Voedings coaching 

Wil jij graag wat aan je lichaam veranderen? Wil je beter in je vel zitten en je zelfvertrouwen een boost geven?

Personal – Training

Hardlooptraining

Bootcamptraining

Business Bootcamp

Het-Wandel-Hardlooptraject

Wandel – je – fit

Voedingscoaching

Door inspiratie

Vita-Jong probeert mensen te inspireren en te overtuigen om beter om te gaan met hun Voeding, hun Beweging & hun Rust. Dit zijn de drie bouwstenen van een gelukkiger en vooral gezonder leven.

Ze zijn een drie-eenheid omdat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Valt er eentje weg dan is het onmogelijk om een echt gezond leven te hebben.

Know About US

Voedingscoaching

Het veranderen van je eetpatroon is, samen met meer bewegen, de belangrijkste stap op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf. Of je nu wilt afvallen, aankomen, vet verliezen of spiermassa winnen, een gebalanceerd voedingspatroon dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte is essentieel.

Het is erg lastig om in één keer een gezond voedingspatroon aan te houden en diëten, waarbij je veel te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt, heeft geen nut. Heb jij al vaak geprobeerd om gezonder te gaan eten, maar lukt het je gewoon niet om je doelen te behalen? Wij kunnen je daarbij helpen met een op maat gemaakt plan.

We maken een persoonlijk voedingsplan die helemaal op maat gemaakt is voor jou. Je krijgt dus geen standaard schema dat vaak te algemeen is en geen rekening houdt met jouw individuele situatie. Wat voor de één werkt biedt namelijk nog geen garantie op resultaat bij een ander. Door rekening te houden met jou als persoon bereik je de meest optimale resultaten. 

Coaching

In onze begeleiding maken we gebruik van een zeer compleet voedingsplatform, waardoor we je de beste coaching ooit kunnen geven!

App

Je krijgt een handige App waarin je precies kunt zien wat je moet eten om je doelstelling te bereiken. Daarbij wordt volledig rekening gehouden met je voorkeuren!

Voedingsplatform

Ons voedingsplatform bestaat uit 1500+ recepten en elke week komen daar steeds meer recepten bij. Tevens koppelt het platvorm een handige boodschappenlijstje te voorschijn.

Doel

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

wil jij je weer fit voelen?

VRAAG HIER JE PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN AAN

KIES JOUW PLAN