Presets Color

Primary
Secondary

Ben je op zoek naar een Sport Professional of een sportief event?

Gezonde Voornemens Volhouden?

Beginnen lijkt vaak makkelijk, maar die gezonde voornemens volhouden blijkt voor veel mensen elke keer weer best lastig. In deze gratis E-book leer ik je de truc om juist in kleine stapjes toe te werken naar je doel toe.

Het Wandel - Hardlooptraject

Zo word je een hardloper – voor altijd! In 5 modules neem ik je mee in de ervaring die ik de afgelopen 10 jaar heb opgebouwd met beginnende & gevorderden hardlopers. Met dit gratis E-book overstijg je boven jezelf uit!

The FIT-Secrets

In dit gratis E-mail programma kan ik je helpen naar een gezonder leven. Dat willen we allemaal maar het duizelt ons soms van de manieren waarop we dat leven volgens anderen zouden kunnen bereiken. In dit programma breng ik deze in 3 manieren terug tot de kern.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Personal training

Voor ondernemers die hun vitaliteit een boost willen geven

01
Je bent een expert binnen jouw vakgebied en haalt voldoening uit je dagelijkse werkzaamheden.

Hoe waardevol zou het zijn als je met jouw extra energie, de werkethiek van collega ondernemers en werknemers een boost kunt geven? Wanneer jij vitaler voor de dag komt, heeft dat een positieve invloed op jouw omgeving!

Verbeter jouw fysieke en mentale conditie, zodat je productiever kan werken en intenser kunt genieten tijdens de ontspanningsmomenten.

Bootcamptraining

Voor fanatiekelingen die samen willen werken aan hun gezondheid
02
Heb jij altijd al met een persoonlijke trainer willen werken maar lag dit net even boven het budget?

Geniet nu van alle voordelen maar dan voor een lagere prijs. SAMEN werken aan je gezondheid is niet alleen functioneel, maar ook veel leuker!

Verbeter jouw spierkracht, uithoudingsvermogen, mobiliteit en vetverbranding! Stap met een fitter en strakker lichaam, zelfverzekerd jouw badkleding in.

Hardlooptraining

Werk samen met je trainingsmaatje naar een prestatieloop
03
Vind je het net te spannend om alleen een wedstrijd te draaien? Ervaar jij sport ook als een uitlaatklap?

Wij bieden jou een sportief, uitdagend en vooral leuk event!

Een community waar iedereen welkom is, hard wilt werken met een gezamenlijk doel: Fitter worden en grenzen verleggen zowel fysiek als mentaal.

Het werkt niet alleen motiverend om samen te trainen, het is ook nog eens veel gezelliger! Kortom, een sportieve manier om jullie Hardlooptraining te bekronen!

Ruim 25 jaar ervaring

De personal trainingen bij Vita-Jong zijn echt super leuk om te doen omdat dit een enorme boost geeft aan je techniek. Met 1-op-1 training krijg je heel gericht te horen wat je aan je techniek kan verbeteren waardoor je nog meer ontspannen kan hardlopen en het veel langer volhoudt. Heel efficient om een PT te doen zodat je wat je dan leert weer kan meenemen in de groepstraining.

Sarah Kienhuis

Logopedist
Ik neem deel aan de groep beginnende hardlopers bij Vita-Jong. Ik heb mij bij Vita-Jong aangesloten omdat ik zelf een “matige” discipline heb v.w.b. sport. In groep verband is het gemakkelijker om wekelijks te gaan lopen dan dat je alleen aan de slag gaat.
Wim, mijn trainer, houd rekening met de gehele groep en heeft oog voor de situatie/conditie van ieder individu. De wekelijkse trainingen zijn iedere keer anders en ombouwend. Je merkt na een paar weken al je progressie.
Een paar jaar geleden heb ik ook deelgenomen aan een groep en toen na ca 10 – 12 weken afgesloten met een loop van 5 km. Dat had ik alleen nooit voor elkaar gekregen.
Ik kan het een ieder aanraden zich te melden bij Vita-Jong die met sporten wil beginnen ongeacht je leeftijd.

Marcel Wubbe

Analist
Bootcamp is de ideale manier om lekker te sporten in de buitenlucht. Wim, onze trainer, geeft duidelijke instructies en weet iedere week weer een gevarieerd en uitdagend trainingsuur samen te stellen. De combinatie van balans, kracht, uithoudingsvermogen en snelheid maken het een leuke training, die voorbij is voor je het weet. Iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en kan op zijn eigen niveau meedoen. Je wordt daarbij voldoende uitgedaagd. Wim weet ook goed gebruik te maken van de aanwezige ruimte. Iedere week is het weer een verrassing welk parcours hij nu weer heeft uitgezet. Samen met een groep trainen is ook heel fijn. De groep stimuleert automatisch. Ik heb binnen korte tijd mijn conditie- en krachtniveau flink verhoogd dankzij de tips van tricks van Wim. Ik kan bootcamptrainingen verzorgd door Vita-Jong aan iedereen aanbevelen. Het is gezellig en je komt gegarandeerd voldaan thuis.

Edith van Haasteren

Advocaat

Volg ons op instagram

[instagram-feed]