Personal Training

Wil jij graag afvallen/ aankomen & je leefstijl veranderen?

De personal trainingen bij Vita-Jong zijn echt super leuk om te doen omdat dit een enorme boost geeft aan je techniek. Met 1-op-1 training krijg je heel gericht te horen wat je aan je techniek kan verbeteren waardoor je nog meer ontspannen kan hardlopen en het veel langer volhoudt. 

Sarah Kienhuis

Logopedist, Zorg

INTAKE AANVRAGEN

Wat wil je weten 

Persoonlijk trainingsprogramma

Bij Vita-Jong kun je terecht voor Personal Training op maat.
Wij geven training op verschillende locaties in de buitenlucht in en om Bennebroek.

De personal trainingen worden gegeven door Wim. Hij is ervaringsdeskundige in het begeleiden van mensen die graag willen afvallen & hun leefstijl willen veranderen. Wim kan jou in 3 maanden transformeren naar een ander persoon!

We merken dat er steeds meer vraag is voor personal training. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor deze vorm van trainen en dat is ook niet zo gek.

Voordeel van persoonlijk trainingsprogramma

Door personal training bereik je vaak eerder het doel dan als je het alleen zou moeten doen. Je krijgt de optimale begeleiding in zowel training als voeding.

Intake

Voordat je start met een traject, wordt er een uitgebreide intake afgenomen. Tijdens deze intake bespreken we je achtergrond, motivatie, doelen en nemen we verschillende testen af, zodat we een voedings- en trainingsplan op maat kunnen maken.

Duo

Het is ook mogelijk om personal training met z’n 2en te volgen, financieel is dit aantrekkelijker en het is nog gezelliger ook. Neem gerust contact met ons op als je wil weten wat de prijzen hiervoor zijn!

Pakketten

We bieden verschillende pakketten aan, daarvoor verwijzen we je graag door naar de prijzen voor personal training.

Wat kun je verwachten

N

Begeleiding in training & voeding

N

Snel resultaat

N

Een fitter lichaam

N

Een gezond gewicht

N

Een stok achter de deur

N

Super afwisselende trainingen

Resultaatgericht persoonlijk trainingsprogramma

Ik ga je meenemen in ons stappenplan, hoe je via dit stappenplan een transformatieproces doorloopt, van Gezonde Voornemens naar Goede Gewoontes, terwijl je aan het sporten bent en ook nog eens op je voeding let.

Wij gaan voorkomen dat JIJ de fout maakt die 90% van alle (beginnende) sporters maken: zomaar wat doen, geen structuur en niet de juiste aandacht voor resultaat op de lange termijn.

Jouw IK te Transformeren naar een Bewustere Manier van Leven en een juiste Life – Fit – Balance te creëren.

Presets Color

Primary
Secondary