Maak je hoofd leeg, geniet van de natuurelementen

Is jouw conditie minder geworden tijdens de lock-down? Wil jij energiek en strak de zomer in?

Soms raak je de grip op jouw dagelijks ritme kwijt, oude gewoontes sluipen erin en uiteindelijk hou je geen energie meer over om jezelf te motiveren.

Het is de kunst trainingsmomenten als prioriteit te zien en in te plannen binnen jouw drukke sociale leven.

Hoe vaak zijn de plannen al gewijzigd of uitgesteld?

De tijd vliegt voorbij en voordat je er erg in hebt, sta je het avondeten voor te bereiden en besef je dat je weer geen tijd voor jezelf hebt genomen.

Het leven is zoveel leuker met een FIT lichaam!

Verbeter je kracht & conditie zodat je sneller in staat bent om te herstellen na fysieke en/of mentale inspanning. Met Personal Group Training weet je zeker dat je jouw lichaam de juiste trainingsprikkel geeft en de oefeningen correct uitvoert. Geef je lichaam wat extra power, gun jezelf meer ademruimte en hou dagelijks meer energie over.

Geniet van de voordelen van een Personal Trainer

Mijn passie

Om resultaten te optimaliseren is het noodzakelijk om meer dan 1x per week te gaan trainen en dat valt niet altijd binnen het budget. Door in een kleinere groep te trainen, worden deze kosten met de groep gedekt.

Jouw begeleiding kan worden uitgebreid met:

Individuele coaching pakketten (2-4 sessies per maand, 30 min per sessie)

Uitgebreide voedingsbegeleiding

Kortom, de ideale manier om jouw vitaliteit een boost te geven!

SAMEN werken aan je gezondheid is niet alleen functioneel, maar ook veel gezelliger!

Wil jij:

een fitter en strakker lichaam?

zelfverzekerd je badkleding aantrekken?

op een verantwoordelijke manier werken aan je gezondheid?

meer energie, kracht, power en een betere focus gedurende de dag?

je slaapkwaliteit verbeteren? Met daarbij een bonus: minder energie dipjes overdag?

Train gezellig met ons mee

Ik doe met veel plezier mee aan het bootcamp programma van Vita-Jong.
Wim is in staat om een gemengde groep deelnemers persoonlijk te motiveren en te sturen. Iedere keer met nieuwe oefeningen blijft het wekelijks een sportief feestje om steeds fitter te worden. Door Wim’s begeleiding lukt het mij zelfs om dit zonder blessures te doen.

Jiska

Michiel Das

Bennebroek

Ik sport al een paar jaar bij Wim en dat voor iemand die géén sportman is. Sporten bij Wim doe ik omdat ik fit wil blijven. Het kleine groepsverband geeft net genoeg druk om je wekelijkse sport actie niet weer vooruit te schuiven. Wim daagt je uit net iets meer uit jezelf te halen dan je alleen zou hebben gedaan. Daardoor neemt je conditie toe. Hij houdt goed rekening met het individu en met de groep. Hij deelt de groepen in op beginners en gevorderden. Lopen in het duingebied, prachtige omgeving. 

Marcel Wubbe

Marcel Wubbe

Lisse

Wim is een ervaren en enthousiaste trainer. Zijn programma is heel gevarieerd waardoor geen twee trainingen hetzelfde zijn. Er is veel persoonlijke aandacht. Na de training heb ik altijd een super voldaan gevoel. Ook de locaties zijn top en het sporten in de buitenlucht is heerlijk. Aanrader!

Edith van Haasteren

Edith van Haasteren

Bennebroek

Fit zijn geef je energie!

Personal Group Trainingen

Bootcamptraining

Buiten sporten op de parkeerplaats van Het Rottegat van Bennebroek in een motiverende setting en onder professionele begeleiding

Meer info

Hardlooptraining

Hoe fijn zou het zijn om een mooi doel te hebben, of toe te werken naar een tof event, een persoonlijk record, een bepaalde afstand?

Meer info

Tiener Bootcamp

De jeugd beweegt steeds minder en leert ook niet hoe het lichaam hoort te bewegen. Gewichtstoename ligt op de loer! Hierdoor stijgt de kans op blessures en ziektes. Het doel van de trainingen is gericht op een actievere lifestyle en op de juiste manier bewegen op een leuke en uitdagende manier.

Meer info

Ik wil je graag leren kennen

Kies jouw favoriete datum & tijdstip uit om kennis te maken. Wanneer er een match is, plannen we een gratis training sessie in.

HOE ZIEN DE STAPPEN ERUIT:

Telefonische kennismaking

Laten we elkaar eerst leren kennen, zodat we kunnen ervaren of er een match is tussen jouw behoeften, onze werkwijze.

Gratis training sessie

Tijdens deze trainingssessie train je gezellig mee met de groep. Afhankelijk van jouw ervaring en conditie zullen we aanpassingen voor jou doorvoeren.

Yes, het is een match!

Wanneer je besluit om wekelijks mee te trainen, zal het aanmeld proces opgestart worden. Het activeren van jouw lidmaatschap, een korte vragenlijst en tour door de Vita-Jong app komen aan bod.

Vita-Jong app

Het reserveren van de lessen, de wekelijks trainingssessies en periodieke meetmomenten zullen lopen via de Vita-Jong app. De ideale manier om jouw voortgang in de gaten te houden!

EXTRA

De begeleiding wordt aangevuld met een Online leefstijl coaching platform, dat zich richt op voeding, sport, bewegen en ontspanningsmomenten. Wanneer er behoefte is aan extra online coaching en/of voedingsbegeleiding, kunnen deze toegevoegd worden aan het begeleidingspakket. De trainingsperiode is voor tenminste 3 maanden en wordt automatisch maandelijks verlengt.

© 2016 – 2022 Vita-Jong, Wim de Jong