Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen!

Mijn missie

Vita-Jong verbindt beginnende en gevorderde sportieve fanatiekelingen. Naast mijn online leefstijl coaching platform, organiseer ik een diversiteit aan: trainingen, teamwedstrijden en sportieve evenementen.

Een goede coach hoeft, naast kennis en ervaring, geen topsport achtergrond te hebben. Onder het mom: “practise what you preach”, heb ik er altijd voor gekozen om mezelf te laten begeleiden door mensen die beide situaties kennen. Dit is de rode draad in de groei en ontwikkeling van Vita-Jong.

Iedereen heeft sterke kwaliteiten en aandachtspunten waaraan gesleuteld mag worden. Het is de kunst om niet alles zelf te willen doen, maar je te verbinden met gelijkgestemden.

Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in mooie- en pittige tijden. Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen jouw carrière, gezinsleven en vrije tijd.

Het superteam

Wim de Jong

Vita-Jong organiseert een diversiteit aan: trainingen, teamwedstrijden en sportieve evenementen. Vita-Jong is een hecht team sportievelingen met verschillende expertises en achtergronden.

De kracht van Vita-Jong: Mensen verbinden tijdens sportieve activiteiten waar iedereen fysiek en mentaal uitgedaagd wordt, waarbij het “wij gevoel” centraal staat.

Alles draait om een goede samenwerking met een flinke dosis FUN.

Vita-Jong is geen organisatie die jullie langs de zijlijn staan te supporten, Vita-Jong is een onderdeel van jouw team!

De drijvende kracht achter vita-jong

Wim de Jong

Maak kennis met Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig top veld -en zaalvoetballer. Wim is met zijn bedrijf Vita-Jong al ruim 6 jaar actief is in de sport- en wellness branche. Zijn ervaringen brengt hij mee in evenementen en het verbinden van beginnende en gevorderde sportieve fanatiekelingen.

Net als iedere andere carrière is ook mijn reis naar de uiteindelijk behaalde titels, niet zonder obstakels verlopen.

Veel sociale activiteiten overslaan, tig uren op het trainingsveld staan, non stop afgewogen maaltijden eten uit de welbekende tupperware bakjes, mentale schommelingen en onzekerheid door de prestatiedruk die je jezelf oplegt.

Je wilt je familieleden en vrienden die dagelijks met je meeleven, natuurlijk niet teleurstellen.

 

“Het werd tijd om mijn sportcarrière

vanuit een ander perspectief te bekijken”

Mijn passie

De mooie herinneringen, de leermomenten, welke competenties heb ik ontwikkelt en hoe ziet mijn toekomst eruit?

Het gaat niet meer om de “perfectief de beste prestatie op tijdens de wedstrijden. Het gaat om de dagelijkse effort, het nemen van verantwoording in goede- en pittige tijden.

Het creëren en onderhouden van een gezonde relatie met voeding, sport, bewegen en ontspanning. Het vinden van de harmonie tussen een carrière, het gezinsleven en vrije tijd.

Het delen van mijn passie, het optimaliseren van de vitaliteit van vele mensen en het verbinden van sportieve fanatiekelingen, heeft mij meer voldoening en plezier gegeven, dan in mijn eentje een prijs in ontvangst nemen.

Je hoeft het niet alleen te doen. Het is een kunst om je te verbinden met gelijkgestemden!

Presteren doe je niet alleen, winnen doe je samen

ERVARINGEN

Wat anderen over Vita-Jong zeggen

Annelies van Dijk
Annelies van Dijk
2022-06-16
Leuke, gezellige, afwisselende trainingen voor zowel het hardlopen als de bootcamp! Ik vind het heel leuk dat iedere training weer anders is en je (ook al train je in een groep) ook persoonlijk wordt uitgedaagd. Wim motiveert je op een leuke manier om iedere keer net een beetje extra te doen. Kortom: een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om lekker buiten te sporten!
Michiel Das
Michiel Das
2022-06-15
Ik doe met veel plezier mee aan het bootcamp programma van Vita-Jong. Wim is in staat om een gemengde groep deelnemers persoonlijk te motiveren en te sturen. Iedere keer met nieuwe oefeningen blijft het wekelijks een sportief feestje om steeds fitter te worden. Door Wim’s begeleiding lukt het mij zelfs om dit zonder blessures te doen.
Joan Rikaart
Joan Rikaart
2020-12-19
Helaas mijn hardlooptrainigen moeten stoppen, maar wat heeft Wim gedaan wat hij kon voor mij. Betrokken stimulerend maar ook afremmend als nodig. Goede tips en een fantastische sfeer. Ik ga het enorm missen en hoop stiekem in het voorjaar wellicht weer n loopje te mogen doen. Dan absoluut met Wim.
Marcel Wubbe
Marcel Wubbe
2020-12-03
Ik sport al een paar jaar bij Wim en dat voor iemand die géén sportman is. Sporten bij Wim doe ik omdat ik fit wil blijven. Het kleine groepsverband geeft net genoeg druk om je wekelijkse sport actie niet weer vooruit te schuiven. Wim daagt je uit net iets meer uit jezelf te halen dan je alleen zou hebben gedaan. Daardoor neemt je conditie toe. Hij houdt goed rekening met het individu en met de groep. Hij deelt de groepen in op beginners en gevorderden. Lopen in het duingebied, prachtige omgeving. We hebben al een aantal keren aan een loop mee gedaan. Ik heb dan de 5 km gelopen en binnenkort zal ik de 7 km gaan lopen. Ik weet zeker dat ik het alleen nooit zou hebben gelopen. Wil je iets aan sport doen i.p.v. aan de gewichten hangen in de sportschool? Probeer het eens, een proefles bij Wim. Marcel Wubbe
Jiska Memelink
Jiska Memelink
2020-12-03
Ik doe mee met de hardlooptrainingen van Wim en in korte tijd is mijn conditie heel erg vooruit gegaan. Wim weet je tijdens de training te enthousiasmeren om net nog weer een stapje verder te gaan. Hij verzint altijd leuke oefeningen zodat de training nooit saai is. Hij heeft veel aandacht voor alle deelnemers en past trainingen goed aan op het niveau. Ik loop weer met veel plezier hard.
Annemiek Felthuis
Annemiek Felthuis
2020-12-02
Prettige trainingen in zowel bootcamp als hardlooptraining. Aanrader voor zowel de beginnende als gevorderde sporter.
Mauthner Alm
Mauthner Alm
2020-12-02
Wim geeft op een prettige manier les. Het niveau wordt aan de cursist aangepast en op een goede manier opgebouwd waardoor ik veel minder vaak geblesseerd ben en daardoor weer het plezier in hardlopen terug heb gekregen. Daarnaast stelt Wim gedurende de sessies de doelen bij waardoor de lessen uitdagend blijven.
Edith van Haasteren
Edith van Haasteren
2020-12-02
Wim is een ervaren en enthousiaste trainer. Zijn programma is heel gevarieerd waardoor geen twee trainingen hetzelfde zijn. Er is veel persoonlijke aandacht. Na de training heb ik altijd een super voldaan gevoel. Ook de locaties zijn top en het sporten in de buitenlucht is heerlijk. Aanrader!
Michel van den Ban
Michel van den Ban
2019-11-04

© 2016 – 2022 Vita-Jong, Wim de Jong