Even niet denken, maar gewoon doen!

Wil jij energiek en fit de zomer in? Start nu! Een zomerlichaam bouw je in de winter!

Het is de uitdaging om trainingsmomenten als prioriteit te zien.

Momenteel hebben we het allemaal maar druk met ons leven maar dan is het de uitdaging om naast alle verantwoordelijkheden de  trainingsmomenten als prioriteit te zien en te plannen binnen jouw ambitieuze en sociale leven.

Zijn jouw body & mind in topconditie? Kun jij optimaal presteren?

In een wereld vol prikkels raken we snel afgeleid van het pad dat we zouden moeten bewandelen om fitter te worden en onze vitaliteit te behouden.

Met Personal Training ben je geen extra tijd kwijt.

Ook weet je zeker dat je jouw lichaam de juiste trainingsprikkel geeft en de oefeningen correct uitvoert. Verbeter je kracht & conditie zodat je sneller in staat bent om te herstellen na fysieke en/of mentale inspanning. Geef je lichaam wat extra power, gun jezelf meer ademruimte en hou dagelijks meer energie over.

Tijdbesparend!

Door persoonlijk en op locatie te trainen, kunnen we ⤵️

sneller schakelen;

efficiënter werken;

duurzamer doelen behalen;

Kortom, de ideale manier om jouw vitaliteit een boost te geven!

Tijdbesparend!

Door persoonlijk en op locatie te trainen, kunnen we ⤵️

sneller schakelen;

efficiënter werken;

duurzamer doelen behalen;

Kortom, de ideale manier om jouw vitaliteit een boost te geven!

Wanneer jij vitaler voor de dag komt, heeft dat een positieve invloed op jouw omgeving!

Wil jij:

een fitter en strakker lichaam?

tijd besparen en productief te werk gaan?

op een verantwoordelijke manier werken aan je gezondheid?

meer energie, kracht, power en een betere focus gedurende de dag?

je slaapkwaliteit verbeteren?

minder energie dipjes overdag?

Behaal net als deze mensen jouw doelen

Na jaren twijfel toch begonnen met sporten bij Wim. En geen spijt van! Ik ben begonnen met bootcamp, 2 keer per week, voorlopig op basis van personal training. Wim weet bij mij de motivatie erin te houden en het trainen gaat op een leuke gezellige manier en ik weet zeker dat ik mijn doel ga bereiken. Wim is professioneel en weet precies wat voor schema er bij mij past nadat ik aangeven had wat mijn doel was. Echt een aanrader om met hem te gaan sporten!

Carolien van Haasteren, Hoofddorp

Na een pittig ziekbed met goede afloop heb ik mijn sportgympen weer uit de kast gehaald en ben gaan sporten met Wim. Op zoek naar fitheid, kracht, balans, soepelheid en een paar kilootjes minder. Na vier weken heb ik mijn belangrijkste tool weer in beeld: het spelende kind! Plezier in plaats van competitie. Wedstrijdje om de lol in plaats van de harde lijn. Mijn vertrouwen is terug met dank aan Wim. Altijd vrolijk, ontspannen, rustig en waar je denkt ‘heb ik wat gedaan vandaan?’ kom je toch met spierpijn thuis en kijk je alweer uit naar de volgende training (die overigens nooit hetzelfde is, dus saai wordt het niet)

Jiska

Sandra de Weijze, Bennebroek

Het is erg fijn met Wim te trainen. Hij is zeer toegewijd en betrokken. Met de nodige dosis humor loodst hij je moeiteloos door een training heen. Dankzij de begeleiding van Wim ben ik eindelijk aan het afvallen en mijn conditie, lichaam en kracht zijn enorm verbeterd. Je moet het nog steeds zelf doen, maar zijn deskundigheid en motivatie zijn voor mij ontzettend belangrijk. Nu moet ik het volhouden maar ik kan altijd op hem terugvallen en dat geeft een steuntje in de rug. Dank je wel Wim!

Elena Dekker, Heemstede

Ik wil je graag leren kennen

Kies jouw favoriete datum & tijdstip uit om kennis te maken. In dit gesprek leren we elkaar kennen, zodat we kunnen ervaren of er een match is tussen jouw behoeften, mijn werkwijze en de beschikbare trainingsmomenten en locaties. Als aan het einde van het gesprek blijkt dat we matchen plannen we een kennismaking training sessie in.

HOE ZIEN DE STAPPEN ERUIT:

Telefonische kennismaking

Laten we elkaar eerst leren kennen, zodat we kunnen ervaren of er een match is tussen jouw behoeften, mijn werkwijze en de beschikbare trainingsmomenten en locatie.

Gratis training sessie

Tijdens deze trainingssessie komen basisbewegingen aan bod om het zogenaamde 0 of start punt vast te leggen. Dit uur sluiten we af met een workout waarbij zowel kracht en conditie aan bod komen. Op basis hiervan wordt er advies gegeven over het traject wat ik aan kan bieden aan de hand van jouw behoeften.

Yes, het is een match!

Wanneer we besluiten samen jouw gezondheid te optimaliseren, zal het aanmeld proces opgestart worden. Het activeren van jouw lidmaatschap, een korte vragenlijst en tour door de Vita-Jong app komen aan bod.

Een persoonlijk programma

Ik stel een programma samen dat past bij jouw doelen en mogelijkheden. De wekelijks trainingssessies en periodieke meetmomenten zullen terug te vinden in de Vita-Jong app. Een ideale manier om jouw voortgang in de gaten te houden!

EXTRA

De begeleiding wordt aangevuld met een Online leefstijl coaching platform, dat zich richt op voeding, sport, bewegen en ontspanningsmomenten. Wanneer er behoefte is aan extra online coaching en/of voedingsbegeleiding, kunnen deze toegevoegd worden aan het begeleidingspakket. De trainingsperiode is voor tenminste 3 maanden en wordt automatisch maandelijks verlengt.

Onze pakketten (ook voor duo-training)

JOUW INVESTERING

© 2016 – 2022 Vita-Jong, Wim de Jong