden

03
Ontdek persoonlijke doelen; integreer dagelijkse acties en houd deze bij; herken, vervang en koppel van patronen; evalueer en stuur bij wanneer nodig; vraag om extra hulp wanneer je vastloopt!

Sport, bewegen, voeding en educatie groepen

Behaal net als deze toppers, jouw doelen

“Afgelopen half jaar tijdens de lockdown heeft Wim ons team op werk getraind via online sessies. Echt een goede manier om bij het sluiten van alle sportscholen, toch fit te blijven. De sessies waren uitdagend en voor iedereen te doen op zijn/haar eigen tempo waardoor we met een gevarieerde groep makkelijk samen konden trainen. Daarnaast vind ik de manier dat Wim les geeft erg plezierig, hij legt alles goed en duidelijk uit, zodat je altijd goed mee kan komen. Alles was goed te volgen online!”
Lennard Haanstra

Sinds juni 2021 ben ik aan de slag met een pakket van Vita-Jong. De apps zijn makkelijk in gebruik en het is fijn dat de drie trainingen per week worden ingepland. De trainingen zijn makkelijk thuis uit te voeren. Ik registreer elke dag mijn voeding wat mij een duidelijk overzicht geeft. De communicatie met Wim is prettig en hij geeft goed advies op het gebied van de trainingen en voeding. Heel blij mee! Dankjewel!
Annelies van Dijk

“Tijdens Corona wekelijks online met Wim getraind. Een perfecte manier om ook thuis fit te blijven. Super hoe hij ons wekelijks weer weet te motiveren en enthousiasmeren!”
Chantal van der luit

“Awesome trainer, awesome work-out! Dankzij hem kreeg ik weer zin om te sporten en voel ik me steeds lekkerder in mijn vel. Bedankt Wim!”
Linda Gielen

Laagdrempelige investering

Ik ben Wim de Jong

In verhouding betaal je minder voor online coaching dan voor personal training op locatie. Om resultaten te optimaliseren is het noodzakelijk om minimaal 2x per week te trainen en dat valt niet altijd binnen het budget.
Communiceren via de mail en telefoon wordt vaak als laagdrempelig en toch efficiënt ervaren. Daarnaast heb je geen reiskosten en kun je met een gezonde dosis motivatie alsnog aan jouw doelen werken.

Middels mijn Vita-Jong app kan ik de activiteitenkalender, meetmomenten, voedingsdagboeken en evaluaties ten alle tijden bekijken. Door patronen te bestuderen, kan ik sneller schakelen en de werkwijze optimaliseren zodat we efficiënter jouw doelen behalen.

Menukaart direct beschikbaar!

Pakketten

© 2016 – 2022 Vita-Jong, Wim de Jong