Personal Training

Wil jij de beste begeleiding in training, snel resultaat en een fitter lichaam?

Ik ben Wim de Jong

Direct contact

Als je hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Bel, mail of Appen via de WhatsApp knop op deze pagina. Ik reageer over het algemeen vrij snel.

06 52 333 979
info@vita-jong.nl

Personal training

Hoe ga ik je helpen?

Met de methode die jij leuk vind!

Heb jij ondersteuning nodig in jouw sporttraject? Lukt het niet om jouw doelen te halen? Mis je de discipline en lukt het niet om tot het uiterste te gaan? Of weet je niet waar te beginnen? Dan is Personal Training van Vita-Jong iets voor jou! Samen werken we aan jouw sportdoelen! Of je nou sterker wil worden, afvallen, meer spiermassa of gewoon fit worden. Bij Vita-Jong ben je aan het juiste adres!

Samen zorgen wij dat je een extra stapje zet richting jouw resultaten. Door net dat beetje meer te geven haal jij je doelen! Of je nu graag in onze exclusieve binnenlocatie traint, in het park, thuis of ergens anders. Vita-Jong is er voor jou! We kiezen samen welke methode jij leuk vind en gaan daarmee aan de gang. Lees snel verder wat de voordelen zijn van Personal Training!

Personal training

De voordelen van Personal Training

Momenteel hebben we het allemaal maar druk met ons leven maar dan is het de uitdaging om naast alle verantwoordelijkheden de  trainingsmomenten als prioriteit te zien en te plannen binnen jouw ambitieuze en sociale leven. Zijn jouw body & mind in topconditie? Kun jij optimaal presteren? In een wereld vol prikkels raken we snel afgeleid van het pad dat we zouden moeten bewandelen om fitter te worden en onze vitaliteit te behouden.

Met Personal Training ben je geen extra tijd kwijt. Ook weet je zeker dat je jouw lichaam de juiste trainingsprikkel geeft en de oefeningen correct uitvoert. Verbeter je kracht & conditie zodat je sneller in staat bent om te herstellen na fysieke en/of mentale inspanning. Geef je lichaam wat extra power, gun jezelf meer ademruimte en hou dagelijks meer energie over.

Flexibele tijden

Geen tijd, energie en geldverspilling

Trainen op locaties die jij fijn vind, binnen of buiten.

Trainen met het juiste programma

Mee trainen met alle groepstrainingen

Gevarieerde sporttrainingen

Personal Training traject

Intakegesprek

Wanneer je een intakegesprek heb aangevraagd neem ik contact met je op, zoals je hebt aangegeven in de planningsagenda. In dit gesprek leren we elkaar kennen, zodat we kunnen ervaren of er een match is tussen jouw behoeften, mijn werkwijze en de beschikbare trainingsmomenten en locatie. Als aan het einde van het gesprek blijkt dat we matchen plannen we een kennismaking training sessie in.

Kennismaking training sessie

Tijdens deze trainingssessie komen basisbewegingen aan bod om het zogenaamde 0 of start punt vast te leggen. Bij deze training bepalen we jouw einddoel en kijken we wat je huidige niveau is.

Yes, het is een match!

Wanneer we besluiten samen jouw gezondheid te optimaliseren, zal het aanmeld proces opgestart worden. We plannen je trainingen in, bepalen een frequentie en kijken welke oefeningen jij nodig hebt. Het activeren van jouw lidmaatschap, een korte vragenlijst en tour door de Vita-Jong app komen aan bod.

Een persoonlijk programma

Ik stel een programma samen dat past bij jouw doelen en mogelijkheden en vooral die jij leuk vind. De wekelijks trainingssessies en periodieke meetmomenten zullen terug te vinden zijn in de Vita-Jong app. Een ideale manier om jouw voortgang in de gaten te houden!

Extra

De begeleiding wordt aangevuld met een online leefstijl coaching platform, dat zich richt op voeding, sport, bewegen en ontspanningsmomenten. Wanneer er behoefte is aan extra online coaching en/of voedingsbegeleiding, kunnen deze toegevoegd worden aan het begeleidingspakket. 

Trainingsperiode

De trainingsperiode is voor tenminste 3 maanden en wordt automatisch maandelijks verlengt.

Onze pakketten

JOUW INVESTERING