Hardlooptraining

Vind je het net te spannend

om alleen je hardlooptrainingen te draaien?

Je kunt een proeftraining aanvragen via de WhatsApp knop hieronder! Ik reageer over het algemeen vrij snel.

Bericht van de trainer

Wim de Jong, Eigenaar van Vita-Jong

Locatie hardlooptraining
Hardlooptraining

Meerdere gevarieerde hardlooptrainingen

Sportief, uitdagend & leerzaam

Hoe fijn zou het zijn om een mooi doel te hebben, of toe te werken naar een tof event, een persoonlijk record, een bepaalde afstand?

Je bent natuurlijk begonnen met trainen om elke dag een beetje fitter te worden, maar toch werkt het extra motiverend om ergens naartoe te werken.

Hoe wordt jouw harde werken bekroond? Een persoonlijk record, een bepaalde afstand waarvan je nooit had gedacht dat je deze zou beheersen of überhaupt zou durven. Heb je deze momenten vastgelegd?

Ervaar jij sport als een uitlaatklep? Hoe lekker is het om je hoofd lekker leeg te maken, frustraties eruit te sporten of in euforie jouw stuiter gehalte even te laten gaan?

Vind jij het sociale aspect binnen deze sport community ook zo bijzonder? Het werkt niet alleen motiverend om samen te trainen, het is ook nog eens veel gezelliger!

Geen labels, niveaus en hokjes! Een community waar iedereen welkom is, hard wilt werken met een gezamenlijk doel: Fitter worden en grenzen verleggen zowel fysiek als mentaal

Hardlooptraining

De Voordelen van

Hardlooptraining bij vita-Jong

N

Trainen op de mooiste buitenlocaties

N

Kleine groepjes maximaal 12 personen

N

Professionele begeleiding

N

Trainen met het juiste programma

N

Trainen 4x per jaar naar een event toe

N

Trainen het gehele jaar door

Wat doen we tijdens de Hardlooptraining

De warming-up bestaat uit wandelen, het lichaam rustig op temperatuur laten komen en een aantal oefeningen voor het bovenlichaam en het onderlichaam. De warming-up wordt qua intensiteit uiteraard aangepast aan het niveau.

De intensiteit van de training wordt bepaald door de periode waarin we zijn. Trainen we naar een event toe en voor welke afstand. Aan de hand daarvan maken we een realistisch en uitdagend hardloopschema. De training bestaat uit wandelen en hardlopen, afgewisseld met spierversterkende oefeningenen en coördinatie training , zo bouwen we je conditie op. De groepen worden zonodig op onderling niveau afgestemd.

Wanneer we het schema doorlopen hebben eindigen we altijd met de cooling-down. Deze bestaat uit uitwandelen en een stukje stretchen.

Ik probeer minimaal 4x per jaar mee te doen aan een event met mijn hardloopgroep. Iedereen heeft zijn eigen keuze hierin om mee te doen en zijn afstand te kiezen voor dit event en ik ben er voor je om je steunen en bij te sturen of deze afstand wel realistisch is. De afstanden die tijdens een event gelopen worden zijn meestal de 5 – 10 of 21 KM. De bedoeling is wanneer een een datum vasstaat voor een event dat we dan echt naar het event gaan toetrainen met een haalbaar schema.

Wanneer, waar en kosten

Dinsdag

19:00  – 20:00

Donderdag

19:00 – 20:00

Zondag

09:00 – 11:00

De hardlooptrainingen worden gegeven in de Amsterdamse Waterleiding Duinen (ingang de OASE). Deze is makkelijk te bereiken met auto of fiets. Er er ruimschoots parkeergelegenheid. Adres is 1e Leijweg 2, 2114 BH Vogelenzang.

De kosten van een abonnement bij Vita-Jong zijn per maand en afhankelijk van hoe vaak je in de week komt. Het abonnement is per maand opzegbaar. Met dit abonnement kan je meedoen met alle groepstrainingen van Vita-Jong.

Heb je een vraag? Misschien geef ik hier een antwoord op!

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik van start gaan?

Zodra jij je hebt ingeschreven zal ik je toevoegen aan een WhatsApp groep. We plannen je eerste training in en ik deel alle benodigde informatie zodat je goed van start kunt gaan.

Hoe meldt ik me aan voor de volgende trainingen?

Vita-Jong gebruikt een eigen App. In deze App staat het rooster waarin je alle trainingen ziet staan. Je kunt je heel eenvoudig aanmelden voor je deelname aan de training.

Stel dat de training vol is en dan?

Wanneer de training vol (max 12 pers) is kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen. Mocht het zo zijn zijn dat er iemand zich afmeld, krijg je pushbericht om je alsnog aan te melden voor de training.

Wat voor kleding moet ik aan voor de training?

Om makkelijk te bewegen is het gewenst om de juiste kleding te dragen. Hier horen ook de juiste schoenen bij. In Nederland hebben we te maken met veranderlijke weersomstandigheden. Houd hier rekening mee! 

Kan ik meedoen als ik geen trainingservaring heb?

Absoluut, ik probeer iedereen de nodige aandacht te geven, aangepast op jou als individu. Ik houd dus rekening met je trainingsniveau en alle andere aspecten die invloed hebben op jou programmering.

Kan ik meedoen als ik een blessure heb?

Dat kan zeker, wel is het belangrijk om mij goed te informeren over je blessure zodat ik kan bepalen of het verstandig is om hiermee te starten of dat het handig is om eerst een medisch specialist te bezoeken.

Goed, ik ben eruit, ik wil starten, en nu?

Je kunt starten door mij te contacten via WhatsApp (klik WhatsApp logo rechts onderin) of laat je gegevens achter via mijn contact formulier als je op de button “AANMELDEN” klikt hieronder. Binnen 24 uur ontvang je een reactie. De snelste manier om te starten is je direct aan te melden via één van onderstaande abonnementen. Je maakt een keuze en je komt dan direct in de betaalomgeving terecht en plan je zelf direct de eerste training in. Mocht je er niet uit komen dan kun je me een bericht sturen via de WhatsApp knop op deze pagina. 

onze abonnementen

Jouw investering

abonnement

N

1x in de week sporten

N

In de groepslessen volgens rooster

N

Gebruik van de Vita-Jong-APP

N

Maandabonnement

N

Maandelijks opzegbaar

M

Pro+ functies zoals

M

Toegang tot alle trainingsschema's

M

Toegang tot VIDEO ON DEMAND

M

Toegang tot VIDEO ON DEMAND

Abonnement

N

2x in de week sporten

N

In de groepslessen volgens rooster

N

Gebruik van de Vita-Jong-APP

N

Maandabonnement

N

Maandelijks opzegbaar

M

Pro+ functies zoals

M

Toegang tot alle trainingsschema's

M

Toegang tot VIDEO ON DEMAND

M

Toegang tot VIDEO ON DEMAND

abonnement

N

onbeperkt

N

In de groepslessen volgens rooster

N

Gebruik van de Vita-Jong-APP

N

Maandabonnement

N

Maandelijks opzegbaar

N

Pro+ functies zoals

N

Toegang tot alle trainingsschema's

N

Toegang tot VIDEO ON DEMAND

N

Toegang tot de MEDITATIE APP

ERVARINGEN

Wat mijn leden zeggen

Annelies van Dijk
Annelies van Dijk
2022-06-16
Leuke, gezellige, afwisselende trainingen voor zowel het hardlopen als de bootcamp! Ik vind het heel leuk dat iedere training weer anders is en je (ook al train je in een groep) ook persoonlijk wordt uitgedaagd. Wim motiveert je op een leuke manier om iedere keer net een beetje extra te doen. Kortom: een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om lekker buiten te sporten!
Michiel Das
Michiel Das
2022-06-15
Ik doe met veel plezier mee aan het bootcamp programma van Vita-Jong. Wim is in staat om een gemengde groep deelnemers persoonlijk te motiveren en te sturen. Iedere keer met nieuwe oefeningen blijft het wekelijks een sportief feestje om steeds fitter te worden. Door Wim’s begeleiding lukt het mij zelfs om dit zonder blessures te doen.
Joan Rikaart
Joan Rikaart
2020-12-19
Helaas mijn hardlooptrainigen moeten stoppen, maar wat heeft Wim gedaan wat hij kon voor mij. Betrokken stimulerend maar ook afremmend als nodig. Goede tips en een fantastische sfeer. Ik ga het enorm missen en hoop stiekem in het voorjaar wellicht weer n loopje te mogen doen. Dan absoluut met Wim.
Marcel Wubbe
Marcel Wubbe
2020-12-03
Ik sport al een paar jaar bij Wim en dat voor iemand die géén sportman is. Sporten bij Wim doe ik omdat ik fit wil blijven. Het kleine groepsverband geeft net genoeg druk om je wekelijkse sport actie niet weer vooruit te schuiven. Wim daagt je uit net iets meer uit jezelf te halen dan je alleen zou hebben gedaan. Daardoor neemt je conditie toe. Hij houdt goed rekening met het individu en met de groep. Hij deelt de groepen in op beginners en gevorderden. Lopen in het duingebied, prachtige omgeving. We hebben al een aantal keren aan een loop mee gedaan. Ik heb dan de 5 km gelopen en binnenkort zal ik de 7 km gaan lopen. Ik weet zeker dat ik het alleen nooit zou hebben gelopen. Wil je iets aan sport doen i.p.v. aan de gewichten hangen in de sportschool? Probeer het eens, een proefles bij Wim. Marcel Wubbe
Jiska Memelink
Jiska Memelink
2020-12-03
Ik doe mee met de hardlooptrainingen van Wim en in korte tijd is mijn conditie heel erg vooruit gegaan. Wim weet je tijdens de training te enthousiasmeren om net nog weer een stapje verder te gaan. Hij verzint altijd leuke oefeningen zodat de training nooit saai is. Hij heeft veel aandacht voor alle deelnemers en past trainingen goed aan op het niveau. Ik loop weer met veel plezier hard.
Annemiek Felthuis
Annemiek Felthuis
2020-12-02
Prettige trainingen in zowel bootcamp als hardlooptraining. Aanrader voor zowel de beginnende als gevorderde sporter.
Mauthner Alm
Mauthner Alm
2020-12-02
Wim geeft op een prettige manier les. Het niveau wordt aan de cursist aangepast en op een goede manier opgebouwd waardoor ik veel minder vaak geblesseerd ben en daardoor weer het plezier in hardlopen terug heb gekregen. Daarnaast stelt Wim gedurende de sessies de doelen bij waardoor de lessen uitdagend blijven.
Edith van Haasteren
Edith van Haasteren
2020-12-02
Wim is een ervaren en enthousiaste trainer. Zijn programma is heel gevarieerd waardoor geen twee trainingen hetzelfde zijn. Er is veel persoonlijke aandacht. Na de training heb ik altijd een super voldaan gevoel. Ook de locaties zijn top en het sporten in de buitenlucht is heerlijk. Aanrader!
Michel van den Ban
Michel van den Ban
2019-11-04