Hoe JIJ je Lichaam in 3 maanden tijd op een Gezonder Niveau kunt brengen met een paar concrete adviezen waardoor je ook Gewicht Verliest en Stress voorkomt

Wat leer je van het les geven aan beginnende & gevorderden sporters van de afgelopen 20 jaar?

Ik kan je zeggen… VEEL.

En dat is wat ik vandaag met je wil delen. 

Wat ik heb gedaan is in feite de kennis die ik heb opgedaan de afgelopen 20 jaar van mijn dagelijkse sporttrainingen, mijn prive leven, de leermomenten daarvan gestopt in een programma.

Ik heb al het werk voor je gedaan en weet PRECIES welke strategieën (in het programma omschrijf ik dit als zijnde een secret) je KAN volgen om te komen tot een juiste Life-Fit-Balance.

Wil JIJ:

 • Vrolijker ’s ochtends opstaan? 
 • Met meer energie de dag doorkomen? 
 • Niet meer terugvallen in ongezonde gewoontes?
 • Niet steeds opnieuw moeten starten met sporten?
 • Het gevoel dat je alles uit je leven haalt wat erin zit?

Nieuwe START

Ik weet ook hoe het is om een nieuwe start te maken. Dit is wat ik deed toen ik als alleenstaande ouder van 2 kids een zware periode in mijn leven doormaakte, geen enkele structuur meer had en toch de drive vond om de juiste stappen te nemen waardoor ik weer kon genieten. 

Maar het betekende ook de start van een transformatieproces wat ik nooit had willen missen en wat me heel veel moois heeft gebracht!

Bij dit proces had ik mezelf als doel gesteld om weer in mijn kracht te gaan staan, de verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven en te groeien als persoon. Dat lukte omdat ik alles op alles opgezet om mijn doel te bereiken door van binnen te transformeren.

Het ene moment mijn leven prima op de rit en het volgende moment totaal uit balans.

Komt dit je bekend voor?

Ik heb bewust besloten om niet in dit gevoel te blijven hangen en de mentale knop omgezet en realiseerde me dat ik dit helemaal zelf moest doen.

Niemand anders was hier verantwoordelijk voor, alleen ikzelf

Mensen denken over het algemeen dat ze dingen niet kunnen, dat red ik niet of dat kan ik niet. Mensen zoeken over het algemeen de weg van de minste weerstand en dat is je …..  own comfort zone.

Het goede nieuws…. Niks van dit is waar. Ook jij kan een nieuwe start maken.

Je hoeft niet te wachten op inspiratie.

Wellicht vraag je je af hoe je deze principes, strategieën (secrets) kunt leren en hoe je de geheimen die ik afgelopen jaren heb ontdekt kunt swipen voor je eigen IK…your self

Heel simpel. Ik heb alles wat ik afgelopen 20+ jaar geleerd heb tijdens mijn trainingen en mijn privéleven samengevoegd in een programma met de naam “The FIT Secrets”. Of te wel het TFS-programma.

The FIT Secrets (TFS) is de Oplossing om Snel te transformeren in zo Min Mogelijk Tijd

Je kunt tuurlijk op dezelfde voet verder gaan, en dan steeds weer terugvallen in je oude ongezonde gewoontens….

OF je kunt deelnemen aan dit programma en je leert dit allemaal in slechts een aantal maanden!

Terwijl ik je bij de hand neem en je met 9 secrets een stappenplan laat doorlopen om je te transformeren naar een gezonder & gelukkiger leven.

Je kunt toegang krijgen tot een database van ruim 2000 work-outs, een voedingsplan calculator met oneindig veel voedingsproducten dit alles gekoppeld in een online omgeving. 

 • Secret 1 Beter Slapen 
 • Secret 2 Beter Eten
 • Secret 3 Meer Bewegen
 • Secret 4 Als je niet Weet hoe je Moet Beginnen
 • Secret 5 Als je het te Druk hebt om te Trainen
 • Secret 6 Als Je Jonge Kinderen hebt
 • Secret 7 Als je op Vakantie Bent
 • Secret 8 Kijk naar wat je Wel kunt
 • Secret 9 Het hoofd Trainen

De secrets komen elke dag je inbox invliegen en zijn direct te gebruiken.

Hier is wat Je Ontvangt Wanneer Je Vandaag Deelneemt aan “TFS-programma” 

✅  2 Bonussen

 1. E-Book Het Wandel – Hardlooptraject t.w.v. 27.00 euro
 2. Je eigen Online Personal Trainer (1 jaar) t.w.v. 72.00 euro

✅  Dagelijkse e-mails Secrets in je inbox de komende maanden. We beginnen direct na inschrijving😎  t.w.v. 397.00 euro

Het enige wat je maar hoeft toe doen is hieronder de grote knop te klikken om alles hierboven te krijgen voor de komende maanden

Hier is mijn garantie… Die is er NIET… 

30 Dagen niet goed geld terug bla bla. Ik geloof er niet in. Een garantie geeft je een manier om jezelf terug te trekken, en uiteindelijk niet te bereiken waarom je je in eerste instantie aan hebt gemeld. Het geeft je een manier om op te geven.

Geen garantie zorgt ervoor dat je actie MOET ondernemen want er is geen andere mogelijkheid.

One shot. One opportunity. Would you capture it. Or let it slip. (Eminem)

Dat gezegd hebbende, hier is wat ik voor je kan doen. Als je daadwerkelijk de opdrachten DOET, en het programma volgt, en je laat me zien wat je hebt gedaan en geschreven, en verstuurd, dan geef ik je ZONDER gedoe je geld terug.

Ik doe dit omdat ik 100% geloof dat dit de beste manier is om succes te behalen met jou. Ik weet hoe makkelijk het is om gewoon een refund aan te vragen omdat je te bang bent om daadwerkelijk actie te ondernemen.

Dus dit is de garantie die ik wil geven omdat ik WEET dat je niet mijn programma kunt volgen, vervolgens actie gaat ondernemen.

Uiteindelijk is dit wat je Krijgt 

TFS
The FIT Secrets – 397.00 EURO

In 9 Modules neem ik je mee hoe je via een stappenplan een transformatieproces doorloopt, van Gezonde Voornemens naar Goede Gewoontes, naar een GEZONDER & GELUKKIGER leven terwijl je aan het sporten bent en ook nog eens op je voeding let.  

Het wandel-Hardlooptraject
E-Book Het Wandel – Hardlooptraject  27.00 EURO

Stapsgewijs in 5 modules een hardloper worden voor altijd met boordevol tips die je direct kunt inzetten tijdens je trainingen. 

Vita-Jong Pro-functie
Online Personal Trainer – 72.00 EURO

Een online fitness platform met bijbehorende mobiele apps. Dit is de online omgeving voor coaching, trainings- en voedingsadvies op maat, voortgangsregistratie en een breed scala aan tools om een actief en gezond leven leuker en makkelijker te maken. Meer dan 2000 work-outs & 5000 voedingsproducten in de database. Dus een alles in 1 oplossing voor Voeding-Beweging-Rust!

 

Totaal: 496.00 EUR

Ik heb een veelvoud betaald om tot deze informatie te komen, maar nog belangrijker….. er staat geen prijs op een gezonder & gelukkiger leven!

 

496.00 euro €97

(eenmalige betaling)

✅  Wat zou het je waard zijn om Jouw IK te Transformeren naar een Bewustere Manier van Leven?

✅  Wat zou het je waard zijn om ’s ochtends vrolijker op te staan met een gevoel dat je lekker uitgeslapen bent en de dag weer aankan?

✅  Wat zou het je waard zijn om Goede Gewoontes vast te houden en niet meer terug te vallen naar Ongezonde Routines?

Ik heb ervaren dat dit een werkelijkheid kan worden wanneer je de simpele stappen volgt die ik met je gaat delen.

Je kunt nu meedoen voor de introductieprijs van slechts €97

Dus als jij iemand bent die graag gebruik wil maken van een buitenkansje dan is nu het moment.

 

Deze cursus is nergens anders te volgen, is gemaakt door mij en is uniek in Nederland.

Het is een samensmelting van 20 jaar praktijkervaring (sport-diëtiste-voedingssuppletie -en professioneel sportbegeleider deskundige) en een enorme berg aan kennis die ik op heb gedaan in de vorm van boeken en cursussen en het vooral zelf hebben ondervonden.

Dus als jij wilt stoppen met je schuldig te voelen, wanneer je WEER terugvalt naar ongezonde voornemens….

Maar in plaats daarvan het transformatieproces durven aan te gaan maak dan gebruik van deze aanbieding van mijn programma. Er is geen enkel risico. Klik hieronder op de knop om deel te nemen, en je kunt direct verder het TFS-programma, of de 2 bonussen.

TFS
Het wandel-Hardlooptraject
Vita-Jong Pro-functie
496.00 euro €97

(eenmalige betaling)

Jij wilt dit. In kleine stappen naar en GEZONDER & GELUKKIGER leven. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze pagina,

Dit was Wim van het “TFS-programma” en ik kan niet wachten om jou kennis te laten maken van Jouw IK te Transformeren naar een Bewuste Manier van Leven.

PS: Nogmaals, als je nu koopt, dan doe je mee voor de introductieprijs. Er is een niet-goed-geld-terug garantie dus je loopt geen risico. Ik ben het levende bewijs dat dit werkt. Als je denkt dat je hieraan mee wilt doen, dan is het logisch om nu mee te doen. Klik de knop hieronder, en ik verwelkom je voor het TFS-programma.

496.00 euro €97

(eenmalige betaling)

Mocht je wel interesse hebben, maar toch niet deel willen nemen? Bedenk jezelf dan wat er aankomende tijd gaat gebeuren…

NIKS Alles blijft het zelfde

Je blijft steeds terugvallen naar je Ongezonde Gewoontes, met sporten loop je steeds te hard van stapel dat je keer op keer blessures oploopt en steeds weer opnieuw moet beginnen. En het wordt alleen maar erger voor je.

De tijd verstrijkt en op een gegeven moment is er echt geen weg meer terug.

Laat dat niet gebeuren!

496.00 euro €97

(eenmalige betaling)