Partners

Gezamenlijk voordeel!

Gezamenlijk voordeel en wederzijdse loyaliteit

Onze activiteiten kunnen niet plaatsvinden zonder samenwerking met bedrijven die dezelfde manier van denken en/of credo hebben als Vita-Jong. Om onze ambitie te realiseren, hebben we het vertrouwen en de steun gekregen van een aantal partners met wie we een hechte samenwerking zijn gestart.

Gezamenlijk voordeel en wederzijdse loyaliteit zijn zeer belangrijke aspecten van deze samenwerking.

Om naamsbekendheid te vergroten kunnen we middels partnerpakketten jouw merk binnen onze community onder de aandacht brengen.

We staan open voor ideeën die een bijdrage kunnen leveren en die kunnen leiden tot mogelijke samenwerking.

Wanneer je geïnteresseerd bent, klik dan op onderstaande knop, dan kunnen wij kennismaken.

Onze Partners

Gemeente Bloemendaal

Nederland is een welvarend land. Een van de gevolgen van onze welvaart is dat we langer leven. Het begrip “gezond ouder worden” wordt steeds belangrijker in onze maatschappij.

Beyuna

Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit ✓100% natuurlijk ✓Goed opneembaar ✓Zonder onnodige toevoegingen ✓GMO-vrij. >Bestel hier<

De Hardloopwinkel

De experts van De Hardloopwinkel helpen je op weg met goede schoenen en starterstips. Bij De Hardloopwinkel werken fanatieke hardlopers die spreken uit ervaring. Geven een loopanalyses met een camera en voetplaat. Ga eens langs voor een goed advies op maat. Vita-Jong leden krijgen 10% korting op schoenen en kleding bij De Hardloopwinkel Noordwijkerhout.

Kaptein Podologie

Kaptein Podologie is uw registerpoloog in Heemstede en geregistreerd bij Stichting Loop. Wij ontvangen u op een centraal gelegen locatie in Heemstede.