Hardloop training

Bij Vita-Jong kun je terecht voor professionele hardlooptrainingen op maat voor zo wel de beginnende als de gevorderde hardlopers. Wij geven training op verschillende locaties in de buitenlucht in en om Bennebroek.

Waarom regelmatig hardlopen zo gezond is?
Hardlopen is goed voor je conditie en kan je helpen om te ontspannen in stressvolle periodes. Verder verbrand je met hardlopen veel calorieën. Plus dat hardlopen een makkelijke manier is om aan bewegen te doen, dat zijn feiten die algemeen bekend zijn.

Belangrijk
Voor veel mensen is de drempel om te beginnen met hardlopen hoog. Belangrijk is om niet te snel van start te gaan en in het begin niet te lang achter elkaar te lopen.

Het is verstandig om de training rustig op te bouwen. Goede begeleiding is hierbij erg belangrijk.

Dit helpt je om blessures te voorkomen en zorgt er bovendien voor dat je gemotiveerd blijft en dat niet na 1 of 2 keer lopen de moed je in de hardloopschoenen zakt.

Doel
Vooraf spreken we je wensen en doelen door. Aan de hand daarvan maken we een realistisch en uitdagend hardloopschema.

De groepen worden op onderling niveau afgestemd. Bij beginners ga ik uit van een schema van 10 weken. Het startdoel is dat je na deze periode minimaal 20 tot 30 minuten (ongeveer 4,5 kilometer) achtereen kunt hardlopen!

Schema
Door middel van een schema waarbij wandelen en hardlopen worden afgewisseld met spierversterkende oefeningen, bouwen we je conditie op. We starten de trainingen met een warming-up en we sluiten deze weer af met een cooling-down.

Lekker ontspannen en met plezier sporten staat voorop! Zo behoud je je motivatie, ook op de lange termijn.

Personal Training Vita-Jong

Trainingen

Om geen tijd verspillen gaan we direct tijdens de trainingen je loopstijl verbeteren waardoor je minder kans loopt op blessures en het lopen je minder moeite kost. Ervaar het zelf door een paar simpele aanpassingen met nog meer plezier te kunnen gaan hardlopen.

✔︎ We gaan werken aan je houding

✔︎ We gaan werken aan je voetlanding

✔︎ We gaan werken aan je arminzet

✔︎ We gaan werken aan je pasfrequentie

✔︎ We gaan werken aan je paslengte

Wat je krijgt

Online

Een eigen online omgeving voor coaching, training-en voedingsadvies. Dus via een eigen App – omgeving waar Bewegen – Voeding – Rust samen komt!

Community

De community is de online-omgeving waar je de andere sporters van Vita-Jong kunt ontmoeten en je berichten met plaatjes en filmpjes kunt posten. Zo houdt je elkaar up-to-date.

Uitdagingen

Daag jezelf uit of daag andere sporters uit om mee te doen aan jouw uitdaging. Bijvoorbeeeld, loop met een aantal sporters 100 km.

Blijf bewegen’

elke  dag min intensief een 1/2 uur! 

Contact Info

van Kinsbergenlaan 6, 2121 WB Bennebroek

Contact Info

06 – 52 333 979
info@vita-jong.nl