Presets Color

Primary
Secondary

Voedings coaching 

Wil jij graag wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen een boost geven?

Personal – Training

Hardlooptraining

Bootcamptraining

Voedingscoaching

Online – Personal – Training

THE – FIT – Secrets – Programma

Wandel – je – fit

Gratis – Proefles

Door inspiratie

Vita-Jong probeert mensen te inspireren en te overtuigen om beter om te gaan met hun Voeding, hun Beweging & hun Rust. Dit zijn de drie bouwstenen van een gelukkiger en vooral gezonder leven. 

Ze zijn een drie-eenheid omdat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Valt er eentje weg dan is het onmogelijk om een echt gezond leven te hebben. 

Know About US

Voedingscoaching

Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel.

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en diëten, waarbij je veel te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft geen nut. Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Wij kunnen je daarbij helpen met een op maat gemaakt plan.

We maken een persoonlijk voedingsplan die helemaal op maat gemaakt is voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten. Naast het maken van een plan, gaan wij jou daarnaast 2 maanden begeleiden zodat we zeker weten dat je jouw resultaat gaat behalen!

Wat je kunt verwachten

2 maanden intensieve begeleiding
Uitgebreide beginmeting + eindmeting lichaamssamenstelling (niet verplicht).

Behoefte

Op maat gemaakt voedingsplan van 7 dagen
Berekenen aantal kcal (rustmetabolisme & behoefte)
Rekening houdend met jouw specifieke situatie, lichaamssamenstelling, jouw leefpatroon en doelen.

Coaching

Terugkoppeling met jouw coach via een afspraak op locatie of via mail/skype/belmoment.
We gaan jou de belangrijkste informatie meegeven over voeding, zodat je voor altijd een balans hierin kan vinden en dus niet terugvalt (Jojo effect).

Doel

Extra aanvullingen/tips die enorm van meerwaarde zijn om jouw doel nog gemakkelijker te behalen.
Geschikt voor ieder doel (afvallen, aankomen, gewicht behouden).

Vraag Je voedingsplan aan

Klik op ‘aanvragen’ om jouw persoonlijke voedingsplan aan te vragen! Je ontvang binnen 5-7 werkdagen jouw eigen persoonlijke voedingsplan via de mail! Betalen gaat gemakkelijk via iDeal.