Sportprogramma’s

Bootcamptraining

Bootcamp is een vorm van fitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algemene fitheid kan verbeteren. Vita-Jong maakt geen gebruik van fitnessapparatuur maar grijpt terug naar de basis. De training vindt plaats in de buitenlucht.

Hardlooptraining

Vita-Jong geeft professionele hardloop trainingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het individu.
Belangrijk is om niet te snel van start te gaan en in het begin niet te lang achter elkaar te lopen.

Goede begeleiding is hierbij erg belangrijk.

Lessen inplannen

Voor je abonnementen en het plannen van je lessen maakt Vita-Jong gebruik van Fitmanager. Via dit programma sluit je heel gemakkelijk je abonnement af en heb je alles zelf direct online inzichtelijk.
Via Fitmanager plan je de lessen die je wilt volgen zodat je gegarandeerd een plekje hebt en wij weten dat je komt.

Probeer een proefles

“Ik neem deel aan de groep beginnende hardlopers bij Wim. Ik heb mij bij Wim aangesloten omdat ik zelf een “matige” discipline heb v.w.b. sport. In groep verband is het gemakkelijker om wekelijks te gaan lopen dan dat je alleen aan de slag gaat.
Wim houd rekening met de gehele groep en heeft oog voor de situatie/conditie van ieder individu. De wekelijkse trainingen zijn iedere keer anders en ombouwend. Je merkt na een paar weken al je progressie. 
Twee jaar geleden heb ik ook deelgenomen aan een groep en toen na ca 10 – 12 weken afgesloten met een loop van 5 km. Dat had ik alleen nooit voor elkaar gekregen. 
Ik kan het een ieder aanraden zich te melden bij Wim die met sporten wil beginnen ongeacht je leeftijd.”

Marcel Wubbe

Analyst at, Xerox

“Al jaren wilde ik gaan hardlopen. Ik probeerde het wel eens met zelfbedachte schema’s maar dit vlotte niet. Of ik liep letterlijk te hard van stapel waardoor ik het niet volhield, of ik miste net dat stukje doorzettingsvermogen om goed door te pakken. In maart 2016 ben ik samen met Wim gaan hardlopen. Hij hielp me eerst met het stellen van een realistisch doel. Dat was het lopen van 5 kilometer en dat zou in de zomervakantie gelukt moeten zijn. Wim heeft mij fantastisch begeleid om dit doel te halen. Naast dat hij een super enthousiaste persoonlijkheid is met enorme passie voor sport, beschikt hij over de rust en het geduld om beginnende sporters goed te begeleiden. Hij waakt ervoor dat ik niet over mijn grenzen heen ga – want dan is hardlopen al snel niet leuk meer – maar zorgt er tegelijkertijd voor dat ik deze wel steeds hoger leg. Wim legt je de oefeningen goed uit en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Dat ervaar ik als heel prettig. Dankzij Wim loop ik nu met veel plezier 10 kilometer door gebied met hoogteverschillen, inclusief snelheidsintervallen. Ik voel me daarna echt top; heel gezond en super ontspannen. Van Wim heb ik geleerd door te zetten. Daardoor ben ik hardlopen echt leuk gaan vinden en ik ga er zeker mee door.”

Edith van Haasteren

Advocaat, Achmea Advocatuur

Sporten verbetert je vermogen tot nadenken

Sporten zorgt voor een jonger en gezonder lichaam

Sporten geeft je energie

Sporten verlaagt je stressniveau

Probeer een proefles