Trainingen op locatie

Mijn Trainingsprogramma's

Wil jij een betere conditie, meer energie en focus en woon/ werk je in de omgeving van Heemstede, Hoofddorp of Hillegom? Wanneer het antwoord 2x JA is check dan onderstaande trainingen.

Bootcamptraining

1. Bootcamptraining

Bootcamptraining bij Vita-Jong is anders dan je zou verwachten als je aan bootcamp denkt. Plezier staat altijd voorop! Er zijn geen schreeuwende coaches, je hoeft niet met bomen te sjouwen en je hoeft al helemaal niet door de modder te tijgeren.


Wat doen we wel? Buiten trainen met materialen die je in de sportschool vind. Of we gaan back-to-basic en doen oefeningen waarbij je alleen je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Het is zo veel meer dan alleen maar bootcamp; de trainingen zijn een combinatie van fitness, circuittraining en crossfit.

We gebruiken alleen de beste elementen van deze verschillende onderdelen en brengen ze samen in één groepstraining. Hierdoor zijn de trainingen nooit hetzelfde en ga je altijd met een glimlach naar huis.

Hardloopprogramma

2. Hardlooptraining

Waarom zou je niet buiten gaan sporten? Al onze hardlooptrainingen zijn in de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleiding Duinen. 

De trainingen zijn in groepsverband, zodat je nog gemotiveerder bent om het beste uit jezelf te halen en sneller resultaat boekt.

Bovendien staat plezier voorop en zijn de trainingen voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je een beginnende sporter bent, of een fanatieke marathonloper.

De trainingen zijn voor iedereen leuk en uitdagend!

Personal training

3. Personal training

Of jij nou vet wilt verliezen, spiermassa wilt opbouwen, sterker wilt worden of een stok achter de deur nodig hebt om weer in shape te raken? Personal Training bij Vita-Jong krijg jij de persoonlijke aanpak met gegarandeerd resultaat!

Door persoonlijk en op locatie te trainen, kunnen we sneller schakelen,  efficiënter werken, duurzamer doelen stellen. 

Kortom, de ideale manier om jouw vitaliteit een boost te geven.

Wil jij sneller energieker en fitter worden? Lees dan snel verder!