Personal training

PERSONAL TRAINING

Wil jij een fitter en strakker lichaam, tijd besparen en productief te werk gaan? En op een verantwoordelijke manier werken aan je gezondheid?

200+

PERSONAL TRAININGEN


500+

BLIJE KLANTEN


30+

JAAR TRAININGSERVARING


Personal training-Vita-Jong

Persoonlijke aandacht

Personal training biedt de mogelijkheid om één-op-één te werken met een professional die zich volledig richt op jouw individuele behoeften en doelen.

Personal Training Vita-Jong

Efficiëntie

Met een personal trainer kun je je tijd effectiever besteden aan het bereiken van je doelen, omdat je traint op basis van een specifiek plan dat is ontworpen om de meest effectieve resultaten te bereiken.
Personal Training Vita-Jong

Maatwerk

Een personal trainer kan een trainingsprogramma op maat maken dat rekening houdt met je niveau, gezondheidsgeschiedenis, fysieke beperkingen en doelen.
Personal Training Vita-Jong

Motivatie

Een personal trainer is een goede bron van motivatie en ondersteuning, die je helpt bij het volhouden van je trainingsroutine en het bereiken van je doelen.
Personal training-Vita-Jong

Techniek

Een personal trainer kan je helpen bij het verbeteren van je techniek en het voorkomen van blessures door ervoor te zorgen dat je oefeningen op de juiste manier uitvoert.
Personal Training Vita-Jong

Variatie

Personal training kan ervoor zorgen dat je trainingen gevarieerd blijven en je uitdagen door het introduceren van nieuwe oefeningen en trainingsmethoden.
Personal training-Vita-Jong

Flexibiliteit

Personal training biedt de flexibiliteit om te trainen op een tijdstip en locatie dat voor jou het beste uitkomt, ongeacht je drukke schema.
Personal Training Vita-Jong

Accountabiliteit

Een personal trainer zorgt voor verantwoording en discipline in je trainingsprogramma, waardoor je consistent blijft en gemotiveerd om te blijven trainen.
Personal Training Vita-Jong

Kwaliteit

Personal training garandeert kwaliteit, omdat je traint onder begeleiding van een professionele trainer die ervoor zorgt dat je veilig en effectief traint.
Personal Training Vita-Jong

Resultaten

Personal training kan resulteren in snellere en betere resultaten dan trainen zonder begeleiding, waardoor je sneller en met meer vertrouwen je doelen kunt bereiken.
Personal Training Vita-Jong

Voedingsadvies

Naast het bieden van persoonlijke trainingssessies kan een personal trainer ook voedingsadvies geven om je te helpen je doelen sneller te bereiken en een gezondere levensstijl te bereiken.
Personal training-Vita-Jong

Mentale ondersteuning

Personal training biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook mentale voordelen. Een personal trainer kan je helpen bij het ontwikkelen van een positieve mindset en de zelfdiscipline die nodig is om je doelen te bereiken. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van je mentale gezondheid en het verminderen van stress.
Wim de Jong

Mijn ervaring = jouw resultaat

Wim was een topvoetballer en na zijn carrière als voetballer besloot hij zijn kennis en ervaring te gebruiken om mensen te helpen met hun gezonde leefstijl.

Inmiddels geeft Wim al meer dan +30 jaar trainingen en heeft hij honderden mensen geholpen.

Zijn aanpak voor de trainingen zijn altijd uitdagend en gevarieerd en hij weet precies hoe hij mensen kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wim is een geliefde trainer die altijd klaarstaat voor zijn klanten. Hij heeft een groot hart en is zeer betrokken bij zijn cliënten.

Zijn liefde voor sport en beweging is aanstekelijk en hij weet altijd een positieve sfeer te creëren tijdens zijn trainingen.

Wim is niet alleen een trainer, maar ook een mentor en inspirator voor velen die hem kennen.

Behaal net als deze mensen jouw doelen 

Een echte aanrader
Na jaren twijfel toch begonnen met sporten. En geen spijt van! Ik ben begonnen met bootcamp, 2 keer per week, voorlopig op basis van personal training. Wim weet bij mij de motivatie erin te houden en het trainen gaat op een leuke gezellige manier en ik weet zeker dat ik mijn doel ga bereiken. Wim is professioneel en weet precies wat voor schema er bij mij past nadat ik aangeven had wat mijn doel was. Echt een aanrader om met hem te gaan sporten!!
Carolien van Haasteren
Carolien van Haasteren - Hoofddorp

Eindelijk aan het afvallen

Het is erg fijn met Wim te trainen. Hij is zeer toegewijd en betrokken! Met de nodige dosis humor loodst hij je moeiteloos door een training heen. Dankzij de begeleiding van Wim ben ik eindelijk aan het afvallen en mijn conditie, lichaam en kracht zijn enorm verbeterd. Je moet het nog steeds zelf doen, maar zijn deskundigheid en motivatie zijn voor mij ontzettend belangrijk. Nu moet ik het volhouden maar ik kan altijd op hem terugvallen en dat geeft een steuntje in de rug. Dank je wel Wim!
Elena Dekker
Elena Dekker - Haarlem

Mijn vertrouwen is terug

Na een pittig ziekbed met goede afloop heb ik mijn sportgympen weer uit de kast gehaald! Op zoek naar fitheid, kracht, balans, soepelheid en een paar kilootjes minder. Na vier weken heb ik mijn belangrijkste tool weer in beeld: het spelende kind! Plezier in plaats van competitie. Wedstrijdje om de lol in plaats van de harde lijn. Mijn vertrouwen is terug met dank aan Wim. Altijd vrolijk, ontspannen, rustig en waar je denkt ‘heb ik wat gedaan vandaan?’ kom je toch met spierpijn thuis en kijk je alweer uit naar de volgende training (die overigens nooit hetzelfde is, dus saai wordt het niet)!
Sandra de Weijze
Sandra de Weijze - Bennebroek

Geef jouw lichaam meer energie, kracht, power en een betere focus gedurende de dag! 

Personal Training 1 op 1

Geef jouw lichaam meer energie, kracht, power en een betere focus gedurende de dag! 

Personal Training 1 op 1