Kleine stapjes zijn ook stapjes
06 januari 2023 
0 min. leestijd

Kleine stapjes zijn ook stapjes

Gaat het je allemaal te langzaam en vraag je je ook wel eens af of het wel zin heeft? Soms vergeten we even dat kleine stapjes ook stapjes zijn, dus gewoon progressie en vooruitgang is.

Weinig tijd komende weken i.v.m. de feestdagen? 1x per week sporten is nog steeds beter dan niets.

Ben je maar 0,2 kg afgevallen afgelopen week, terwijl je eigenlijk 0,5 kg had verwacht? Toch ben je afgevallen, beter dat dan dat je aankomt. Elke 0,1 kg is een stapje.

Lukt het je niet om alle dagen ‘gezond’ te eten? De dagen dat het wel lukt tellen gewoon mee. Die maken zeker een verschil i.p.v. dat je alles maar laat gaan. Elke dag extra is een stapje.

Wil je met een bepaalde oefening sterker worden? Elke kg, elke herhaling, elke set extra is een stapje.

Wil je stoppen met roken? Elke sigaret die je per dag minder rookt is een stapje.

MORAAL VAN HET VERHAAL:

Vergeet niet dat kleine stapjes leiden tot waar je uiteindelijk heen wilt. Zet door waar je mee bezig bent, op de langere termijn zullen het grote stappen zijn!

Over de schrijver
Mijn naam is Wim de Jong en ik ben een gepassioneerde trainer en coach voor Bootcamp, Hardloop en Personal Trainingen, met +30 jaar ervaring, oftewel: geen stil zitter, altijd in beweging, een mentor en inspirator voor velen die mij kennen.Mijn missie is om mensen te inspireren en te helpen bij het onderhouden van een gezonde levensstijl door dagelijks te werken aan een bepaalde balans tussen voeding, lichaamsbeweging en ontspanning. Ik zal hen aanmoedigen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid, zelfs in moeilijke tijden, en hen helpen bij het vinden van harmonie tussen werk, gezin en vrije tijd.Mijn aanpak is persoonlijk praktijkgericht, en ik vind het belangrijk dat mijn deelnemers plezier hebben in mijn lessen en het geleerde in de praktijk kunnen brengen. Ik deel mijn kennis graag met anderen en ben altijd bereid om vragen te beantwoorden en te helpen bij het realiseren van hun droomlichaam.
Reactie plaatsen