STOEL WORKOUT PROGRAMMA


STOEL WORKOUT PROGRAMMAHet Stoel Workout Programma is een online programma die is ontworpen om je te helpen fit en strak te worden met behulp van een stoel.
  • Een volledig trainingsplan met instructies voor 4 weken;
  • Volg workoutvideo's;
  • Geoptimaliseerd voor mensen met beperkte mobiliteit;
  • Je hebt alleen een stoel nodig om te beginnen;
  • Kan in principe overal!

Waarom dit programma?

We wilden het sporten voor mensen met beperkte mobiliteit zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we dit programma gemaakt.  

Alles wat je nodig hebt is een stabiele stoel en ongeveer 20 tot 30 minuten per sessie, 3 keer per week.


Programmadetails:

  • Het doel van dit programma is om mensen met beperkte mobiliteit te helpen algemene kracht en flexibiliteit op te bouwen;
  • Het is ontworpen om kracht, flexibiliteit en spiermassa efficiënt te verbeteren;
  • 6 volg workoutvideo's met instructies;
  • Een volledig trainingsschema van 4 weken;
  • Dit is een programma van 4 weken, met 3 trainingen per week. Het programma wordt moeilijker naarmate je vordert. Tegen het einde van de 4e week ben je in de beste vorm die je in tijden hebt gehad!
Wim de Jong
Wim de Jong

Achter het programma

Maak kennis met de huidige gezondheidspatronen van Wim de Jong, een ambitieuze ondernemer en tevens voormalig topvoetballer. Zijn topsport en 30 jaar coach ervaringen brengt hij mee in evenementen en begeleidingstrajecten.

Hij heeft honderden mensen geholpen om in vorm te komen en dit is het meest effectieve trainingsprogramma voor mensen met beperkte mobiliteit die hij tot nu toe heeft bedacht.

Het vereist alleen een stoel en wat goede wil, 3 dagen per week!

CHAIR WORKOUT PROGRAM

Voor wie is het STOEL WORKOUT PROGRAMMA?

Dit programma is voor iedereen die thuis kracht en flexibiliteit van het hele lichaam wil ontwikkelen. Je kunt het thuis of in een park doen. Het duurt niet langer dan 30 minuten, 3 keer per week.

Denk je dat de meeste trainingsprogramma's te intensief voor je zullen zijn? Ben je een bejaarde of iemand met wat overgewicht? Na jaren van inactiviteit weer in vorm komen?

Dan is dit programma perfect voor jou!

FAQ

Welke resultaten mag ik verwachten?

Resultaten zijn afhankelijk van tientallen factoren, waaronder je eerdere vorm, dieet, levensstijl, genetica enz. Daarom kunnen we geen garanties geven voor resultaten. Wat we wel kunnen beloven is dat je na 4 weken in een veel betere conditie bent dan toen je begon.

Ik heb medische aandoeningen - kan ik dit programma gebruiken?

Als je niet zeker weet of je medische aandoening(en) je vermogen om te trainen beïnvloeden, dan is het verplicht om je arts of andere gezondheidsspecialist te raadplegen voordat je aan dit programma begint.

Kan ik een programma op maat krijgen?

Dit is een programma dat bij bijna iedereen past en dat is het mooie ervan.

STOEL WORKOUT PROGRAMMA
7,-

STOEL WORKOUT PROGRAMMA?

Krijg toegang tot dit programma voor slechts een éénmalige betaling van 7,-!