Challenges

Bereik Jouw Gezondheidsdoelen met Onze Inspirerende Challenges!

Ben je klaar om een positieve verandering in je leven teweeg te brengen? 

10+ 

CHALLENGES


500+

BLIJE KLANTEN


30+

JAAR TRAININGSERVARING


Ontdek een nieuwe jij: elke maand een nieuwe gezonde Challenge

Gevarieerde Challenges:

Elke maand bieden we een nieuwe Challenge aan, zodat je je gezonde levensstijl kunt blijven verbeteren en jezelf kunt blijven uitdagen.

Wetenschappelijk onderbouwd:

Onze programma's zijn gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en bewezen methoden voor gezonde levensstijlverandering.

Community:

Sluit je aan bij onze actieve community van gelijkgestemde mensen die streven naar een gezonder leven. Samen staan we sterker!

Flexibiliteit:

Onze uitdagingen zijn aanpasbaar aan jouw niveau en schema, zodat je altijd mee kunt doen, ongeacht je drukke agenda.

Resultaatgericht:

We streven naar meetbare resultaten, of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, stress wilt verminderen of je energieniveau wilt verhogen.

Toegankelijkheid:

Ons platform is eenvoudig te gebruiken op verschillende apparaten, zodat je altijd en overal toegang hebt tot onze uitdagingen.

Het platform voor een gezonde levensstijl

Ben je klaar om een positieve verandering in je leven teweeg te brengen? Wij zijn er om je te helpen op je reis naar een gezondere, gelukkigere jij.

Ontdek onze maandelijkse uitdagingen, ontworpen door deskundigen die jouw succes als prioriteit hebben. Of je nu je gewoonten wilt verbeteren, wilt afvallen, fitter wilt worden, of gewoon meer balans en mindfulness in je leven wilt brengen, we hebben iets voor jou.
Onze community van gelijkgestemde individuen wacht om je te verwelkomen. Samen staan we sterker en kunnen we elkaar motiveren om onze doelen te bereiken.

Blijf nog even doorlezen en ontdek wat ons platform te bieden heeft. Laat je inspireren door onze gratis bronnen, boeiende content en levensveranderende reviews van mensen zoals jij. We zijn ervan overtuigd dat je geïnspireerd zult raken en gemotiveerd zult worden om de eerste stap te zetten op weg naar een gezondere levensstijl.

Dit is jouw kans om de beste versie van jezelf te worden. Waar wacht je nog op? Ga verder met lezen en ontdek hoe ons platform jou kan helpen bij je reis naar een gezondere levensstijl."

Wim de Jong
Wim de Jong

Wim de Jong, een toegewijde trainer en coach met meer dan 30 jaar ervaring

Met een schat aan kennis heeft Wim zijn eigen platform ontwikkeld om jou te begeleiden op je weg naar een levensstijl die je altijd al hebt gewenst. Maar wat maakt Wim zo uniek?

Wim deelt niet alleen zijn rijke ervaring, maar ook zijn onuitputtelijke passie voor gezondheid en welzijn. Hij begrijpt dat elke persoon uniek is, met individuele doelen en uitdagingen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, stress wilt verminderen, of gewoon een gezondere levensstijl wilt omarmen, Wim heeft de kennis en toewijding om je te helpen slagen.

Op dit platform ontdek je niet alleen de beproefde methoden die Wim heeft ontwikkeld gedurende zijn indrukwekkende carrière, maar je krijgt ook toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die jouw reis zullen ondersteunen. Hier vind je inspirerende verhalen van mensen die hun doelen hebben bereikt en hun leven hebben getransformeerd onder Wim's begeleiding.

Dus, als je klaar bent om de eerste stap te zetten naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven, blijf dan lezen en ontdek hoe Wim de Jong en zijn platform jou kunnen helpen om je doelen te bereiken en een nieuwe levensstijl te omarmen."

JE KRIJGT TOEGANG TOE TOT ALLE CHALLENGES IN ONZE COMMUNITY:

30-Day Intuitive Eating Challenge

30-Day Intuitive Eating Challenge

Deze 30-Day Intuitive Eating Challenge is ontworpen om je te helpen je af te stemmen op de unieke behoeften van je lichaam en te leren vertrouwen op de signalen van je lichaam. Het gaat erom vrede te sluiten met eten en je lichaam, diëten en beperkend eetgedrag los te laten en een gezonde relatie met eten te creëren die voor jou goed voelt.

THE 30-DAY DIGITAL DETOX CHALLENGE

The 30-Day Digital Detox Challenge

Moderne technologie heeft ons ongekende toegang gegeven tot informatie, entertainment en communicatiemiddelen, allemaal binnen handbereik. Toch heeft deze digitale overvloed een prijs. Overmatige schermtijd kan leiden tot stress, slaapstoornissen en een verminderd concentratievermogen. Daarom introduceren we de 30-daagse Digital Detox Challenge - een kans om weer controle te krijgen over je digitale gewoonten, je geest op te frissen en het leven buiten het scherm te herontdekken.

4-Week Sugar Detox Challenge

4-Week Sugar Detox Challenge

De 4-Week Sugar Detox Challenge is speciaal ontwikkeld om je te ondersteunen bij het vergroten van je bewustzijn over suikers en hoe je hiermee kunt omgaan. Tijdens deze uitdaging leer je nadenken over je detoxervaring, hoe je met de verschillende obstakels kunt omgaan en hoe je eventuele tegenvallers kunt aanpakken.

4-Week Mindfulness Challenge

4-Week Mindfulness Challenge

In de snelle wereld van vandaag is het makkelijk om overweldigd te raken door de constante stroom van informatie, verantwoordelijkheden en afleidingen. 

Stressniveaus stijgen en veel mensen zoeken naar manieren om hun mentale welzijn en algehele levenskwaliteit te verbeteren. 

Een effectieve manier om stress te bestrijden en een gevoel van innerlijke rust te creëren is door mindfulness te beoefenen. 

Deze mindfulness challenge van 4 weken is ontworpen om je te helpen een dagelijkse mindfulness practice te ontwikkelen die stress vermindert, zelfbewustzijn vergroot en het mentale welzijn verbetert.

Ontdek hoe onze leden hun grenzen hebben verlegd en hun doelen hebben bereikt

Eindelijk een platform dat me echt gemotiveerd heeft om gezonder te leven! De maandelijkse uitdagingen houden het fris en spannend.
David
David - 50 jaar

De resultaten die ik heb behaald met de challenges hier zijn ongelooflijk. Ik voel me sterker en energieker dan ooit tevoren.

Emma
Emma - 28 jaar
Ik ben zo blij dat ik eindelijk actie heb ondernomen en me heb aangesloten bij deze community. Het heeft mijn leven ten goede veranderd.
Klaas
Klaas - 56 jaar
12,95/ mnd

Transformeer je leven maand na maand met onze uitdagende gezondheidsmissies!

  • Krijg toegang tot alle challenges in de community
  • Gratis inzicht in alle E-Books over gezonde leefstijl
  • En kies je maaltijd uit, uit onze recepten bibliotheek
  • Elke maand een nieuwe challenge, E-Book en 5 nieuwe recepten
  • Volg de lessen wanneer je maar wilt, met levenslange toegang tot alle lesmateriaal!

Word de beste versie van jezelf

Als je serieus bent over het verbeteren van je gezondheid, dan is dit de plek om te zijn. De resultaten liegen er niet om.
Het 4-weken programma voor een plattere buik en een sterkere core
Sarah

De toegankelijkheid van dit platform is geweldig. Ik kan altijd en overal mijn workouts en advies krijgen.

Ben 47 jaar
Ben

Ik was een complete beginner, maar de flexibele challenges hebben me geholpen om langzaam maar zeker mijn doelen te bereiken.

Dominique-31-jaar-Bootylicious-programma
Natasja

Start nu met Onze Inspirerende Challenges!